Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yönetim istifa.
    Ertuğrul Doğan istifa.
    Böyle vasat altı adamlar şiddet uygulamakla tehdit ediyor. Ayaklar baş olmuş. Bu kabul edilemez.
    Bu mupetezel kim
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu mupetezel kim
      Arkadaşımın ısrarı üzerine, rezil olduğumuz rize maçında tribündeydim. Şansada bunların gurubunun olduğu yerdeymişiz. Biz protesto ederken bunların köpekleri bizleri susturmaya çalışmıştı, maçaları yetmedi tabi. o maç benim tribünde ki son maçım oldu. Bir daha ertuğrul doğan, başkan olduğu sürece stada gitmemeye yemin ettim. Benim gibi taraftarların ve hatta Viranın tribünleri terketme sebebi bu ve bunun gibi yalaka köpeklerdir. Bunların başında da kısa boyla şişko bir hobbit var.
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşımın ısrarı üzerine, rezil olduğumuz rize maçında tribündeydim. Şansada bunların gurubunun olduğu yerdeymişiz. Biz protesto ederken bunların köpekleri bizleri susturmaya çalışmıştı, maçaları yetmedi tabi. o maç benim tribünde ki son maçım oldu. Bir daha ertuğrul doğan, başkan olduğu sürece stada gitmemeye yemin ettim. Benim gibi taraftarların ve hatta Viranın tribünleri terketme sebebi bu ve bunun gibi yalaka köpeklerdir. Bunların başında da kısa boyla şişko bir hobbit var.
        Hobbit findigi taniyoruz da bu zibidiyi ilk defa gordum

Yorum

• Reziller ordusu.Yeter.
          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hobbit findigi taniyoruz da bu zibidiyi ilk defa gordum
            Akçaabat tarafında yeni kurulmuş bir taraftar gurubuymuş. 30 tane lise öğrencisi bulan taraftar gurubu kuruyor zaten şaşırmadık.
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
            Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
            Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Akçaabat tarafında yeni kurulmuş bir taraftar gurubuymuş. 30 tane lise öğrencisi bulan taraftar gurubu kuruyor zaten şaşırmadık.
              Ooo agir abiler yani aman aman uzak dursunlar bulasmmak lazim

Yorum

• Trabzonspor'u şu anlayıştan, bunlardan kurtaracak birileri yok mu?
                Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• Umut'la Ömür ortadan kaybolduktan bir ay sonra disiplin soruşturması (Ne demekse) başlatan bir yönetim, bu akşamki rezillikten sonra hemen aksiyon veremez. Bir iki ay sonra ancak anlarlar yaşanılanları. Kavrama güçleri yok. İradesizler. Bunlara büfe filan değil halka tatlısı arabası, kestane tezgahı, sahilde termosta çay işi versen, batırırlar. Öyle bir beceriksiz ve hain sürüsüyle başımız belada.

Tez zamanda defolup giderler inşallah.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Şerefi, haysiyeti, namusu olan çıkar istifa eder. Bunlara sahip olanın zoruna gider bu sözler ama yönetimdekilerin umrunda olmaz.
                    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Fatih tekke, defalarca hakkı çalınmış temiz bir Anadolu çocuğudur…https://x.com/KUZEYiN_KAPLANI/status...044686866?s=20

Fb den son 5 senede 3 kez Trabzonspor 2 kez Fatih Tekke şampiyonluk söktü, mutlu muyuz elbette…

Ammaaaaa;

Bu fb düşmanlığı, saf hatta cahil taraftarımızca gs sempatisine döndü…

Ts yönetimi , bizden en az 5 kupa çalan fb düşmanı gs ye topçu pazarlıyor, 3 kuruşa o geçişi destekliyor!

Trabzon geleceğini yok ediyorsunuz, fb gs kardeştir, bizce fark yoktur!
                      Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• ErDo, Avcı'nı da al git lütfen.
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• ÜLKENİN MADENİ-BREZİLYASI-DEFALARCA DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU ALDI
                            Liselerarası Erkekler Futbol Dünya Kupası'nda ülkemizi temsil edecek olan Trabzon Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, haber yapılmaz Anadolu olduğu için bu Aslanlar*

Yönetim de olmadığı için amatör küme takımı gibi tek başına gider-gelirler

Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• GS 1 kere şikayet etti hemen ifadeler için çağrıldı FB li oyuncular...

Bizim yönetimin kalibresi yetmedi... Kurusıkı gibi ses var ama icraat yok...

Yorum

Yükleniyor...
                                X