böylle transfer politikasi olamaz. zaten rize maci sonrasi bati tribününe yaptiklari el kol hareketlerinden sonra yöneticilerin notunu verdim, elestiriye acik olmayip, kulübün sahibi taraftara üsstten asaga el kol hareketleri yapmak yöneticilik degildir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
kardesim su harcamalarin bir kismini altyapilarla ilgili projelere gelecege yönelik yatirimlari es gecmeyin. Bizim yol burdan geciyor istersen Messiyi getir batarsin.
Iyi hocalar getir, dünya genelinde yetenekleri ara bul ekle, bundan daha parlak bir yol yok hemde ucuz hemde marka hemde damga. Herhalde borc bitmez, ucuza alip parlatamadiktan sonra iflas olur baskada birsey olmaz.
Denedik olmadi, kardesim futbol sehrinden civil civil yetenek fiskirmasi gerekmezmi. 36 lik adamlari , sakat adamlari, bitmis adamlari getir Avrupada iki tane tur icin bile yeterli degil. Türkiye icin yeterli. Ne güzel, devam et. Bosuna demiyorlar, Döner Liga.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
Yani Göktan vs gibi yedek yatırım transferleri falan da bir oranda anlaşılır ama Kourbelis gerçekten çok kötü bi başlangıçtı ya. Joaquin de gereksiz transfer. Sanıyorum ikisi için pişmanlık duyuluyormuş zaten. Şimdi 8 için Visca'dan mı Bardhi'den mi ondan mı bundan mı çıkacağız hesabı yapıyoruz. Sanki yeni alınan oyuncuyu geri göndermek günah mı?
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Yorum
-
bunlar kim Allah askina 1 canli yayinda bir taraftara kafa atiyor ömür boyu stadyum cezasi almasi gerekirken birde meydan okuyor ben Tek Trabzonspor taniyorum yanlisa yanlis dogruya dogru derim bu kfa atici mafia bozuntulari tanimiyorumEn son Sefaenes tarafından düzenlendi; 15.09.2023, 13:44.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Yorum
-
Bu abimiz hangi gruptan?
Twitter hesaplari varsa, orada da yönetimi istifaya davet edelim.
Yorum
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu abimiz hangi gruptan?
Twitter hesaplari varsa, orada da yönetimi istifaya davet edelim.
Yorum
-
1461 e
Altyapıya
Trabzon ilçe takımlarına yatırım yapın,
Yoksa 5 sene sonra fb-gs kalan herkesi yok edecek sistem kuruyor, istanbul ilçe takımları üzerinden:
12K likes, 970 comments - futbolsansursuz_ on September 12, 2023: "💥💥💥 Galatasaraylı Gökmen Özdenak da bir yere kadar savunabildi! Sonunda 'Sana ne!' diyerek işin içinden çıkmaya çalıştı... 🚨 Adnan Aybaba, Galatasaray-Eyüpspor-Pendikspor ilişkisini ifşa etti! (Telegol)".
Çok ağlarsınız, biz taraftarız en fazla üzülürüz izlemeyiz, siz nemalananlarsınız, borçlu çıkarsınız…Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
Yorum