Futbolculuk ve teknik direktörlük birbirinden ayrı iki meslektir.İkisini aynı kefeye koymak saçmalık..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak leleuk87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekufur etmek hos bir davranis degil bizi kucuk dusurur fatihe kufur etmek tribunde ama dozer cemilin lafini erdogdulularin eskiden yaptigi pankartlar vardi bjk ye fb ye gs ye yapmisti kale arkasinda bordo mavi bayrak uzerine yazilar yazarak o sekilde yazmak ve asmak bence guzel durur
Yorum
-
İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeknik adamlik da futbolculuk gibidir.
Futbolun icin de olan seyler bunlar.
Fatih Tekke`nin kararidir,saygi duymak lazim.
Ama İrfan Abi, senin için acımıyor mu?Entropi İyidir.
Yorum
-
yonetim istifa yonetim istifa sezon basinda yazdim gene yaziyorum bu fatihi almadiklari icin degil
bu istifa sesleri kadromuzun yeterli olmadigi icin ve 2/ sinif topcularin kadromuzda cok oldugu icin
baskana sunu sormak istiyorum ayni zmanda senol hocayada buyuk olmak istiyorsan ist artiklarini almicaksin kendi altyapindan kendi degerlerini cikarcaksin ferhatla burakla olmaz bu isi nerde goksu nerde baris niye forma verilmiyor benim tepkim bu yonetime
istifa yonetim istifabu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün cok kez sordum cevap alamadim,fatihi sadece bjk nin istedigini nerden biliyoruz?
Öyle olmus olsa bile en kötü ihtimalle rubinde devam edebilirdi.
Yorum
-
İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKüfürden çok çok daha ağır olur bu, yapılırsa iyi bir mesaj veririz.
muhteşem bir şey olur.küfür etmek iyi değil. bu pankartla dayak yemekten beter olur.Entropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiri istemiş ama gitmemiş...Diğeri kesinlikle gitmem demiş ama gitmiş...
buyur burdan yak
fatih ise herzaman trabzonda oynamak istedi ama sagolsun yonetimi istemedi o kadarda onemli degil fatih hami benim icin oynsalarda olur bizde oynamasalarda acikcasi
benim tek derdim bu yonetimin istifasi kadromuz yetersiz bunu tartisalim
bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
Yorum
-
İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam Türkiye`ye dönmek istemis belki Cafer,ne diyebiliriz ki?
Ayrica Türkiye ye mutlaka dönmek isteyen transferin son gününü beklemezdi.En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 01.09.2010, 20:49."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleama tamamda abi o zaman niye Ben Şenol Güneş hariç hepsinden Trabzonsporluyum diyor abi? bu profesyonellik olmaz. o zaman öyle konuşmayacaktı.söylemeyecekti.ne olacak şimdi ona inanan insanlar? Benden demi daha fazla Trabzonsporlu şimdi bu adam?
ben sporculuk yaptım abi.15 sene.5 yaşımdan beri.profesyonelliğin gerekleri budur.haklısın.ama dediği sözle yaptığı işi tutmuyorsa bir insanın,o insanın tanımlaması zaten kültürümüzde vardır."Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
Johan cruyff
Yorum
-
İlk olarak jax61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorasında haklısın tabii de adama çıkıp tüm stad küfür ederse yakışıkalmaz.. karamanyamanın da dediği gibi herhangi bir istanbul takımı oyuncusuna ne muamele yapılıyorsa fatih e de o yapılmalı.. hatta bence verilecek en büyük ceza fatihi görmezden gelmek ve fatih hiç trabzonsporda oynamamış gibi davranmak olur.. fatih trabzonspor taraftarı için btmiştir.. ama adam trabzonsporluyum diyorsa da aman sen nasıl böyle dersin diyemeyiz.. herkesin gönlünde bir aslan yatar..
küfür yakışmaz.pankart gerekli ağabey.Entropi İyidir.
Yorum
-
fatih in trabzona gelmemesinin yada gelememesinin en buyuk nedeni yonetim fatih in mafya olaylari kursunlanma olaylarindan dolayi yonetimden bir iki kisinin istenmedigi soylenip duruyor bu da sanki fatihi almamak icin direnen yonetim tarafindan onaylaniyor gibiydi.
ama trabzonlulugum ve trabzonsporlulugum soyledir boyledir deyipte bjk ye buyuk ihtimalde yedek kalacagi bi kulube gitmek ne kadar buyuk bi yigitlik erdem ve sereflilik gorecegiz onumuzde koskoca 31 hafta var
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKayserispora haber göndertip sota ya aldirabilirdi kendisini.
Yorum
-
Şşş çaktırmayın taraftar kendi derdimizi unuttu Fatih Tekke kavgasına tutuştu. Uyandırmayın biz gemimizi yürütelimTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum