Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şampiyonluğumuzu istemeyen güruha karşı verilecek en iyi cevap Şampiyonlar Ligi'ne katılmak olacaktır umarım bu bilinçle hareket ediyorsunuzdur...
    Bordomavi.net

Yorum

• Bence yönetim gayet basariliydi. Kesinlikle kulübün basinda durmalilar.
      Yillarca hep yeni yönetimler geldigi icin sampiyonluga hasret kalmadik mi.
      Yeni yönetim gelirse yeni oyuncular alacak, yeni hoca gelecek, yeni bir anlayis.
      O yeni oyuncularin icinden iyi olanlarin ayiklanma süreci, geri kalanlarin uyum
      saglamalariyla gececek olan süre, "Bu ilk senemizde, seneye sampiyonluga oynayacagiz" seklindeki cümleler.
      Yeni gelecek olan bir yönetim, kaybedilecek olan 2 sezon demektir.
      Ben bu yönetimden gayet memnunum bir kac hatasi disinda. Adamlar peygamber olmadiklari
      icin hata yapmalarida normaldir. Cem Papila köpeginin sampiyonlugumuz caldigi 2004 ten beri
      ilk kez bu kadar sampiyonluga yaklastik ve bunu da basaran bu yönetimdir.
      Bu sezondan gerekli dersler cikartilarak önümüzdeki sezona
      ona göre hazirlanacagimiza inaniyorum.
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşım bana isim verir misin peki kimdir bu sorumluluğu alacak kişiler?çoktur demek olmuyor,isim lazım..
        9 puanlık farktan bahsediyorun ne güzelde.Bu farkı yönetim mi kapattı? Yönetimin bu puanların kapatılmasında en son suçlu olan birimdir.
        Ön yargılı olmayın.Kaçan şampiyonluğu birilerine maal etmeye gerek yok.
        Ben bu sene takımın ortaya koyduğu performanstan memnunum.
        Memnun olmayan art niyetlidir.

9 puan fark olunca yönetimin katkısı oluyor da 9 puanlık fark kapanınca yönetimin suçu olmuyor mu?yönetim sahaya inip bu takıma katkı yapmayacak tabi ki idari açıdan takıma destek olacak eğer bu takıma karşı saldırılar oluyorsa bir anlık tepkilerle değil uzun süreli tepkisini ortaya koyması gerekir. İsim konusuna gelince şimdiden 2 kişi zaten aday beğenirsin beğenmezsin ama aday var işte.Takımın performansından memnun değilim demedim 9 puanlık fark kapandı dedim ikisi çok farklı şeyler.art niyetli olan taraf ortaya çıkıyor sanırım
        TRABZONSPOR
        iyi ki varsın Eren Bülbül...
        İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşım gitmek isteyen adamı zorla mı? tutacaksın.Takmşsınız bir çabalamadılar kısmına başka birşey bilmiyorsunuz.Bu takımdan Gökdenizler, Fatihler gitti.Selçuk gitmiş çok mu? Hangini tutabildik?Hangi yönetim tutabildi?
          Bu kadar dar düşünmeyin.Ben de Ersun Yanal gönderildiğine tepkiliydim.
          Çünkü fırsat verilse birşeyler yapabileceğine inanıyordum.Durmak istemeyenide nereye kadar elinde tutacaksın?
          Burda Selçuk'unda suçu yok, yönetiminde.Çünkü yönetim de Selçuk'un gideceğinden emindi,Selçuk'ta kesin kararını vermişti.Verilen demeçlerin hepsi tepkiden kaçmak amaçlıydı.Bir de bunun üstüne şampiyonluk kaçınca birnevi Selçuk ve yönetim günah keçisi oldu.

Dikkatini çekerim şampiyonluğa oynayan takımdan ayrılıyor bu futbolcular nedeni ne olabilir?Avrupada maç yapmaksa zaten Trabzonspor katılıyor galatasaray nerede yok!!! burada ne selçuk ne de yönetimin hatası yok demek çok komik.Bu takım ne Yattara'dan ne Egemen'den ne de Selçuk'tan para kazandı ama Fatih ve Gökdeniz'den para kazandı ki Fatih ve Gökdeniz'in gitme nedenleri çok açıktı...Yönetimde Selçuk'un gideceğinden emindi diyorsun o zaman bu taraftarı futbolcular kalacak diyerek kandırmanın anlamı yok.
          TRABZONSPOR
          iyi ki varsın Eren Bülbül...
          İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Trabzonspor yıllardır yabancı oyunculardan verim alamamıştır.Başarılı olanlarda tesadüfen alınmış olanlardır.Şimdi Selçuk ya da Egemen olayını yabancı ile örtemeyiz.Başarı gelecekse yerli futbolcu ile gelir.Yabancılar sadece tamamlayıcı olsun bize yeter.Şimdi Gökdeniz transferi ciddi ciddi düşünülmeli.Maliyeti ne olursa olsun alınmalı.Başka yerlerde macera aramaya gerek yok bence...
            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Başkan aman konuşmayın sakın aziz ihale vermez size aman ha. Bizim hakkımızı erman la ahmet savunuyor bide ankaragücü başkanı
              Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
              Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• valla yönetime diyecek çok şey var da transfer konusunda sövmemek için kendimi zor tutuyorum arkadaş adamlar elinden yıldız oyuncunu çalıp götürüyor tamam futbolcularında itliği var ama gidip rakibinin kovduğu topçuyu alıyon işmidir bu barış özbek i almak ceyhuna küfürdür ben ceyhunun yerinde olsam sözleşme yenilemem kendisinden daha kalitesiz bi adamı getiriyorlar takıma ve en acayip kısmıda bu transferleri Şenol Hocanın istediğini zannetmiyorum Hoca yine takım dağılmasın diye kendini feda ediyor. jaja yı da Şenol hocanın aldıracağına inanmıyorum HH yı sevmem ama geçen ki açıklamasında jaja yı başkan kendi aldı diyodu bence doğru bi açıklama gibi yönetim kendi için transfer yapıyor bu aşikar
                En son ibrahimtonyali tarafından düzenlendi; 30.05.2011, 09:39.
                eski nickim LELEUK87

Yorum

• Ben artik elestirmekten biktim, siz laf yemekden bikmadiniz!

[] Sampiyonlar Ligine katilmak
                  [] TS Club'u yeniden yapilandirmak
                  [] Senol Günes'i mutlu etmek

Bu 3 kritere göre 3 ay sonra bulusmak üzere.!

Yorum

• Bir takım nasıl kötü yönetilir,
                    Nasıl olur elindeki şampiyonluğu teslim eder tez konusu hazırlayanların çalışmasına gerek Yok gitsinler Trabzonsporda Sadri Şeneri anlatsınlar yeter.
                    Hadi Şampiyonluğu kaçırdınız,Hadi Beceriksizlikten eldeki oyuncuları tutamadınız,
                    Arkadaş alyapıdan 3,4 tane Oyuncu yetiştirip a takımada koyamadınızda
                    Selçuğun gitmesi G.S dan Barışın adının gündeme gelmesi ne oluyor
                    Selçuk gitsin hemde bedava Barışı al yerine
                    Yazıklar olsun bu anlayışa Kınıyorum.,
                    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Gs den barış gelmesin
                      Misiileme derdimiz neden olsun
                      esseklik bizde.
                      sen gidip 1 sene evvelden uzatma. adam ucar gider. herkeste hvada kapar.

Kıyasa bak
                      Ts lig ikincisi. en iyi oyuncusunu al
                      Gs lig bilmem kacincisi en kotu oyuncusunu al

Baris asla gelmesin. onujn yerine gidin ali guzeldal i felan alın. ergin keles i alın
                      billet selcuk egemen serdar kesimal. mustafa pekmetek sezer pesinde
                      Biz ise baris
                      13 Vitor Hugo

Yorum

• NO MERCY..

Yorum

• Yönetici Tuncay Bekiroğlu, "Trabzonspor taraftarı rahat olsun O kadar iddialı konuşuyorum. Gidenlerin daha iyisini alacağız" dedi. sonunda yönetimden bir ses çıktı.yeter artık icraat bekliyoruz

Yorum

• Gidenlerden daha iyisi Barış sa bence Dükkanı kapatıp gidelim.
                            Boşuna hiç tepki göstermeyelim.
                            Barış la anlaşılmış,
                            Bu kafa ile biz daha çok bekleriz.
                            Sezer Badur 10 tane barış eder.
                            Ceyhun 50 tane barış eder.
                            Mehmet Çakır 50 tane barış eder.
                            Hadi diyelimki Bonservisi yok adama vereğein parayı çöpe atıyorsun,
                            Bu gidip 1461 Trabzonda da oynamaz
                            Anlaşıldı Yine Tribünlere transfer yapmaya devam.
                            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Selçuka karşı Barış.....

Ferrairye karşılık Murat 124 takası yaptık hayırlı olsun
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şampiyonluğumuzu istemeyen güruha karşı verilecek en iyi cevap Şampiyonlar Ligi'ne katılmak olacaktır umarım bu bilinçle hareket ediyorsunuzdur...

Umarim...
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Çalışıyor...
                                X