Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İnanılmaz kötü bir sezon planlaması ile başladığımız şu sezon bir bitse.
Karamsar olacak bir durum yok önümüzdeki yıl Faruk Can Genç, Batuhan kör, Kerem şen, Enis destan,Safa kınalı, arda akbulut, murat cem gibi kiralıktan dönecek gençlere şans vermemiz lazım. Kesinlikle yabancı transfere karşıyım ve yapılmamalı.trabzonspor bir sevdadir...
Yorum
-
İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyuncu sakatlanır doktor hatası olduğu anlaşılır, takım sahada ezilir kondisyoner birilerinin yakın akrabası çıkar, altyapıda dönen akraba torpilleri zaten ayyuka çıkmış... E kendine "Trabzonspor efsanesini" danışman seçen bir başkandan daha ne beklenir ki
Geldiği günden bu yana ya şu derde de iyi derman oldu diyebileceğimiz bir şey var mı merak ediyorum? Batık Beşiktaş bile gitti kendine dünya paraya sponsor çekti, geçen yıl şampiyon olmuş ve bu dünyada yankılanmış Trabzonspor hâlâ sponsor bulabilmek için siyasilerin kapısına gidiyor. Vallahi utanıyorum artık.
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana öyle geliyor ki bu yönetim bize transfer yasağı bile aldırır
Yorum
-
İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon(spor) statükonun merkezidir.Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
-
İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle kirli sekilde gelen baskan uzun süre asla kalamaz
Ayrica enkauin bas sorumlularindan biri
#1 olmasina ragmen ilk ayda imi feci karar vermis
Isik gormuyorum
Bu şehirde bu takımda statüko asla yıkılmaz. Birileri gelir iyi işler yapar klübü düzlüğe çıkartır hemen akabinde gelen yer içer hesabı ödemeden kaçar. Kurtuluş sadece altyapıda, orda da liyakat hiç olmadı olmayacakEn son Selim Çoban tarafından düzenlendi; 12.07.2023, 10:50.trabzonspor bir sevdadir...
Yorum
-
Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
-
güzel kardeşim tamam da sen geçen sene 3 tane büyük organizasyonda aynı anda elendin. türk futbol tarihinde böyle bir şey daha önce yaşandı mı bilmiyorum. 5 gollü hezimet yaşatan mağlubiyetler, aylarca deplasmanda kazanamama serisi falan var. hal böyleyken bu takıma kim niye sponsor olsun. olaya duygusal bakmamak lazım. sonuçta para en iyi nereden gelirse orası tercih edilir çoğu zaman. ben o şirkete bir şey diyemem. adamı trabzonsporlu olması illa kulübe sponsor olacağı anlamına da gelmez.
Yorum
-
Yönetimin icinde 1 tane bile Futbol akli olan biris yok.
Aslinda Yönetimde kim var ne is yapiyor cogundan haber yok.
Eh baskan gecen yönetimde Parayi ben veriyorum benim borum öter demiyecektin.
Sahne senin ama o is öyle olmadini hepimiz gördük.
Hangi isi bilen sirket Böyle bir Yönetimle calismak ister ve Parasini yatirir.
Kimse.
Onun icin zor bulunuyor sponsor.
2-3 tane sponsor olsa pazarlik edersin ama1 tane bile zor bulursan sana sözde iki kurus verirler.
Bu sezon en iyi ihtimal 2021-2022 Konyasporu oluruz.Ileri gidemeyiz Futbol olarak.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
Yorum