Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aman Yarabbim. Yine mi? Yine mi o? Hani kurtlar puslu havayi sever derler ya. Trabzonspor ne zaman kotu gitse bu adam cikip beni istesinler, ayaklarima kapansinlar geleyim. Yoksa neden geleyim, ben MAY im. Boyle bir adamin, byle bir anlayisin bu kulubu ne hallere getirebilecegini dusunebiliyormusunuz? Bu adamin ne is yaptigini, yaptigi bir iste bile basarili olabildigini bilen var mi? Varsa beri gelsin.

Yorum

• Fanatik bir anket yapmış.
      Burada yazılanlara bakıyorum...Anket sonucuna bakıyorum...
      Biz kendi dünyamıza çok mu gömüldük acaba?

Sizce Mehmet Ali Yılmaz, Trabzonspor başkanlığına aday olmalı mı?
      Evet %79 6.338 oy

Hayır %20 1.659 oy
      Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fanatik bir anket yapmış.

Evet %79 6.338 oy

Hayır %20 1.659 oy
        Abi Bmnde genel teamül istemeyenlerden yana ancak genel olarak delegeler onu isterse ve de seçim olduğunda oylarını ondan yana kullanırsa sonuca saygı duymalıyız diye düşünüyorum....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Fanatik bir anket yapmış.

Evet %79 6.338 oy

Hayır %20 1.659 oy
          Cehaletin fotoğrafı..
          Özkan SÜMER

Yorum

• Bence de aday olsun alsın boyunun ölçüsünü gitsin ama beyimiz başka aday çıkarsa ben olmam mantığında.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Şu ana kadar yaklaşık 8.000 kişi oy kullanmış. Ciddi bir rakam bu.
              Ciddiye biner mi? Binecek gibi...

Yorum

• Medya da buradan ekmek çıkacağının kokusunu aldı ve yürüyor üzerine.

Yorum

• Camia ne zamandan beri Fanatik gazetesine göre hareket ediyor merak ettim oy atanların kaç tanesi Trabzonspor'lu ??

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Camia ne zamandan beri Fanatik gazetesine göre hareket ediyor merak ettim oy atanların kaç tanesi Trabzonspor'lu ??
                    Camianın ve Mehmet Ali Yılmaz'ın BMN forumlarına göre hareket edeceğini de söyleyemeyiz sanırım.

Yorum

Camianın ve Mehmet Ali Yılmaz'ın BMN forumlarına göre hareket edeceğini de söyleyemeyiz sanırım.
                      Öyle bir iddiada bulunan olmadı zaten.Yalnız BMN'de kulübün kongre üyesi olan bir çok arkadaşımız var buradaki arkadaşlarımızın hepsi Trabzonspor'ludur ayrıca.

Yorum

• Benim adayım delikanlı İbrahim Hacıosmanoğludur.

Yorum

Öncelikle 8000 farklı kişi mi yoksa birden çok oy kullanan 1500 kişi mi ?

Bir diğeri, eğer Trabonspor bir yerin nabzını tutup da hareket edecekse, bu oyuncularımızı her gün bir yere gönderip, bize onlarca hayali futbolcuyu aldıran gazeteler değil, gerçek Trabzonsporuların yazdığı BMN ve diğer taraftar siteleri olmalıdır.

Yorum

• M.Ali Yılmaz Trabzonspor'umuza zararı dokunan başkanların başında gelir.Ayrıca belediye başkanlığından gelme,parasız,kulübe hiç bir şey veremeyecek şahıslarda Trabzonsporu birazcık seviyorlarsa aday olmasınlar.

Sadri Şener başkan olarak yola devam etmeli ve adam gibi 2 forvet ve de adam gibi bir teknik direktör alınmalı.En büyük problemin beceriksiz forvetlerde olduğunu nasıl görmüyor bazı kesimler.Adamlara 2 senedir katlanıyoruz.Artık bu kadarına da pes doğrusu.

Biraz mantıklı düşünmek gerek.Sadece stadyuma kattıkları için ile Sadri başkan tekrar başkanlığa layıktır.
                            Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Koca kadro içinden neden Tayfun u seçtin ...Sağ bek devam edecek ise bence de gitmeli...Ayrı mevzu da hani ben ne kadar "öz evlatçı" isem en de tersi gibi duruyorsun
                              Bence yanılıyorsun Erdal abi Engin için yaptığım yorumlar sayfasında bellidir. Çünkü oyuncu yetenekli hırslı. Madem özevlatçılık yapılacak o zaman gitsinler Muhammed Demir'i alsınlar. Burdan hiç kimse birşey der mi? Savaş Yılmaz Kayseri'de geçen oyuna girdi 61 numara ile her tarafı topçuydu çocuğun. O alınsın mesela. Gençlerbirliğinden Aykut Demir alınsın. Bunlar şimdilik aklıma gelenler böyle kaliteli yetenekli oyuncular olduktan sonra kimsenin birşey diyeceğini zannetmiyorum.

Yorum

• Yani diyorsunuz ki bu ülkede medyanın gücü yok ve yazılan çizilenden Mehmet Ali Yılmaz da dahil kimse etkilenmez. Ya da ben sizi yanlış anlıyorum.

Yorum

Çalışıyor...
                                X