Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya şu allah bizimkilerin başka takıma bağırmalarını göstermesin diyen adama geçen sen 2. liği bjk diye kutlayan kimdi diyecek bi adam yokmu bu yönetimde

Evet Bagdat'daki Fenerli Taraftarlar Besiktas diye Tempo tutmustular.

Bu Yönetim'de hep korkaklar var anlasilan.

Bir aciklama hazirlarsin sonrada tutarsin bir Avukat (madem cok korkuyorsun) ve sorarsin iceriginde yasalara aykiri birsey varmi vs...

Yönetim bu konularda cok cok kötü...

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• bide şu var ilk yarı 17 maçta 42 puan toplıyan takım 2. yarı 39 puan topluyor ilk yarı 33 puan toplamış rakibine şampiyonluğu kaptırıyor dünya basınana çıkarsa REZİL olur türkiye barca bile yapamaz diye
      nasıl bakarsan öyle görürsün
      neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
      ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Takımına sahip çık. diyen, yönetime sormazlar mı?

Yolumuzdan döndürülemeyecektik! saha dışı olaylar, hakem hataları sonuç ortada.

Ey yönetim! sen sahip çıktında taraftar çıkmadı mı?
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bide şu var ilk yarı 17 maçta 42 puan toplıyan takım 2. yarı 39 puan topluyor ilk yarı 33 puan toplamış rakibine şampiyonluğu kaptırıyor dünya basınana çıkarsa REZİL olur türkiye barca bile yapamaz diye
          17 maçta 16 galibiyet 1 beraberlik İran, Irak, Suriye, Arap liglerinde bile olmaz.

2.yarı sadece Trabzonspor (2-0) maçında üst düzey oyun oynadılar (2.gol Trabzonspor'a verilmeyen faul ile geldi)

Diğer hiç bir maçı iyi oynayarak kazanmadılar. Kayseri, Belediye, Eskişehir facia ötesi rakiplerin yatışı söz konusu

Gençler, Buca ise hakem ile alınmış
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            17 maçta 16 galibiyet 1 beraberlik İran, Irak, Suriye, Arap liglerinde bile olmaz.

2.yarı sadece Trabzonspor (2-0) maçında üst düzey oyun oynadılar (2.gol Trabzonspor'a verilmeyen faul ile geldi)

Diğer hiç bir maçı iyi oynayarak kazanmadılar. Kayseri, Belediye, Eskişehir facia ötesi rakiplerin yatışı söz konusu

Gençler, Buca ise hakem ile alınmış
            bjk ferrari gs hagi karabük emenike facialarını unutmamak lazım

Yorum

• bence TÜRKİYENİN şampiyonu TRABZONSPOR dur bunun ödülü olarak ş.ligi ön elemeye katılacaktır
              ve biz futbolda şampiyonun bile ön eleme oynadığı kadar dandik futbol oynanan bir ülkeyiz
              fener ise 17 jüri üyesinin 16 sından tam puan alacak performansıyla dünyanın değil evrenin şampiyonudur
              eee tabiki kutlamak gerekir

Yorum

• bilgisayarda notepad açıp 17 satır yazsan bile 16 galibiyet yazamazsın, yazım hatasından 13 14 olur ama muhteşem FB "sahalarda görmeye alıştığımız güzel şeyler bunlar sevgili seyirciler" tayfasının desteğiyle başarmak üzere
                İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• davor vugrinec ten beri bu takım bu taraftar forvet bekliyor,ama öyle bir forvet alacak yönetimimiz ve teknik heyetimiz olmadı maalesef
                  √ OKAN™ 1987

Yorum

• Her zaman söylüyorum kaliteli topçudan önce,kaliteli yönetici lazım bu takıma.Nevzat Şakar,Hasan Yener gibi yöneticilerimizi izleyin ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

Yorum

• Selçuk,Egemen ve Ceyhun 'un sözleşmelerini devre arası uzatıp ikinci yarıya moralli başlamalarını sağlasalar ne güzel olurdu.

İlk yarı dökülen fbyi devre arası sözleşmesi yenilenen Alex taşıyor haftalardır
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• 1 ay sonra olağanüstü kongre olursa ben şaşırmam.Çünkü şampiyonluğun kaçmasının tek sebebi yönetimdir.

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          1 ay sonra olağanüstü kongre olursa ben şaşırmam.Çünkü şampiyonluğun kaçmasının tek sebebi yönetimdir.
                          Size katiliyorum, Trabzonsporun tarihine bakarsan hep böyle olaganüstü kongreler yapa yapa basariyi yakaladi, hatta
                          yeni gelecek yönetim eger ilk 5 haftada puan kaybini ugrarsa tekrar bir olaganüstü kongre daha yapmali, böylece
                          kongre sampiyonu oluruz.
                          insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Bekiroğlu'ndan Fenerbahçe'ye taş
                            Trabzonspor’un Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu, şampiyonluk yarışı ile ilgili sert açıklamalar yaptı.

EMİNİM, FENERBAHÇE “KEŞME BÖYLE OLMASAYDI DA HAKKIMIZLA KAZANSAYDIK” DİYORDUR

Radyospor’da Özgür Sancar’ la Haber Özel Programı’na katılan Bekiroğlu, Fenerbahçe lehine hakem hatalarının yapıldığını, bunların Fenerbahçe’nin başarısına gölge düşürdüğünü savunarak, “Son 3 haftada rakibimiz lehine yapılan hatalar ben bunu hata olarak kabul etmek istiyorum, futbol sahasındaki mücadelenin önüne geçti. G.Antepspor maçında, rakibinin ayağına kırmak maksadıyla basan Lugano’nun hareketini, başka bir tarafa baktığı için görmeyen hakem kardeşimiz. Bucaspor maçından Gökhan Gönül’ün topu eliyle yere vuruşunu kafasını diğer yana çevirip göremeyen yardımcı hakem arkadaşımızın ve Bünyamin Gezer’in yaptığı hataları ya da Karabükspor maçında gole giden Angelov’u kolundan çekerek düşüren Fenerbahçeli futbolcuyu göremeyen Bülent Yıldırım’ın kararları bir hatadır. Bu hatalı kararlar sonuçlara çok büyük ölçüde tesir etmiş, kamu vicdanını yaralamıştır. Ne yazık ki Fenerbahçe’nin başarısına gölge düşürmüştür. Birinci olmak Fenerbahçe için sıradan bir sonuçtur. Zaten defalarca şampiyon olmuştur. Ayrıca şampiyonluğunu alkışlarız. Ama eminim, bu hakem hataları nedeniyle aldığı puanlar için Fenerbahçe taraftarı ve yönetimi de son derece üzgündür. Eminim, ‘keşke böyle olmasaydı da hakkımızla kazansaydık’ demişlerdir” dedi.

SAHA DIŞI FAKTÖRLER SAHADAKİ MÜCADELENİN ÖNÜNE GEÇMİŞTİR

Futbolcuların transfer dedikodularına sürüklenerek, motivasyon olarak zayıf bırakıldığını öne süren Bekiroğlu, “Maç oynayacağınız rakibin futbolcularına teklifler götürerek, onların performanslarını düşürmek, hatta kendini iyi hissetmiyorum bahanesine varıncaya kadar sonuca tesir etmek; bana göre bunlar bu başarıya gölge düşüren hadiselerdir. Böyle davranan futbolculara şunu söylüyorum. Bu tarz bir meslek ahlâkına aykırı davranışların hiç kimseye hayır getirdiğini görmedim. Onlara da kötü bir haberim var ki, eğer bir ayıp varsa, hayatları boyuncu bu ayıbı omuzlarında taşırlar. Keşke bunlar olmasaydı. Fenerbahçe bunlara ihtiyaç duymadan da başarılı olabilecek bir takımdır” diye konuştu.

UMARIM ANKARAGÜCÜ MAÇININ HAKEMİ BASKI ALTINA ALINMAZ

Hakemlerin baskı altına alındığı belirten Tuncay Bekiroğlu, “Bu hatalar neden hep Fenerbahçe lehine tekerrür ediyor. Hakem soyunma odaları basıldı. Buna ne basınımız, ne futbolumuzun yetkili organları müdahale edemediler. Hakemler psikolojik baskı altına alındı bu yeterince engellenemedi. Cezalar caydırıcı olamadı. Ört bas edildi. Dilerim Fenerbahçe – Ankaragücü maçındaki hakem arkadaşımız, devre arasındaki bir takım temaslar nedeniyle verdiği cesur, doğru kararlardan dolayı cezalandırılmaz, baskı altına alınmaz” dedi.

BAŞARININ ÖLÇÜTÜ ŞAMPİYONLUK DEĞİLDİR

Trabzonspor’un başarılı olduğunu dile getiren Tuncay Bekiroğlu, “Ben başarının ölçütünü şampiyonluk olarak görmüyorum. Biz başkanından şoförüne kadar bu kısıtlı imkânlarda son derece başarılı olduk. Bizden kat kat büyük bütçelere sahip, üstelik olayları saha dışında manipüle etmeye çalışan İstanbul kulüpleri yanında ilkeli olarak, doğruları yapmaya çalışarak, bileklerinin hakkıyla bunu yapmaya çalışan tüm Trabzonspor camiasını kutluyorum. Şampiyonluk formalitedir. Biz Fenerbahçe ile daha çok şampiyonluk mücadelesi yaparız” diye konuştu.

EMENIKE ADINA ÜZÜLÜYORUM

Emenike’yle de ilgili değerlendirme yapan Bekiroğlu, “Emenike’ye gelecek kariyerinde başarılar dilerim. Eğer gerçekten sakat olduğu için değil de bir başka sebeple oynamadıysa onun adına çok üzgünüm. Bu kadar genç yaşta kariyerinde böyle bir leke olmamalıydı; eğer cidden bir sakatlık nedeniyle oynamadıysa” şeklinde konuştu.

Sadri Şener'in ''Fb şampiyon olursa alkışlarız'' sözlerinin tepki alması üzerine, başkan tarafından ''gidip hakemler hakkında konuş'' diyerek görevlendirilen yöneticimizin açıklamaları bana hiç de inansırıcı gelmedi. Çünkü bizim sorunumuz ''Günahların Takımı'' fb ile. Ve hala o takıma toz kondurmuyor bizim yöneticiler.

Yorum

• Tam olarak 16 gün sonra Selçuk İnan artık bizim futbolcumuz olmayacak yönetim hala bekliyor.

Egemen zaten gitti onu söylemiyorum bile.
                              En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 14.05.2011, 01:49.
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Neden kendimizi rezil ediyoruz Sadri Başkan?

Şu ne demek Allah aşkına?

1600 bilet satılmış;1000 tanesini bir parti,400 tanesini bir parti satın almış.

Bunun açıklanmasının amacı ne?
                                En son Bıyıklıoğlu tarafından düzenlendi; 14.05.2011, 14:50.

Yorum

Çalışıyor...
                                X