Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Selçuk giderse yönetimde gider !
    Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• kardeşim ben bana yakışan başkan istiyorum tataftar olarak örneğin hacıosmanoğlu adam tam bize benziyor..
      "TRABZON imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım..."

Yorum

• Sadri şener ve temiz kalmakmı ? bıraksana allah aşkına ya.

Egemen gibi stoper 1.1 milyon € ya anlaşıyor.

Şaka gibi. Demekki sorun para değil başka.

Sıra Selçukta. Oda gidince artık gerçekten transfer yapmanın bir alemi yok.

Bu 2 adamı bir şekilde takımda tutamıyorsan ağzından şampiyonluk lafını çıkartma.

Bu arada Trabzonspor için 2. lik başarı değil diyenlere inanılmaz gülüyorum.

28 yıldır şampiyon olamayan bir camia için 2. lik başarı değil öyle mi ?

Bal gibide başarı. Çapımız bu. 9 kez lig 2. liği...

Selçuk giderse bu sene aldığım kombineyi almamaya yeminim var.

Bu selçuk diye değil. Şampiyonluğu averajla kaçırmış takımın iskelet adamlarını elinde tutamayan klübün kombinesiyle işim olmaz. Maçımı seçer biletimi alır gider izlerim.

Bu olanlar bile yeterince büyük camia olmayışımızın en büyük kanıtıdır.

Her şampiyonluğu kaçırdığımızda takımımız dağılıyor.

Futbolcular buranın yeterince büyük bir klüp olduğunu hissetse koşa koşa burdan ayrılmazlar.

Şu bir gerçek. Türkiye ligi için betondan bir basamak , sıçrama tahtasıyız.. Başka birşey değil.

Yorum

• Ya yönetime kızıyoruz ama bu futbolcularda hiçmi yürek yok hiçmi gurur yok giden gider Selçuk topa vurmayı bilmezken efsane olacaktı...

Yorum

• abi bize neden hep gerizekalı insanlar yönetici oluyor onu anlamadım yaw.Niye hep en kritik noktalarda yapılması gerekenler değil de en salakça hareketler yapılıyor.Neyi yönetiyorsunuz farkında mısınız acaba?Azıcık dik durun icraat yapın mahvettiniz güzelim takımı ya.delirmemek elde değil arkadaş!
            from BOGAZIÇI

Yorum

• İyi başladığın işi çok kötü bitirmek üzeresin başkan.

Çanlar maalesef senin için çalıyor.
              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• valla giden gider tek güvencem şenol hoca yenilerini alır ama selçuğun yeri zor dolar
                "TRABZON imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım..."

Yorum

• Başkan'a yol göründü beyler.

Yorum

• ya bunlar var ya bunlar elimizdeki tek değer olan şenol hocamızı da kaçırırlar yakında bakında görün demedi demeyin!
                    from BOGAZIÇI

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yönetim Istanbul'da .

Yattarayi nasil ugurlasinlar?
                      1 kişi bile yeterdi.

Yorum

• Bu olanların tam tersi olsa şaşardım zaten. Tam beklediğim gibi. Başlar şimdi başkan, "Oyuncu ilk Trabzon nerede diye soruyor. Uçakla bilmem kaç saat" vs..

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• sadri şener inşallah bir daha trabzon a adım atmaz...
                          Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• Feneri alkışlamanız bittiyle çıkında endamınızı görelim

Yorum

• El salla el salla Sadri Baba el salla...

Yorum

• Yönetim gerçek gücünü ve yüzünü daha ayan beyan gösteriyor. Hayırlı olsun. Transfer sezonu geldi çattı. Massallar dinlemeye hazır olun.

Yorum

Yükleniyor...
                                X