Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bi zahmet istifa....

faruk özak istifa..

mahmut özgener istifa...

sadri şener istifa...

Yorum

• - Burda başkanı eleştirenleri başka başlıklardada görmek isteriz..saygılar..
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        - Burda başkanı eleştirenleri başka başlıklardada görmek isteriz..saygılar..
        bana mı dedin??

Yorum

• İlk olarak b_kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bana mı dedin??
          Arkadas sanami dedi bilmiyorum ama ben sana diyorum.

Sadri Sener gitsin kim gelsin???

Yeni gelecek olan baskan icinde 3 ay sonra oda gitsin demeyecegini nereden bilelim.

Yada ondan sonrakide geldiginde 6 ay sonra yok buda olmadi demeyecegini??

15 yil sonra ortalama 6 aydan 30 baskan icin gitsin demeyecegini nerden bilecegiz. Varmi bunlarin cevaplari.

Trabzonspor deneme tahtasi degildir. Dur olmadi degistirelim, yok saci uzun cikti keseleim, yok gozunun ustunde kasi var istifa etsin.

Yonetimin hatasi yoktur diyemeyiz ama her hatada kalksin istifa etsinler demekte Trabzonsporlu olmaya yakismayan hareketler ve resmen vefasizlik.

Suan Turkiye liginin en iyi futbolunu oynayan takimi kurdu senin istifa etmesini istedigin baskan. Don geriye, yasin nedir bilmiyorum ama 3-4 sene oncesini hatirlarsin. 96 dan sonra tek bir kadro bilirim, Fatih-Gokdeniz-Szymek ve Yattara li kadro.

Suanki kadroyu hem 96 ile hemde ondan sonraki kadro ile karsilastir ve bu takimin nerelerden bu hael geldiigine bir bak. Istifa et demesi kolay. Senin icin hicbir onemi yok. Trabzonsporun basina birisi gelir birisi gider. Tipini sevmedigin gitsin, yakisikli karizmatik olan gelsin, kilolu olan gitsin daha zayifi gelsin, kel olan gitsin saci olan gelsin.

Soyle be arkadasim kim gelsin??????
          ...

Yorum

• - Valla ben ortaya söylüyorum...

- Hayır sadece sadri şnermi kabahatli ..yönetimideki isimlerin fikrinde zikrinide biliyoruz zaten..

- Sadri şenerden daha güçlü olupta hiçbişey yapmayan daha çok kandıranlar var ama onlara bişey söylememek için kendimizi sıkıyoruz...

- Herkese eleştiri yapalım sadece bir yere değil...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

- Valla ben ortaya söylüyorum...

- Hayır sadece sadri şnermi kabahatli ..yönetimideki isimlerin fikrinde zikrinide biliyoruz zaten..

- Sadri şenerden daha güçlü olupta hiçbişey yapmayan daha çok kandıranlar var ama onlara bişey söylememek için kendimizi sıkıyoruz...

aman abi ne yaptın dikkat et tehlikeli sularda yüzüyorsun
              teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• bir açıklama yapında şu farukla alakamız yok deyin artık.siz ona inanmayın deyin.yoksa sizdemi onla berabersiniz...

Yorum

• İlk olarak hasancebi81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadas sanami dedi bilmiyorum ama ben sana diyorum.

Sadri Sener gitsin kim gelsin???

Yeni gelecek olan baskan icinde 3 ay sonra oda gitsin demeyecegini nereden bilelim.

Yada ondan sonrakide geldiginde 6 ay sonra yok buda olmadi demeyecegini??

15 yil sonra ortalama 6 aydan 30 baskan icin gitsin demeyecegini nerden bilecegiz. Varmi bunlarin cevaplari.

Trabzonspor deneme tahtasi degildir. Dur olmadi degistirelim, yok saci uzun cikti keseleim, yok gozunun ustunde kasi var istifa etsin.

Yonetimin hatasi yoktur diyemeyiz ama her hatada kalksin istifa etsinler demekte Trabzonsporlu olmaya yakismayan hareketler ve resmen vefasizlik.

Suan Turkiye liginin en iyi futbolunu oynayan takimi kurdu senin istifa etmesini istedigin baskan. Don geriye, yasin nedir bilmiyorum ama 3-4 sene oncesini hatirlarsin. 96 dan sonra tek bir kadro bilirim, Fatih-Gokdeniz-Szymek ve Yattara li kadro.

Suanki kadroyu hem 96 ile hemde ondan sonraki kadro ile karsilastir ve bu takimin nerelerden bu hael geldiigine bir bak. Istifa et demesi kolay. Senin icin hicbir onemi yok. Trabzonsporun basina birisi gelir birisi gider. Tipini sevmedigin gitsin, yakisikli karizmatik olan gelsin, kilolu olan gitsin daha zayifi gelsin, kel olan gitsin saci olan gelsin.

Soyle be arkadasim kim gelsin??????
                  burda defalarca yazdım bir daha yazmayacagım..arka sayfalarda var istersen okursun yazılarımı...

bu gidince kim gelecek diye sacma bir dusunce yok bence..

dogru TS deneme tahtası degıldir...

broos niye geldi niye gitti?

keza ersun yanal'da öyle..

yaptıkları baska sacma sapan işleri söylemiyorum bile...

ayrıca ''köyü satarım haa'' havaları bana cok dokunuyor..

belediye ziyaretlerindeki sırıtışları,cıcek alıp vermesi TS'ye ne kazandırmıştır? (bu sonuncusu benim görusumdur kimseyi baglamaz burda tekrar tartışma cıkmasın)

Yorum

- Valla ben ortaya söylüyorum...

evet ben onu da diyorum faruk özak da istifa etsin ama onurları yok ki...

Yorum

• İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aman abi ne yaptın dikkat et tehlikeli sularda yüzüyorsun
                      - Tehlikemi...

- Görevimiz tehlike hiç farketmez

Yorum

• bir maç daha beceriksiz forvetler yüzünden gitti

yönetimdeki hacısalihoğlu ve alioğlu isimli 2 işbilmez isme taraftardan selam var

Yorum

• İlk olarak TameRHan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bir maç daha beceriksiz forvetler yüzünden gitti

yönetimdeki hacısalihoğlu ve alioğlu isimli 2 işbilmez isme taraftardan selam var
                          opuyoruz kendilerini.. Fatih Tekkenin de selami var..
                          Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• Bir forvet alamadınız şu takıma.. Gittiniz kolombiya dan ayağında tot tutamayan adama 3 milyon euro verdinzi.. Yazık bu takıma da taraftara da.. Hadi siz futboldan anlamıyorsunuz.. Futboldan anlayan birine de mi izletmediniz.. Altıncı olmak için mi yaptık biz bu transferleri?.. Gerek yoktu almasaydık hiç birini.. Yien 6. olurdu bu takım..
                            Yine de "yönetim gitsin" diyenlere katılmıyorum.. başkan ımız iyi niyetli ama çeverinde işi bilmeyen çok kişi var.. Başkanın şapkayı önüne alıp düşünmesi lazım..
                            20+10+20+11 = 61
                            2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• Nedir bizim bu yöneticiyim diye sağda solda hava atan adamlardan çektiğimiz daha yarı finalde Antalyayla maç yapmadan Tutmuşş Çıkmıs Demeç vermiş Sayın Yönetici

>>>> Finalde Fenerbahçe ile karşılaşırız
                              Bu demecin neresinden bakarsanız bakın elle tutulur bir yanı yok hala böyleleri bizim yönetimde ya Yarabbim Bize sabır ver bunları gördükce içim kan ağlıyor.
                              Arkadaş sen daha Antalya ile önünde biri lig toplam 3 maç oynayacaksın Fener bahçede 2 maç oynayacak Fİnale kendi adını yazdır önce rakip kim olursa olsun Biz kupayı alacağız de Ne demek şimdi bu Finalde fenerle karşılaşırız.Yani belki alamayız tereddütümüz var fenerden korkuyoruzmu demek istiyosun yoksa antalyayı ve manisayı yokmu sayıyorsun Ayıptır O makama yakışacak sözler değil. Bunlar
                              Artık işgal ettiğiniz mevkinin ağırlığının bilincine varın yada basın istifayı gidin yeter bizi gülünç duruma düşürdüğünüz....Bu başlık Yönetime Yapılan eleştiriler değil aslında Böyle yöneticiler istifa olmalı
                              Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• trabzon haklarını koruyamıyorlar aziz denen adam cıktı hakemler soyle boyle dedi bizim mactan önce bizim alanzınho geriden cıkıyor 5 metre hakem ofsayt kaldırıyor boyle iş olurmu ya seni hakemler samar ogleni ediyor sen hic koruma hakkımızı

biri bunlara demeli kardesim karpuz alırken kelek degilmi diye bakıyorsun dimi niye topcuyu izlemeden kafanız esiyor transfer yapıyorsunuz 2 yılda 40 adam aldınız ayıp be 40 tane alcana 8 tane kalıteli adam al

nedir karadenizspor olayı nedir kac para harcanıyor bu kulube gerek mi var zaten altyapından cıkan topcuları trabzonda rize istanbulda turkiyenin her yerinde istedigin takıma kiraliyorsun ustune cebinden parada cıkmıyor ama siz gidip klup acıyorsunuz bu topcuar yllık 100 -200 neyse veriyorsunuz nerden geliyor hangi kasadan gidiyor bu paralar

gidiyorsunuz baskete para harcıyorsunuz kac sponsorunuz var nıye futbolun parasını oraya harcıyorsunuz ayıp tamam basket ollsun ama biz tam bir kurumsallasamadıkkı kurumsallassak ac baskete zaten sınırlı kaynaklarda para kazanıyoruz siz o anca futbola yetcekken gidiyorsunuz basketede harcıyorsunuz

karadenızsporun ve basket takımın yıllık en az futbol takımının olan 10 trilyon parasına el koymaktadır

siz paraları boyle bosa harcamaya devam ederseniz ve bu kulubun haklarını koruyamazsanız kusura bakmayın ama yakında bu butceleri goremezsiniz yavas yavas tum subeleriniz kapatırsınız sıradan bir anadolu takımı halıne gelirsiniz
                                En son genç61 tarafından düzenlendi; 24.02.2010, 12:54.
                                bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

Çalışıyor...
                                X