Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Ne oldu yine bişeymi kaçırdık istifa naraları başlamış
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• lafa gelince herkes profesyonel oluyor. madem öyle neden volkan sen oynatilmiyor ????

Yorum

• Takım bukadar bozulurmu? Nerdeyse takımın yarısı gitti,3 tanesi satıldı. Ama Jaja,Umut ve Egemen cok aranıyor.

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Geçen sezon şampiyonluk yarışını nasıl averajla kaybettiğimizi unuttunuz mu? Gabriç'in sözleşmesinlen alakalı yaptığınız laubaliliğin bize ne kadar pahalıya patladığını unuttunuz mu? Hiç mi ders almazsınız, hiç mi akıllanmazsınız? En ufak hataların, en ufak laubaliliklerin bize çok pahalıya patladığı bu ortamda hala nasıl böyle rahat ve profesyönellikten uzak bir yönetim politikası izliyebiliyorsunuz? Şike skandallarının bu hataların bedelini bir nevi azalatması, bu hataları görmezden gelmemizi hiç bir zaman sağlıyamaz. Bu hatalar olmasaydı belki bugün şikeye rağmen şampiyon olmayı başarmıştık. Belki UEFA'nın son dakikalık hamlesinlen şampiyonlar ligine katılma hakkı kazanmamıza gerek kalmazdı.

Kusura bakmayın ama sadece kendiniz kandırıyorsunuz.

Sistemsiz, plansız programsız bir ortamda elde edilen başarı bana göre şans eseridir. Şans eseri elde ettiğiniz başarılarla kendinizi kandırıyorsunuz. Şenol Güneş'in, ekibinin çabalarına, futbolcularımızın gayretlerine laubaliliğinizlen çomak oluyorsunuz. Saçma sapan beyanatlarınız ve hamlelerinizlen her gün düşmanlarımıza malzeme veriyorsunuz. Başarıyla yaptığınız sayılı işleri, amatörlüklerinizle örtüyorsunuz. Adeta bir çuval inciri berbat ediyorsunuz.

Uyanın artık kendinize bi gelin, ya da defolun gidin.
          işte benim kafadan biri.gözlemler son derece doğru

Yorum

• şu yönetim' in transfer dönemi de dahil olmak üzere şike süreci boyunca ve sonrasında trabzonspor taraftarını bir kez olsun utandırmayan, sonradan pişman olup fırıncı küreği gibi dönmeyen, içeriğinde dirhem zeka ve strateji barındıran tek bir demecini ya da duruşunu gösterebilen varsa buyursun koysun şuraya..

ts tarihi bundan kötü yönetimler de gördü görmesine de bunlar kadar yanar döner, tutarsız, konuşmaktan aciz ve basiretsiz bir yönetime şahit olmamıştı..

ama doğru ya, ŞL' ye gittik, şampiyon olduk falan. hepsini kapatır bunların

ama bilinsin ki şu an ŞL' deysek şu yönetime rağmen şenol hoca sayesindedir
            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Trabzonspor tarihinin en kötü yönetim kurulu olmasına rağmen destek şart...
              SORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
              SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
              SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...

Yorum

• JAJAyi ucuza satip o gelen sicak parayla hemen adrian alinda...

attan indik essege bindik
                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Bu sezon sadece menejerlere ödenen yaklaşık 7 milyon TL için ne tür önlemler düşünüyorlar?

Trabzonspor'a borsa konusunda çözüm getirdiğini, çok büyük masraftan kurtardığını söyleyen başkanımız, her sene borsa kadar maliyeti olan bu konu hakkında ne yapmayı düşünüyor?
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• selam arkadaslar bu kargasa daha devam eder edecekde nedeni biliyorsunuz 6-7 oyuncu gönderildi vede yerlerine nedense adam akilli oyuncu alinmadi e sonuc isde böyle kacinilmaz oluyor bizler söyledik söylüyoruz ama ne gören nede dinleyen oldu sizleri bizleri daha ne maclar olacak ki gol dahi atamiyacagiz böyle giderse dünkü bursa macinda trabzonspor hic yoktu gibi bir hava vardi isde böyle havalar bizim takima gelmiyor böylede olmmamli bence vede sizce cikip catir catir top oynacaklar ise böyle aklibasinda yönetim olursa böyle transferler yaparlar bizim golcumuz yok adamlar gidiyor ankaragücünden ikitana adam aliyorlar yazik degilmi defansda egemeni kayip ettik yeri dolmadi jaja dersen öyle yatara derseniz öyle hani elkedeki bir yildizimiz dahi yok iyi kötü bir burak var oda nereye kadar bakalim bakin görün senede buragi gönderirler böyle yöneticiler olursa sonuclar kacinilmaz oluyor en azinda 4.5 tana transfer yapilmaliki ozaman belki yani yoksa cok zor cok dostlar

Yorum

• biz bunlarıdönem başlamadan söyledik önemli olan testi kırılmadan konuşmak şimdi ise destek lazım. şimdi eleştirmek boşa kendini yormaktan başka neye yarar. zamanında konuşacaksın

Yorum

• Ben bu yönetimi artık eleştirmeye bile layık görmüyorum.Vallahi öyle saçmalıklar yapıyorlar ki gülmekten başka yapacak şey yok.Acınacak hallere düşmüşler dua etsinle Ş.L. onların can simidi oldu onda da 1 gram katkıları yok.UEFA sağolsun adaleti işletti yoksa biz TFF ile Trabzonspor Yönetim Kuruluna kalsaydık oohooooooooooooooooooooooo....
                        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu sezon sadece menejerlere ödenen yaklaşık 7 milyon TL için ne tür önlemler düşünüyorlar?

Trabzonspor'a borsa konusunda çözüm getirdiğini, çok büyük masraftan kurtardığını söyleyen başkanımız, her sene borsa kadar maliyeti olan bu konu hakkında ne yapmayı düşünüyor?
                          7 milyon mu Bu çok büyük bir rakam yahu!
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Yönetimin sezon öncesi yanlışları oldu ama en büyük yanlışı Egemen'i takım da tutamamasıdır.En büyük yanlışı budur.

Yorum

• - Yanlış anlaşılmasında sürekli savunuyormuş gibi oluyorum , Trabzonspor tarihinde yaşı büyük abilerimizi geçtim kaç tane çok ama çok başarılı Yönetim gördükte bu Yönetim nasıl Trabzonspor tarihi'nin en başarısız ,en beceriksiz Yönetimi oluyor hiç anlamış değilim ...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• sedat... Volkan şen olayı bence yönetimin son derece basıretten uzak olduğunu gösterdi.şenol hocanın maç sonu volkan şen sorularına sırası gelınce cevap verırım lafları dırek yönetımı ışaret edıyor.sportıf başarının mımarı şenol güneştır.yönetımın muhakkak payı vardır.ama 1.5 senedır süreklı kendı ayağına kurşun sıkıyor yönetim.

Yorum

Yükleniyor...
                                X