Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şenol Güneş gidincede aynı laflar ediliyordu... yerine 2 saatte teknik direktör bulundu Sadri Şener gidersede yerine 10 tane Sadri Şener bulunur merak etmeyin...

yeterki o sıcak koltuğuna yapışmaktan vazgeçsin onurlu bir davranış gösterip istifa etsin....
    hoca istifası ve yönetim aynı şey değil...
    topçular bile tedirginlikten kaçacak deil arar böyle bir ortamda yönetim istifa ederse kaos olur. Ben kongreye kadar kesinlikle istifa edilmemesi taraftarıyım. Varsa bu işi adam gibi yapacak birileri kongrede aday olsun milleti ikna etsinler ve seçilerek gelsinler.

Yorum

• İlk olarak iso61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hoca istifası ve yönetim aynı şey değil...
      topçular bile tedirginlikten kaçacak deil arar böyle bir ortamda yönetim istifa ederse kaos olur. Ben kongreye kadar kesinlikle istifa edilmemesi taraftarıyım. Varsa bu işi adam gibi yapacak birileri kongrede aday olsun milleti ikna etsinler ve seçilerek gelsinler.
      kongreye kadar takım makım kalmayacak ki......

hepsini satacak bu Sadri Şener.....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

kongreye kadar takım makım kalmayacak ki......

hepsini satacak bu Sadri Şener.....
        yok hocam sanmam bu saatten sonra işe yarar topçu satacaklarını. Bence bu kadar kaos yeter kulübe biz öyle çok büyük dertleri aşacak maddi büyüklükte değiliz, manevi olarak tüm kulüplerle boy ölçüşürüz ama iş paraya gelince o trabzonlu zenginler öyle bir kaçar ki girdikleri deliklerden yıllarca çıkmazlar. Mesle bir beşiktaş durumuna düşsek... Kimse sahiplenmez bu takımı. Bizim takımın başına her zaman yemek için gelir yöneticiler. Hiçbir zaman bir Ünal Aysal'ımız olmayacak mesela bizim.

ve eklemeden de edemiyeceğim sadri şenerin yaptığı kurumsal icraatlar bu kulübün ilerde de varolmasının en büyük nedenlerinden birisi olacak

Yorum

yok hocam sanmam bu saatten sonra işe yarar topçu satacaklarını. Bence bu kadar kaos yeter kulübe biz öyle çok büyük dertleri aşacak maddi büyüklükte değiliz, manevi olarak tüm kulüplerle boy ölçüşürüz ama iş paraya gelince o trabzonlu zenginler öyle bir kaçar ki girdikleri deliklerden yıllarca çıkmazlar. Mesle bir beşiktaş durumuna düşsek... Kimse sahiplenmez bu takımı. Bizim takımın başına her zaman yemek için gelir yöneticiler. Hiçbir zaman bir Ünal Aysal'ımız olmayacak mesela bizim.

ve eklemeden de edemiyeceğim sadri şenerin yaptığı kurumsal icraatlar bu kulübün ilerde de varolmasının en büyük nedenlerinden birisi olacak
          Sadri Şener güzel bir KADRO kurdu ama sonra DAĞITTI....

Klübün gelirlerini artırdı ama sonra BORÇLARINI KATLADI...

Basketbol takımını 1.lige çıkardı sonra DÜŞÜRDÜ....

Pilot takım projesini 1 kere yaptı 10 milyon tlmizi batırdı...2 kere yaptı tam mayası tuttu şimdi takımı DAĞITMAYA başladı...

Sadri Şener bütün olumlu icraatlarını sildi süpürdü zaten....

bu saatten sonra sadece kendisine fayda verir bize değil....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Sadri Şener güzel bir KADRO kurdu ama sonra DAĞITTI....

Klübün gelirlerini artırdı ama sonra BORÇLARINI KATLADI...

Basketbol takımını 1.lige çıkardı sonra DÜŞÜRDÜ....

Pilot takım projesini 1 kere yaptı 10 milyon tlmizi batırdı...2 kere yaptı tam mayası tuttu şimdi takımı DAĞITMAYA başladı...

Sadri Şener bütün olumlu icraatlarını sildi süpürdü zaten....

bu saatten sonra sadece kendisine fayda verir bize değil....
            kadro dağıttı kısmına katılmıyorum... bizde 2 alan gittiği yerde 5 almak için gitti onları tutamazdın zaten... Ha iyi transferler yapmadı dersen anlarım ki önüneden Teknik heyetten adam gibi oyuncu listesi gitmedi.

Borç konusunda haklısın ama gereksiz transferler yaparken teknşk direktör dur demeliydi istemediği topçular alındığı günde gitmeliydi yada yumruğunu masaya vurmalıydı...

basketbol takımını o düşürmedi, bizim şehrimize basketbol takımı fazla 1 tl verip maçına gitmeyen taraftar ardından lan takımı düşürdüler diyor buda çok saçma geliyor açıkcası...

pilot takımı şu an lağveste 20 milyon tl si var zaten...

o yüzden bence bunlar kuru gürültü...

benim için başkanın en büyük hatası enerjim bitti dediğinde camiadaki dinazorları dinleyerek teknik direktörü takımda tutmasıydı...

Yorum

• Takım bu haldeyken kimse yönetimi savunmasın art niyet ararım.
              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• henrique yı istiyolar http://www.abola.pt/nnh/ver.aspx?id=379258&rss=1
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Şenol Güneş in istifasından sonra hiç maç izleyesim kalmadı artık. Futboldan soğudum. Bu yönetim gidince belki tekrardan futbol a ısınırım.
                  (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

kadro dağıttı kısmına katılmıyorum... bizde 2 alan gittiği yerde 5 almak için gitti onları tutamazdın zaten... Ha iyi transferler yapmadı dersen anlarım ki önüneden Teknik heyetten adam gibi oyuncu listesi gitmedi.

Borç konusunda haklısın ama gereksiz transferler yaparken teknşk direktör dur demeliydi istemediği topçular alındığı günde gitmeliydi yada yumruğunu masaya vurmalıydı...

basketbol takımını o düşürmedi, bizim şehrimize basketbol takımı fazla 1 tl verip maçına gitmeyen taraftar ardından lan takımı düşürdüler diyor buda çok saçma geliyor açıkcası...

pilot takımı şu an lağveste 20 milyon tl si var zaten...

o yüzden bence bunlar kuru gürültü...

benim için başkanın en büyük hatası enerjim bitti dediğinde camiadaki dinazorları dinleyerek teknik direktörü takımda tutmasıydı...
                    Egemen,Umut,Selçuk,Jaja gibi oyunculara birer milyon euro daha verip takımı tutabilirdik.keza Adrianın bonservisine sadece 5.250 bin euro verildide!

Yorum

• bu maç önemli beyler

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Burak ın Ege nin Selçuk un arkasından boşuna atıp tuttuk. Yetmedi mi Sn. Şener ? Cebinde nasıl bir delik var ki hala dolduramadık...
                        ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Bize Trabzonspor için çalışacak yönetim lazım.
                          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Şike sürecine ilişkin A,B,C,Ç,D,E,F,G,Ğ,H,I,İ,J,K,L,M,N,O,Ö,P,R,S,Ş,T,U, Ü,V,Y,Z planı olmayan Sadri Şener'in futbola dair "B" planının bulunması muazzam bir olay...
                            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                            Malik bin Dinar

Yorum

• artik sadri senerin kupa yi istedigine de inanmiyorum...
                              “ Bu bizim sözlerimiz bitmez uşaklar bitmez. Şikeci Fenerbahçe, onlan kim dalga geçmez”

Yorum

• Başkanı bugüne kadar savunurdum ama bu hamleyi anlamadım. Tahminim Tolunay Hocaya soruldu gelir gelmez, teklif var ne yapalım diye, daha önceden Şenol Hoca bişi dememiştir. Tolunayda gitsin deyince sattılar. Erene değil ama Sercana üzüldüm.

Trabzpnsporda düşünmüyor demekki Tolunay. Ertuğrulda 1461 den Yusuf ve Abdülkadiri istemişti. Tamam Sercan kendini geliştirdi ama geçen sene Şenol Hoca 2 kupa maçı hariç görev vermedi. Bu senede 1461 e yolladı. Eren aynı şekilde. Şenol hoca şans vermedi, ssonra Orduda Couperde şans vermedi, sonra şenol 1461 e yolladı.

Şimdi Şenol güneş, tolunay, ertuğrul ve couperin beğenmediği adamlar hakkında konuşuyoruz. Geçen sene Alan yerine Eren yada Sercan şans bulamazmıydı.

Merak etmeyin Tolunay çok daha iyilerini getirecektir. Yalnız olayda birazda siyasi parmak var sanki. Neden Rize, aramızmı düzelecek, başbakan Rizeyi 1. Ligdemi görmek istiyo vs. 1461 zaten süper ligeçıkamayacaktı Pilot takım olmasından dolayı. Düşmeyecekleride garanti. Pilot takımın gereği olan şey yapılıyor. A takımda düşünüşmeyen oyuncular para karşılığı satılıyor. Yoksa Tayfun gibi , barış gibi, brozekler gibi bedava gideceklerdi.
                                ...

Yorum

Çalışıyor...
                                X