Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kimdir bilen var mı
    Kulübün taraftar sorumlusu Kaya Yamak

Yorum

• Yönetim mi var ki eleştirelim ?
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Bu arkadaşların içinde " Biz ne yapıyoruz acaba?" deme cesaretini gösterebilecek kimse yok mu acaba? Kenar süsü gibiler. Belki kendileri bile unutmuştur Trabzonspor'da yönetici olduklarını. Unutmamış olsalar istifa etme erdemini gösterirlerdi herhalde.

CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İçimden foruma girmek, Trabzon konuşmak bile gelmiyor, ilk kez bu kadar bağım koptu takımla, bana ait birşey kalmadı sanki.

Cemil Meriç demişti;

Ben bu kadar acıyı sen de başkalarına benzeyesin diye çekmedim...Sana kızmıyorum. Sen bu kadarsın. bilmeliydim.” -Jurnal, #CemilMeriç
          Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Yurt dışında takım alma çalışmaları varmış Hollanda ve Belçika taraflarından. Umarım olur mükemmel bir hamle olur kulüp için

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yurt dışında takım alma çalışmaları varmış Hollanda ve Belçika taraflarından. Umarım olur mükemmel bir hamle olur kulüp için
              yönetemiyorlar bu süreçleri ki hiç. zamanında da denenmişti. böyle girişimlerin başarılı olması için önce içerdeki sistemin oturması gerekiyor bence

Yorum

• Başkan ın sayfasını bulamadım, buraya yazayım.

Resmi açıklama da geldi ama bu bankalar birliğinden çıkma işi neden burada gündem olmuyor veya küçümseniyor anlayamadım. Başkan Doğan olduğu için mi?

Bu şekilde yönetime devam ederse aynı borcu hatta daha fazlasını yaparmış. Enteresan. Ağırlıklı olarak son 20 senede oluşturulan borcu temizlemeyi vaad eden, büyük bir kısmını da eriten birinin 2-3 yılda aynı borcu yapacağını tahmin etmek eleştiriden öte hayli ön yargılı bence.

Bir kesim hala bu işin olduğuna ikna olmuyor ve işin içinde bir katakulli olduğunu düşünüyor ama o zaman izah etsinler bu durumu biz de anlayalım. Öbür türlü Başkan a teşekkür etmekten imtina göstermemek lazım, çok büyük bir yükten kurtarıyor bizi. Transfer yasakları filan aldığımız dönemler uzak değil.
                There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başkan ın sayfasını bulamadım, buraya yazayım.

Resmi açıklama da geldi ama bu bankalar birliğinden çıkma işi neden burada gündem olmuyor veya küçümseniyor anlayamadım. Başkan Doğan olduğu için mi?

Bu şekilde yönetime devam ederse aynı borcu hatta daha fazlasını yaparmış. Enteresan. Ağırlıklı olarak son 20 senede oluşturulan borcu temizlemeyi vaad eden, büyük bir kısmını da eriten birinin 2-3 yılda aynı borcu yapacağını tahmin etmek eleştiriden öte hayli ön yargılı bence.

Bir kesim hala bu işin olduğuna ikna olmuyor ve işin içinde bir katakulli olduğunu düşünüyor ama o zaman izah etsinler bu durumu biz de anlayalım. Öbür türlü Başkan a teşekkür etmekten imtina göstermemek lazım, çok büyük bir yükten kurtarıyor bizi. Transfer yasakları filan aldığımız dönemler uzak değil.
                  Neden küçümsediği değil de kulüp bu parayı nasıl buldu kısmına bakarsan zaten cevabı göreceksindir.

Borcun katlanacağı kısmı ise ön yargıdan ziyade,bu borç kimin zamanında bu denli artmış olduğuna da bakarsak bunun ön yargıdan soyutlanmış bir biçimde,geçmişe bakarak bir çıkarım olduğu gerçeği de apaçık ortadadır.

Benim gözümde sermaye artırımı yapıp borcu kapatan yada başkalarının 10 küsür sene önce başlatmış olduğu zaten hayata geçirilecek projenin bitmiş olması sırf kendi dönemine rastlayan birinin herhangi bir finansal başarısı(kendine ait) yoktur.Tıpkı geldiğinden sonra kulüp düzeyinde de herhangi bir başarısının olmadığı gibi.
                  En son Macellan tarafından düzenlendi; 30.09.2024, 15:18.

Yorum

• İlk olarak Macellan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Neden küçümsediği değil de kulüp bu parayı nasıl buldu kısmına bakarsan zaten cevabı göreceksindir.

Borcun katlanacağı kısmı ise ön yargıdan ziyade,bu borç kimin zamanında bu denli artmış olduğuna da bakarsak bunun ön yargıdan soyutlanmış bir biçimde,geçmişe bakarak bir çıkarım olduğu gerçeği de apaçık ortadadır.

Benim gözümde sermaye artırımı yapıp borcu kapatan yada başkalarının 10 küsür sene önce başlatmış olduğu zaten hayata geçirilecek projenin bitmiş olması sırf kendi dönemine rastlayan birinin herhangi bir finansal başarısı(kendine ait) yoktur.Tıpkı geldiğinden sonra kulüp düzeyinde de herhangi bir başarısının olmadığı gibi.
                    Tamamdır hocam paranın nasıl bulunduğunu açıklayın bilelim. Gerçekten bilmediğimden soruyorum. Bu paranın reel bir karşılığı yok mu, bu yöntemle para bulmak ilerde başımıza bela mı açacak, geri dönülemez bir şeye mi bulaştık, madem ki basit bir yöntem başkalarının aklına niye gelmemiş?

İkincisi Kartal arazisi. Ben çocukluğumdan beri bir Kartal arazisidir duyarım. Her seçim döneminde başkan adaylarının burayı gelire çevirmek vaadidir. Şimdi bu işi bu başkan yapıyor diye neden hazıra konmuş oluyor ki? Bu kısmı da bilmediğimden soruyorum, karşı çıkmak için değil. Neden şimdiye kadar yapılamadı bu iş?

Borcun bu seviyelere gelmesi konusu ise Nuri Albayrak döneminde ciddi sayılabilecek dönemde borçlanma başladı, Sadri Şener döneminde gittikçe arttı, İho ve Muho dönemlerinde bu seviyelere geldi diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlıyorsam düzeltin. Ağaoğlu ve devamındaki Doğan yönetiminde ondan öncekilere oranla daha az borçlanma olmuş ihtimali yüksek olabilir. Net bilgim yok. Çünkü euro seviyesinde aynı rakamlar olup kur artışı nedeniyle borcun arttığı söyleniyordu. Daha sonra Bankalar birliği anlaşması yapılıp her şey TL ye bağlandı, sonraki süreçte yapılan borçlanma öncekilerden daha mı fazla bilmiyorum.
                    En son El Cordobes tarafından düzenlendi; 30.09.2024, 16:23.
                    There is no spoon...

Yorum

• https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                      Eze eze 2021-2022.
                      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Şimdi A Sporda yine konuştu. Biraz takımı bilmesen dersin ki vay be ne büyük adammış. Öve öve bitiremiyorlar. Devrim yaptı felan. Sanki ederinin 3 5 misli adamları o almamış gibi, aynı mevkilere adamları doldurmamış gibi, kadro mühendisliğinin içine edip bizi borcun dibine sokmamış gibi. Ben istesem harcardım ama harcamadım diyor Tek bir kişi de başkanım kimseyi satamıyorsunuz neden, alaıyorsunuz aldıklarıınz ortada, siz gelmeden takım maaş bütçesi 15 20 milyondu onla da şampiyon oldu şimdiyse manyak paralar dönüyor demiyor.

Laf arası kulübe sanırım Katarlılara satışı ve ya ortaklığını da söyledi. Resmi yazı gelmiş. Detay vermedi. Ama ben karşıyım deyip delege ne derse o dedi

Bu arada ödedikleri paralar her konuşmasında artıyor. 9 milyar lira ödemiş şu ana kadar. Bir sonraki röportajında bu 10 11 olur.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

Tamamdır hocam paranın nasıl bulunduğunu açıklayın bilelim. Gerçekten bilmediğimden soruyorum. Bu paranın reel bir karşılığı yok mu, bu yöntemle para bulmak ilerde başımıza bela mı açacak, geri dönülemez bir şeye mi bulaştık, madem ki basit bir yöntem başkalarının aklına niye gelmemiş?

İkincisi Kartal arazisi. Ben çocukluğumdan beri bir Kartal arazisidir duyarım. Her seçim döneminde başkan adaylarının burayı gelire çevirmek vaadidir. Şimdi bu işi bu başkan yapıyor diye neden hazıra konmuş oluyor ki? Bu kısmı da bilmediğimden soruyorum, karşı çıkmak için değil. Neden şimdiye kadar yapılamadı bu iş?

Borcun bu seviyelere gelmesi konusu ise Nuri Albayrak döneminde ciddi sayılabilecek dönemde borçlanma başladı, Sadri Şener döneminde gittikçe arttı, İho ve Muho dönemlerinde bu seviyelere geldi diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlıyorsam düzeltin. Ağaoğlu ve devamındaki Doğan yönetiminde ondan öncekilere oranla daha az borçlanma olmuş ihtimali yüksek olabilir. Net bilgim yok. Çünkü euro seviyesinde aynı rakamlar olup kur artışı nedeniyle borcun arttığı söyleniyordu. Daha sonra Bankalar birliği anlaşması yapılıp her şey TL ye bağlandı, sonraki süreçte yapılan borçlanma öncekilerden daha mı fazla bilmiyorum.
                          Estağfurullah karşı çıkıyorsun diye düşünmedim zaten.Birincisi bankalar birliğinden çıkma işi bedelli sermayenin artırımından elde edilen para ile oldu.Bedelli sermaye artırımına bu yıl içinde ikinci kez gidildi...Sadece bu başkan döneminde değil daha önceki senelerde de gidilmişti.Ama sanırım bir tek ed döneminde iki kez gidildi.
                          Başa bela açılacak bi durum yok.

Çökme lafımı şunun için söylüyorum;Öz kaynak tüketilip,sermaye artırımına gidip kulübe para sokmak için şirketleşerek borsada işlem görmesi veya onlarca yıl önce kulüp bünyesine başkaları tarafından geçirilmiş kartal arazisinin, kullanım hakkını devretmesi,bunların hiçbirini bu kulübe kendi sokmadığı,başkalarının projesini (kullandığını,sattığı) )çin çökme lafını kullanıyorum.

Bir gün kendi bu kulübe bir proje sokar,kulübe gelir kaynağı yaratır o zaman hep beraber yaptığı işi tebrik ederiz ama anlattığım gibi sattığı,devrettiği şeyleri değil.

Borçlar için ise daha önce kendi dönem öncesi ve sonrasını araştırıp yazmıştımŞu an ben de hatırlamıyorum.Ama hiçbir başkan döneminde kadro bu kadar maliyetli,borç bir iki yıl içinde bu kadar artıp kulübün sürekli zarar açıkladığını hatırlamıyorum,şu an rakamları ben de net bilmiyorum.Ama araştırıp bakılabilir...

Yorum

Halka arz ile geldi para. Bugün tamamlanıyor. Dağıtım listesi kesinleşince 2 gün sonra özel durum açıklaması olarak resmi açıklaması gelecek. Paranın tamamı finansal ve finansal olmayan borçlara gidecek (bankalar kısmı ödenmiş bile 3,5-4 milyar TL arası onun KAP’ı geldi tutarsız olarak).

Bu bizim ilk halka arzımız değil ki daha geçen sene de yapıldı yanlış hatırlamıyorsam.
                            B tipi hisseyi elinde bulunduranları finansör yaptık. Olan bu.

Bankalar birliğine olan kredi yapılandırma sözleşmemizin TLREF ile değişken faizli olduğunu hatırlıyorum. TLREF’in de politika faizi etrafında şekillendiğini düşünürsek, şuanki yüksek faizlere maruz kalan büyük bir borç bakiyesi mevcuttu. Faizlerin epey bir süre yüksek seyredeceğini de unutmamak lazım. O yüzden bu kamburdan kurtulmak klüp adına oldukça iyi ama klübün borsadaki yatırımcısı kimse ona Allah sabır versin.

Yönetim burdan kendisine hikaye çıkarmaya çalışıyor ve yönetimin burdan kendisine itibar devşirmeye çalışması komik. Onların yaptıkları, aracı kurumu, hukuki danışmanlığı ayarlayıp 15-20 milyon TL ödeyip, SPK’dan onay almak. Başka bir olayları yok bu işte. Çok detaya girmiyorum ancak izahnameyi okuyanlar zaten anlar.

Klüp adına olumlu, yönetim adına da abartılmaması gereken ama olumlu bir gelişme.
                            En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 30.09.2024, 17:20.
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• benim yazılarımın olduğu başkan ile ilgili bölüm kapatılmış, yazılarım silinmiş

hayırdır, sorun nedir.
                              En son saymın tarafından düzenlendi; 30.09.2024, 18:46.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şimdi A Sporda yine konuştu. Biraz takımı bilmesen dersin ki vay be ne büyük adammış. Öve öve bitiremiyorlar. Devrim yaptı felan. Sanki ederinin 3 5 misli adamları o almamış gibi, aynı mevkilere adamları doldurmamış gibi, kadro mühendisliğinin içine edip bizi borcun dibine sokmamış gibi. Ben istesem harcardım ama harcamadım diyor Tek bir kişi de başkanım kimseyi satamıyorsunuz neden, alaıyorsunuz aldıklarıınz ortada, siz gelmeden takım maaş bütçesi 15 20 milyondu onla da şampiyon oldu şimdiyse manyak paralar dönüyor demiyor.

Laf arası kulübe sanırım Katarlılara satışı ve ya ortaklığını da söyledi. Resmi yazı gelmiş. Detay vermedi. Ama ben karşıyım deyip delege ne derse o dedi

Bu arada ödedikleri paralar her konuşmasında artıyor. 9 milyar lira ödemiş şu ana kadar. Bir sonraki röportajında bu 10 11 olur.
                                Dünyanın en büyük kulüplerini yabancılar yönetiyor.Satış olmasa bile ortaklık olabilir.Teknik ekip,antrenörler ve scout ekibi sıradan kişilerden oluşuyor.Ayrıca 3-4 milyon eurolara kaliteli oyuncu almak çok zor.Belli bir seviyenin üzerindeki isimler 7-8 milyon eurolardan başlıyor.Bunun içinde para lazım.

M.City : Şeyh Mansour : Bae
                                Arsenal : Stan Kroenke : Abd
                                M.United : Glazer Ailesi : Abd
                                Liverpool : John Henry : Abd
                                Chelsea : Todd Boehly : Abd
                                Newcastle : Muhammed Salman : Arabistan
                                Milan : Redbird Capital : Abd
                                İnter : Steven Zhang : Çin
                                Psg : Nasır El Halifi : Katar
                                Roma : Dan Friedkin : Abd
                                Lille : Merlyn Partners : Lüksemburg
                                En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 30.09.2024, 18:59.

Yorum

Yükleniyor...
                                X