Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iyi niyetli ama beceriksiz ve sözünü geçiremeyen yönetim.
    TRABZONSPORLU OLDUĞUNU UNUTMA.

Yorum

• İlk olarak yttra11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zokora hayırlı olsun çok savaşcı ama gol istatiği çok kötü..
      Oha önlibero nasıl gol atamaz
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Lütfen kombine satışlarında blok olarak ne idüğü belirsiz gruplara veya kamu kurumlarına satış yapmayın. Yani lütfen Trabzonspor biletlerinin birileri tarafından malzeme edilmesine neden olmayın. Sonra şampiyonluk maçında boş kalıyor stad.
        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• ahh sadri şener ahh
          kendi stadını kendin yapacak güce sahipken kimlerin ağzına sakız ettiniz bu memleketi farkında mısınz acaba

Yorum

• başbakanın sadri şener yanıma gelip benden avni aker için 6 trilyon istedi sözü bir Trabzonsporlu olarak bana çok dokundu.

bir gece tertipleyip bu paranın fazlasını toplardınız.ama sizde o basiret yok.

Yorum

• Bugün ellerinde bir ateş topu bulunurken,sayenizde diğer elleriyle bu ateşi söndürdüler.Bravo...

Yorum

• Sezon sonu itibariyle çok eleştirdim yönetimi. Hala eleştiren tarafta olmakla beraber, yanlışları düzeltme evresinde olup olmadıklarını gözlüyorum. En azından takım kadrosu açısından.

Yorum

• her büyük bir şirketin genel müdürü olur. başkan kendi işi ilemi ugraşacak takımlamı. transfer yapan yöneticilerimiz ne kadar profesyonel. bence bir müdürü olmalı takımın bütün mesaisini takıma harcayacak işini bilen maaşını külüpten alacak. kendi ticari işleri ile ugraşanlar külübü yönetemezler. belkide ticari ilişkileri için bir yerde durmaları gerekebilir. bize ts ye gönül vermiş profesyonel yöneticiler lazımm. bole olsa selçuk ve egemene 1 yil öncesinden sözleşme sunmazlarmıydı yada baktılar ikna olmuyorlar 1 sene öncesinden yerlerine futbolcu bakmaya başlamazlarmıydı.
                  2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• Fenerbahçe 23 bin kombine satmış , gelir 30 milyon TL

Fener 1200 TL den 23 bin satıyor.. Trabzonspor 300-500 TL den kaç kombine sattı?

Başta Başkan Sadri Şener olmak üzere şampiyonluğun fenere bırakılmasına göz yumanlar neler kaybetti neler kulüp görsün. Kombineler elde kalır.

Kimse taraftar maça gelmiyor diye şikayet etmesin !!! Güven yok.
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• aferim yönetime umutta gitti. elde kim kaldi? jaja da gelmese trabzonun isi bitti demek! sil bastan herseyi yeniden basla.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bizim Kulübün neden Avukatlari yada Hukuk adamlari yok, bunlar gerekli hemde cok.

Böyle kisiler Yönetimin disinda ama Kulübün calisani olmalilar, Bürolari nerde olursa olsun.

Yönetim bu konuyu gündemine almali bence.
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Basketbol'a sahip cikin lütfen....!

Biz bir "Spor" Kulübüyüz...!

Her alanda faaliyet göstermeliyiz.
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Transferleri Sampiyonlar Ligine göre yapin, artik Avrupa'da basari istiyoruz.

Yorum

• Her zaman söylüyorum bu Kulübün Avukatlara yada Hukuk Adamlarina ihtiyaci var diye.

Böyle olmaz gercekten, neden koskoca bir Kulübün Avukatlari veya Hukuk Adamlari yok?

Bunlar Yönetimin disinda ama Kulübün calisani olmalari lazim.

Yönetim artik bu konuya bir el atmali...

Yorum

• Transfer sezonu sonunda bu takımı ne kadar önemsediğinizi görüp öyle yorumda bulunacağım..
                                Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

Çalışıyor...
                                X