İlk olarak A.Kapıcıoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak Reha Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeknik heyette dahil bu söylediğin 9 puan farkın kapanmasına. Hatta o 9 puanı yiyenlerin başında. Belkide tek sorumlusu.# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa dimi senol günes sorumlusu birak git allahini seversen ya ...
Ki yönetim biz para konusuna bakarız oyuncu işlerini hocamız bilir gibilerinden açıklamarıda oldu. Ama biz hocamızdan duyamadık şu oyuncuyu istiyorum dediğini. Yada bana forvet alın vs vs. Alınmasına onay verdiği futbolcular ortada. Kadroya giremiyorlar. Ve takımın başına geldiğinden beri aldığı hiçbir oyuncudan yararlanmadık ve yararlanmıyoruz. Buda bir örnek. Ben zaten bir kesimi suçlamıyorum. Sadece transfer konusunda olayı yönetimin yapığı açıklamara ragmen topu hocaya atmasına rağmen yönetime yıkmak mantıklı gelmiyor. Bu konuda Teknik heyetde suçludur diyorum. Tabi kimiilerine göre doğru kimilerine göre yanlış olabilir.En son Reha Demirbaş tarafından düzenlendi; 11.03.2011, 02:40.
Yorum
-
İnsan neden sinirlenir?
Şenol hoca neden sinirlendi saha dışına yollandı?
Serkan nasıl 3 dakikada kırmızı kartı gördü?
Haksızlıktan çok Çaresizliktir hocayı sinirlendiren, yetersizliktir Serkana kırmızıyı gösteren.
İş bu olunca Yedek kulübende yatarha ve yalanzinho varken, sağ bekin yokken ortasahan düşüş içindeyken cale den sol bek olurken ve rakibin 6 da 6 yaparken sen 9 puan kaybediyorsan sinirlenirsin.
Şenol Hoca olsan bile koparsın.
Şimdi bunun Müsebbibi başkan çıkıp TFF ye Fenere , Kulüpler birliğine söz söyledi
Bunuda yap ama yerinde zamanında yap. Adam sormazlarmı?
1.Aziz YILDIRIM kulüpler birliği başkanı seçilirken neden muhalif olmadın Yoksa destekledinmi?
2.TFF seçimlerinde kimi destekledin?
3.Hıncal ULUÇ Trabzonu şampiyon yapmazlar deyince niye devreye girmedin?
4.Aykut Hoca Trabzonun penaltılarına bakın deyince yeterli yanıt verildimi?
5. Bursadan 5 Fenerden 9 puan öndeyken bu günleri görebildinmi?
6.Fener 3 maçta puan kaybederse ne ala ya kaybetmezse Fenerin önüne nasıl geçilecek?Şampiyonluk giderse nasıl toparlanılacak. Bu yönetime verilen destek hangi yönetime verildi?
7. Colman iyileştirme istiyor.Sen söz veriyorsun sonra yok diyorsun.Sonra Colmandan ne bekliyorsun? Hadi bir şey beklemiyorsun o zaman Alternatifi niye yok?
8.Fener alexle sözleşme yeniliyor? Santosu takıma kazandırıyor.Cristiyan Selçuk adam oluyor.Bizde yeni transferler dahi takımı zorlayamıyor bunun Sebebi ne?Ayrıntı meselenin ta kendisidir.
Yorum
-
öz eleştri yapma zamanımıdır bilmiyorum ama biz sanırım kaos ortamını yönetmesini bilemiyoruz. heralde yöre halkı olarak tez canlı olmamız bir anda parlamamız ve soğuk kanlılığımızı koruyamamamız bizlerin olaylara sağduyulu bakışını köreltiyor. konuşmamız gereken yerde susuyor, sakin olmamız gereken yerde başkalarının gazlamasıyla konuşarak kendimize zarar veriyoruz.
işin teknik taktik v.b. saha içi olaylarını bir kenara bırakalım, biz herşey iyi giderkende şuan yerden yere vurduğumuz insanların art niyetli olduklarını bilmiyormuyduk. misal fener maçı öncesi hasan yenere bünyamin gezer hakkında soru soruyorlar. ve o da hakemlerin arkasındayız, kesinlikle onlara güveniyoruz türünden cevap veriyor. o zaman politika yapıyorsan şimdi bu yaptığın ne?
o zaman lig temizdide şimdimi kirlendi. o zaman federasyon, mhk v.b. kurumlar iyidide şimdimi tu kaka oldu.
hayır bu kurumlar her zaman tu kakaydı ve art niyetli insanların elindeydi. tff açıklamasında bile "bunun bir oyun olduğunu untmayın" deniliyor. burda bence ironi var. yani aslında mecazi anlamda. bu sofrada dönerde yersin acılıda yersin yeri gelir açda kalabilirsin.
İlk olarak smertkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnsan neden sinirlenir?
Şenol hoca neden sinirlendi saha dışına yollandı?
Serkan nasıl 3 dakikada kırmızı kartı gördü?
Haksızlıktan çok Çaresizliktir hocayı sinirlendiren, yetersizliktir Serkana kırmızıyı gösteren.
İş bu olunca Yedek kulübende yatarha ve yalanzinho varken, sağ bekin yokken ortasahan düşüş içindeyken cale den sol bek olurken ve rakibin 6 da 6 yaparken sen 9 puan kaybediyorsan sinirlenirsin.
Şenol Hoca olsan bile koparsın.
Şimdi bunun Müsebbibi başkan çıkıp TFF ye Fenere , Kulüpler birliğine söz söyledi
Bunuda yap ama yerinde zamanında yap. Adam sormazlarmı?
1.Aziz YILDIRIM kulüpler birliği başkanı seçilirken neden muhalif olmadın Yoksa destekledinmi?
2.TFF seçimlerinde kimi destekledin?
3.Hıncal ULUÇ Trabzonu şampiyon yapmazlar deyince niye devreye girmedin?
4.Aykut Hoca Trabzonun penaltılarına bakın deyince yeterli yanıt verildimi?
5. Bursadan 5 Fenerden 9 puan öndeyken bu günleri görebildinmi?
6.Fener 3 maçta puan kaybederse ne ala ya kaybetmezse Fenerin önüne nasıl geçilecek?Şampiyonluk giderse nasıl toparlanılacak. Bu yönetime verilen destek hangi yönetime verildi?
7. Colman iyileştirme istiyor.Sen söz veriyorsun sonra yok diyorsun.Sonra Colmandan ne bekliyorsun? Hadi bir şey beklemiyorsun o zaman Alternatifi niye yok?
8.Fener alexle sözleşme yeniliyor? Santosu takıma kazandırıyor.Cristiyan Selçuk adam oluyor.Bizde yeni transferler dahi takımı zorlayamıyor bunun Sebebi ne?bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır
Yorum
-
Evet maalesef o gün Aykut´un aciklamalarina cevap vererek yine oyuna geldik ama hepimiz geldik. Gelmeyecegiz dedik ama maalesef susamadik!
Artik bunun devami gelmeli cünkü eger susarsak nasilsa bu ligi en iyi ikinci bitirecegiz! Artik Yönetim´den mactan sonra degil, maclardan önce aciklama bekliyorum, özellikle GeySe macindan önce..eski maclar irdelenmeli cünkü GeySe ve FeyBe her zaman birbirini kollamistir. Medya´yi aciklamalarimizla yönlendirebilmeliyiz, yoksa sampiyonlugu unutun!“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
Fenerbahçe devre arasında bir tuzak kurdu ve biz -bile bile göre göre- o tuzağın içine kendimizi attık. Ve malesef o tuzağa ilk yakalananda bu camianın en akıllı adamı dediğimiz Şenol Güneş'ti. Ve bu tuzak 3 maçta 2 puan alarak bize geri döndü. Türkiye kupasının kaybedilmesi bile bu tuzağın bir domino etkisiydi.
Eğer Fenerbahçe ile laf kavgasına devam edersek ve bu tartışmanın sonucunda psikolojik bir zafer bekleyeceksek, bunun olumsuz sonuçlarınada katlanmamız gerekiyor. Kabul etsekte etmesekte bu konularda Fenerbahçe'yi yenemeyiz. Bunun örneği gözümüzün önünde duruyor olmasına rağmen. Adamlar açıklamalarını bizim maçımızdan 1 gün önce yapmaları bile taktik bir cinlik. Bizim bu açıklamaya, Kasımpaşa maçının bitmesini beklemeden, o gaz ve heyecanla cevap verme telaşına düşmemiz bile acemice bir davranıştır. Ve yapacaksan bari maç günü yap. Sanırım düşünceler "Fenerbahçe-Konya maçında ciddi hatalar kesin olur ve biz bunları oradan vururuz" tarzı düşüncelerdi. Ama biz bugünkü Kasımpaşa maçından sonra o kozu bile değerlendiremeyeceğiz.
Buradan geri dönüş yok, eğer açıklama yapılacaksa ciddi anlamda profesyonelce ve en az pot ile yapılmalı. Ki umarım yine resmi internet sitesinden açıklama yapılır. Ve bu açıklamada son olsun. Artık laf kavgası yerine takıma ve sorunlarına odaklansınlar. Gerek Sadri Şener, gerekse Şenol Güneş. Çünkü bu sezon şampiyonluk kaçarsa daha çok oynadığımız kötü futboldan dolayı olacak. Buna kafa yorsunlar artık.En son erolizmts tarafından düzenlendi; 12.03.2011, 23:14.
Yorum
-
Lisede bir matematik hocamiz vardi. Zehir gibi matematik bilirdi. Dersleri cok eglenceli gecerdi, gulmekten kirar gecirirdi. Sene sonu geldi, dersinden sinifin 3/4'u kalmis...
Uzun vade hedefleriyle yonetmek Trabzonspor icin yeterli degil diye dusunuyorum. Kisa vadeli hedefler de cok onemli hele ki ilk yari sonundaki tablo ortaminda. Fakat gerekli onem verilmedi, kuzu kurda emanet edilmis oldu. Sonra da ver yansin sanki farkinda degildiniz islerin buraya varacagindan...En son Travelair tarafından düzenlendi; 18.03.2011, 23:43.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
- Şu Yönetimi eleştirirken bir yandan kimin Başkan olması gerektiğini ve kimin yönetici olması gerektiğinide bir anlatsanız ya ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Birileri de Hakemleri ve Federasyonu eleştiri yağmuruna tutarken yerlerine kimlerin hakem yada Federasyon Başkanı olacağını da yazabilir mi ?
Böyle bir mantık sadece ve sadece bizde var arkadaş.
Trabzonspor'u kendi çiftliği gibi görenleri bu takımın başından def etmek için uğraşmak, gerekirse kampanyalar yapmak yerine, oturduğumuz yerden kim gelecek sorularını sormak. Tam bizlik iş,
Taraftarımız sadece Fenerbahçe camiasını bir eleştiri içine sokabilmek için kırılan otobüs camları ile uğraşırken, Trabzonspor'un kırılna heba olan onca emeğine bunca sessiz kalması ne kadar acıdır.
Ve bunu da gelecek kimsenin olmamasına bağlamasına.....
Yorum
-
- Şu eleştirileri sezon sonuna bırakmak çokmu zor , şimdi konuşmanın kime ne faydası var...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Yahu bu eleştireden neden bu kadar korkuluyor anlamıyorum ben.
Brozekler konusunda onca laf ettik, dedik ki bu adam Caleden on kat iyi oynat hocam, hocayı eleştirdik ne oldu, haksız mı çıktık ?
Hay herşeyi geçtik, hepsini atladım, biz yönetimi eleştiriyoruz, bundan takım nasıl olumsuz etkilenior ?
Futbolcu başlıklarında bela okuyanlara laf yok, ama oyun ile alakası olmayan kurumlara toz kondurmamak moda olmuş ?
Derdimiz ne, saha sonuçları mı ? Sevdiğimiz isimlerin zarar görmemesi mi ?
Yorum
-
2005'te devre arası Zurawski'yi almadık şampiyonluk gitti
2009'da forvetlerimiz bağırıyorlardı biz gol atamıyoruz diye transfer yapmadık şampiyonluk gitti
Bu sene devre arası bir nokta transfer yapmadık forvete şöyle Türkiye liglerini bilen direkt oynayabilecek uyum sorunu yaşamayacak bir isim almadık, inşallah şampiyonluk gitmez. Yoksa şampiyonluk gitmiş yönetim de gitmiş ben ne yapayım
Alsaydık Emenike'yi, çokmu pahalı? Al, Sestak'ı o da mı olmadı al Fatih Tekke'yi. Aldın Pawel Brozek'i daha alışacak da uyum sorunu vs. bir de iyimi değilmi henüz belli değil
ah yönetim ahBüyük bir ülkenin büyük bir kenti, geleni gideni burada yendi, Çok haksızlıklara boyun eğmedi, adı güzel kendi güzel canım Trabzon ağasıyla paşasıyla şanlı Trabzon
Yorum
Yorum