Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Neden kendimizi rezil ediyoruz Sadri Başkan?

Şu ne demek Allah aşkına?

1600 bilet satılmış;1000 tanesini bir parti,400 tanesini bir parti satın almış.

Bunun açıklanmasının amacı ne?
    Elimden geldiğince internet sitelerini, spor kanallarını takip ediyorum. Bizim başkanımızın konuştuğu kadar, diğer takımların yöneticileri bile konuşmuyor. Nedir bu sürekli açıklama yapma merakı anlamıyorum!

Yorum

• İlk olarak merve_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Elimden geldiğince internet sitelerini, spor kanallarını takip ediyorum. Bizim başkanımızın konuştuğu kadar, diğer takımların yöneticileri bile konuşmuyor. Nedir bu sürekli açıklama yapma merakı anlamıyorum!
      Ligtvnin anasayfasındaki videoya girin bir bakın.Başkan neden hep biz eziliyoruz diye söze başlıyor.Başkana bak hizaya gel.

Yorum

• ben bizim başkanı anlamıyorum tamam taraftar bazen biletlere ilgi göstermiyor diyorsun da sürekli ulusal basının önünde fener taraftarını örnek göstererek neden eziyosun trabzon taraftarını bu taraftara saraçoğlu gibi stad sundunda mı bu taraftar doldurmadı kaç senedir ihtiyacımız olan forveti aldın mı da taraftar avni akere gidip bağrına basmadı hep taraftar taraftar herkes kendi işine baksın taraftar en iyi desteği verdi sene başından beri en zayıf halkamız yönetimdir...
        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
        -------------
        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Fener’in Çirkin Oyunu
          14 Mayıs 2011 / 14:09
          Göktaş’tan Müthiş İddia
          Trabzon Ak Parti Milletvekili Kemalettin Gökktaş, kendisine ulaşan bir bilgiyi kamuoyu ile paylaştı.

Göktaş, Ankaragücü-Fenerbahçe maçı öncesi Fenerbahçeli futbolcu Emre Belezoğlu’nun 3 Ankaragüçlü futbolcu ile bir görüşme yaptığını ve onlara Fenerbahçe’ye transfer edebileceğini belirttiğini iddia etti.

Göktaş bu bilginin kendisine emin kaynaklardan geldiğini, bu kaynağına güvendiğini ve bu nedenle bilgiyi kamuoyu ile paylaştığını belirtti.

Göktaş, konu ile ilgili olarak ancak bu kadar detay bilgi verebileceğini belirterek “İsterlerse Trabzonspor kulübü yetkililerine ve ilgililere, daha detaylı bilgi verebilirim” dedi. Kemalettin Göktaş, Fenerbahçe’nin Bizans oyunları ile şampiyon olmayı yeğlediğini belirterek aynı Belezoğlu’nun Bucasporlu futbolculara da benzer tekliflerde bulunduğunu ifade etti. Emenike’nin Fenerbahçe-Karabük maçında oynatılmamasına da dikkat çeken Göktaş “Ankaragücü Fenerbahçe maçını Federasyon tam bir gözlem altına almalı, bir değil üç dört gözlemci ile maçı takip ettirmeli” dedi.

GÖKTAŞ AHMET BULUT’U SORDU

Kemalettin Göktaş, futbol menajeri Ahmet Bulut’a da dikkat çekerek “Bu adam, Fenerbahçe’nin oynayacağı maçlarda rakip takımın futbolcuları ile direkt temaslarda bulunuyor. Niye, kimse bunu niye takip etmiyor” dedi.

SAVCILARA ÇAĞRI

Ak Parti Trabzon Milletvekili, seçim çalışmaları için bulunduğu Trabzon’da, bu iddialarını kamuoyu ile paylaşırken, savcıları da göreve çağırdı bildiklerini anlatabileceğini ifade etti ve şunları söyledi; “Çok basit son bir hafta içind hatta son üç günde, emre belezoğlu hem de biraz kabadayı uslüpla üç Ankaragüçlü futbolcuyu aradı mı bunu telefon kayıtlarından soruşturma yapacak olan savcılar hemen bulur. Türkiye temiz bir lig istiyor. Şaibeli değil” dedi
          nasıl bakarsan öyle görürsün
          neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
          ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

Bizim başkana bostan uzat mikrofon sanıp konuşmaya başlar...
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Taraftarların maça fazla ilgi göstermediğini belirtmek olabilir mi ?
              HAMİ_41

Yorum

• Yönetim benim gözümde bu haftaya kadar şampiyonluk mücadelesi verecek kadroyu oluşturduğu için bile başarılıdır.

Ama bu şikebahçeyle verdiği savaşı şampiyon olsak bile kazanmış sayılmaz.

Tuttuğunu koparan ,kodumu oturtan bir yönetim lazım artık.
                *
                *
                Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• La her zaman da suçlu taraftar arkadaş dön bi kendine bak başkan.

Yorum

• savcıları göreve çağırana kadar resmi olarak suç duyurusunda bulunsan daha iyi olmaz mı sayın vekil ve adayı!

Yorum

• başkanın konuşmaların da sürekli bi trabzonu küçümseme ,aşağılama var...
                      Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• İlk olarak hanifta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        başkanın konuşmaların da sürekli bi trabzonu küçümseme ,aşağılama var...
                        kısmen haklı da olabilir ama şehrin gerçeklerini iyi incelemeli kendisi, ayrıca 1000 bin yıllık bir şehrin her şeyinin Trabzonspor olmadığını da birilerinin ona hatırlatması lazım....

Yorum

• başkanı seviyorum sempatik espirili ama işler böyle olmakla olmuyor. hani şu başbakana danışmanlık yapan elemanlar varya onlardan lazım bizim başkana.stratejileri onlar belirleyecek bizim başkan söylemleriyle dile getirecek.işin başında duracak. ki bu pozisyonu tamamlamak için yönetim kurulu üyeleri var dicem ama onlarda mıymıy konusunca bi faydası dokunmuyor.

Yorum

• Herkes gözü kapalı Şenol Güneş'i savunur toz kondurmaz ona ama konu Sadri Şener'e gelince ağzına geleni söylerler. Niye peki? Hiç mantıklı bir açıklaması yok. O leş takımı aldı ne hallere getirdi. Bu sadece başkanın başarısıdır.Kimse sahiplenmesin bunu. Eminim şampiyonluk giderse tek sorumlu başkan ilan edilecek. Çok enteresan bir taraftar yapımız var.

Ayrıca ben başkanın hiç bir konuşmasından rahatsız olmuyorum.
                            Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                            K.ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Herkes gözü kapalı Şenol Güneş'i savunur toz kondurmaz ona ama konu Sadri Şener'e gelince ağzına geleni söylerler. Niye peki? Hiç mantıklı bir açıklaması yok. O leş takımı aldı ne hallere getirdi. Bu sadece başkanın başarısıdır.Kimse sahiplenmesin bunu. Eminim şampiyonluk giderse tek sorumlu başkan ilan edilecek. Çok enteresan bir taraftar yapımız var.

Ayrıca ben başkanın hiç bir konuşmasından rahatsız olmuyorum.
                              şenol hocayı bende eleştirdiğim zamanlar oldu. ancak senin leş gibi dediğin takım geçen yıl 2 kupa aldı.bu yılda 76 puanla 2 hafta kala şampiyonluğun en büyük adayı başkan bu takıma hiçbir katkı yapmadı. başkan olimpiyattaki 60 bin kişiyi 750 bin dolar olarak gördü. gitti aynı adamdan iki tane aldı. yetmedi her fırsatta bizi fenere karşı aşağıladı. şimdide alkışlarım diyor. aralıktaki yönetime camianın güçlü adamlarını değil reklama ihtiyacı olan çoluk çocuğu aldı. hepsi şimdi mikrofon arıyo konuşmaya söyledikleri artık insanlara sinek viziltisi gibi gelmeye başladı. trabzonspor yöneticisi konuştumu gündem oluşturmalı. bu adamlar çok boş herkes anladı. artık sallamıyo kimse

Yorum

• Senol Günes niye elestirilmez diyenlere, onu da elestiririz! Ama sapla samani birbirine karistirmadan...

Mesela transferde Senol Hoca´yi elestirmem, niye? Senol Günes transferde hep böyleydi. Onun en önemligi özelligi elindeki malzemeden en üst verimi alabilmesi. Eeeee onun üstü olan Yönetim Kurulu bunu biliyor, yani transferi ehline birakmasi gerekirken kendi yaparsa...

En hasta oldugum sey ise bu kadro zaten sampiyonluga oynar diyenlere. Kayseri, GAntep, AGücü, Bursaspor kadrosu en az bizim kadro kadar kaliteli ama nerdeler? Iste Teknik Direktör farki...bu ülkenin en iyi Hocasina sahibiz ama kendileri yipranmasin diye onu taraftarin önüne atmaya calisan Yönetime ben...........
                                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

Çalışıyor...
                                X