Sadri Şener bu aralar hiç gözükmüyor herhalde gönlümüzü almak için yeni espiriler düşünüyor olsa gerek..!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 kişi bile yeterdi.
Digeride Kuyumcuyu bos birakamazdi..
Hele bir Genel Sekreter var.. 2 gündür TV Programlarina baglanmaya calisiyor.
Yorum
-
İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri şener ve temiz kalmakmı ? bıraksana allah aşkına ya.
Egemen gibi stoper 1.1 milyon � ya anlaşıyor.
Şaka gibi. Demekki sorun para değil başka.
Sıra Selçukta. Oda gidince artık gerçekten transfer yapmanın bir alemi yok.
Bu 2 adamı bir şekilde takımda tutamıyorsan ağzından şampiyonluk lafını çıkartma.
Bu arada Trabzonspor için 2. lik başarı değil diyenlere inanılmaz gülüyorum.
28 yıldır şampiyon olamayan bir camia için 2. lik başarı değil öyle mi ?
Bal gibide başarı. Çapımız bu. 9 kez lig 2. liği...
Selçuk giderse bu sene aldığım kombineyi almamaya yeminim var.
Bu selçuk diye değil. Şampiyonluğu averajla kaçırmış takımın iskelet adamlarını elinde tutamayan klübün kombinesiyle işim olmaz. Maçımı seçer biletimi alır gider izlerim.
Bu olanlar bile yeterince büyük camia olmayışımızın en büyük kanıtıdır.
Her şampiyonluğu kaçırdığımızda takımımız dağılıyor.
Futbolcular buranın yeterince büyük bir klüp olduğunu hissetse koşa koşa burdan ayrılmazlar.
Şu bir gerçek. Türkiye ligi için betondan bir basamak , sıçrama tahtasıyız.. Başka birşey değil.
Yorum
-
ya sorun paradan cok şehirlerde istanbul her açıdan cazip bir şehir oldugu için herkes istanbulu düşünüyor sayet selcuk yurtdışına giderse lafım olmaz ama yurt içinde başka kulube giderse umrumda olmaz egemenin durumununda para oldugunu zannetmiyorum Trabzonunun tek dezavatanjı şehir istanbul kadar olanaklarının olmamasıEski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
Alaverelerle dalaverelerle şampiyonluğu kıl payı kaçırdık ama moralimi bozmadan önümüzdeki sezona bakabiliyordum. Fakat takımın dağılma olasılığı üzerine moralim bozuldu. Oysa yapılacak o kadar basittiki. Takımı koru.. hadi yapamadın Selçuk'u takımda tut üzerine de çok sağlam 3 bilemedin 2 transfer yap seneye kim neyi alırsa alsın bu ligin tozunu atırırdık ama olaylar öyle bir gelişiyor ki Jaja, Colman, Selçuk, Egemen, Ceyhun derken belimizi kolay kolay doğrultamayız.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak sahici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattara takimda yanilmiyorsam en col para Alan oyuncuydu. Bu sezon ne katkisi oldu. Taraftarin tavrini anlamak mumkun degil.
Yorum
-
Yönetim şampiyonluk yarışında çok pasif kaldı.Bir de bunun üstüne Selçuk ve Egemen'i takımda tutamazsalar taraftarın gözünde prestij kaybedecekler.Ama ne olursa olsun istifa etmesini doğru bulmuyorum.Nuri Albayrak yönetiminin bıraktığı aciz takımı buralara kadar getirmesi benim için olağanüstü bir olaydır.''Bir gün herkes ön libero olacak.''
#Ziya Doğan
Yorum
-
ligi aynı puanla bitiren bir takım üstüne 2-3 ilave ile şampiyonluga oynar.
bizde ise dagıtılıyor. defansın orta sahanın bel kemikleri gidiyor.
bu yönetimde gitsin. bu işi matematik bilen biri yapsın. sadri başkan hesap bilmiyo.
elindekini tutmakmı ucuz yoksa bonservisi ile yenisini almakmı. tabi gelende uyum saglarsa.En son amasya0561 tarafından düzenlendi; 24.05.2011, 20:00.2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor
Yorum
-
Bir de düşünmeden edemiyorum. Şenol hocam çok iyi bir teknik direktör fakat tarnsfer konusunda beni çok korkutuyor. Takım Ersun Yanal zamanında oluşturulmuş bir takım. Artık bir Ersun Yanal olmadığına göre her şey tam anlamıyla kocaman bir soru işareti.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
Yorum