Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben göremedim ortada olan birşey?

açıklayabilirmisin?
    Seçimden önce Ustanın hükümetin adamı olduğunu söyleyen, bin kere imada bulunan Hacının başkan seçilmesi sonrası Usta salonu tokalaşmadan terketmişti hışımla,

Fakat başkanın erdoğan bayraktar ziyaretleri, miting katılımı, türban açılımı, gezi parkı olaylarına yaklaşımı sonrası aradaki nefret yokolmuş belliki,

Hani nerde bu bahsettiklerimin içinde Trabzonspor ?
    StopMatchFixing.Com

Yorum

• Bizde Başkan olunca kimsenin yanına gitmeyeceksin....

İsterse 80 yaşındaki duayen olsun 1 kere bile halini hatırını sormayacaksın....

Başkansan senin yanına gelecek...herkes ayağına gelecek....

Usulümüz böyle maalesef.....

Sayın Hacıosmanoğlu seçimi kazanmadan önce de bu tür ziyaretler yapmıştı...

Onun için ben hiç şaşaırmadım....

Gayet olumlu , mantıklı ve olması gereken bir davranıştır...

Bakınız Hakan Kulaçoğlu Abimizde her fırsatta başkana destek vermemiz gerektiğini ve birlik olmamızın öneminden bahsediyor...

Yani hadi Usta ile Hacıosmanoğlu diyelimki bir şekilde bağlantılılar...Hakan Abiyidemi sarmış bu siyaset...

Azıcık empati yapalım lütfen....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Seçimden önce Ustanın hükümetin adamı olduğunu söyleyen, bin kere imada bulunan Hacının başkan seçilmesi sonrası Usta salonu tokalaşmadan terketmişti hışımla,

Fakat başkanın erdoğan bayraktar ziyaretleri, miting katılımı, türban açılımı, gezi parkı olaylarına yaklaşımı sonrası aradaki nefret yokolmuş belliki,

Hani nerde bu bahsettiklerimin içinde Trabzonspor ?
        Muharrem Usta nın salonu terk ediş şekli ile alakalı yukarıda yazdım ve bence normal olabilecek birşeydir.

Şurada yanlışa düşüyoruz, Başkan zaten hükümete karşı bir tavır içinde değildi ki. Seçimden önceki zamanda da Seçim zamanında da seçimden sonra ki görev sürecinde de Zaten akpli olduğu biliniyordu.

Sonuç itibariyle Hacıosmanoğlu ile Usta farklı görüşte olan insanlar değil.

Ha dersiniz ki o kadar laf söylediler birbirlerine nasıl bir araya geldiler diye..

Sonuç itibariyle kimse kimseye küfür etmedi, hakaret de etmedi. birbirlerine söyledikleri sözler kaldırılamayacak şeyler değildi.

Birleşme,Trabzonspor için birşeyler Yapmak için mücadele Vermenin altında her zaman birşeyler aramayalım artık bence.

Ama size göre bu hükümetin bir oyunu sanırım.düşüncenizi de değiştiremem sanırım?.
        En son Ahmet Kuru tarafından düzenlendi; 26.07.2013, 16:07.
        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

Muharrem Usta nın salonu terk ediş şekli ile alakalı yukarıda yazdım ve bence normal olabilecek birşeydir.

Şurada yanlışa düşüyoruz, Başkan zaten hükümete karşı bir tavır içinde değildi ki. Seçimden önceki zamanda da Seçim zamanında da seçimden sonra ki görev sürecinde de Zaten akpli olduğu biliniyordu.

Sonuç itibariyle Hacıosmanoğlu ile Usta farklı görüşte olan insanlar değil.

Ha dersiniz ki o kadar laf söylediler birbirlerine nasıl bir araya geldiler diye..

Sonuç itibariyle kimse kimseye küfür etmedi, hakaret de etmedi. birbirlerine söyledikleri sözler kaldırılamayacak şeyler değildi.

Ama size göre bu hükümetin bir oyunu sanırım.düşüncenizi de değiştiremem sanırım?.
          Kesinlikle hükümetin oyunu,

Herkes de buna alet oluyor, maksat TS'yi büyütmek değil ele geçirmek, diğer her kurumda olduğu gibi.
          StopMatchFixing.Com

Yorum

Kesinlikle hükümetin oyunu,

Herkes de buna alet oluyor, maksat TS'yi büyütmek değil ele geçirmek, diğer her kurumda olduğu gibi.
            Yanlış anlama da;

aziz yıldırım ağzı ile konuşuyorsun, aziz ne diyordu?

'' bu cemaatin bir oyunu, amaçları fenerbahçeyi ele geçirmek, fenerbahçeyi bitirmek'' vs vs

ona gülüyoruz, senin bu tezine ne demeliyiz?Eğer sen aziz yıldırım bu laflarına gülüyorsan, kendine de gülmelisin.

çok çok farklı düşünüyoruz... siyah ile beyaz kadar uzak..
            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

Yanlış anlama da;

'' bu cemaatin bir oyunu, amaçları fenerbahçeyi ele geçirmek, fenerbahçeyi bitirmek'' vs vs

ona gülüyoruz, senin bu tezine ne demeliyiz?Eğer sen aziz yıldırım bu laflarına gülüyorsan, kendine de gülmelisin.

Şükürki tüm tezlerimi başbakan ispat ediyor.

Trabzonspor'un hakkını yiyorlar, çünkü sizleri kandırabiliyorlar, kandırılıyorsunuz.
              StopMatchFixing.Com

Yorum

Yanlış anlama da;

Bu arada ilk cümleniz hakarete girer,

Şikayet etmiyorum sizi ama lütfen böyle şeylere dikkat edin.
                StopMatchFixing.Com

Yorum

Bu arada ilk cümleniz hakarete girer,

Şikayet etmiyorum sizi ama lütfen böyle şeylere dikkat edin.
                  şikayet edebilirsiniz sorun değil benim için. bir lutuf sunar gibi '' şikayet etmiyorum bak, bu kıyağımı unutma '' dip notunuzu belirtmenize gerek yok. Neyse yapın.sıkınti yok.

Başta yanlış anlamamanız konusunda yazdım. Niyeti belli ettim yani.
                  En son Ahmet Kuru tarafından düzenlendi; 26.07.2013, 16:37.

Yorum

şikayet edebilirsiniz sorun değil benim için.

Başta yanlış anlamamanız konusunda yazdım. Niyeti belli ettim yani.
                    Yanlış anlamayın diyip bir adama küfredemezsiniz,
                    StopMatchFixing.Com

Yorum

• Yönetimden Başbakan'ın son demeçleri ile ilgili bir açıklama, tepki beklemekteyim. Hadi Hacıosmanoğlu şimdi tam zamanı. Yapacağın bu hamleyle önceki hatalarını unutturabilirsin.
                      Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• La havle...Gökhan kardeşim.. Vallahi kötü niyetle yazmadım.

Yorum

La havle...Gökhan kardeşim.. Vallahi kötü niyetle yazmadım.
                          Ondan şüphe etmedim zaten,

Kötü niyetli olmasada bazen söylediklerinizin hakaret sınırını aştığını göstermek istedim.

Hepimiz yapabiliyoruz bunları zaman zaman, dikkat etmemiz lazım.
                          StopMatchFixing.Com

Yorum

• Başkan bu akşam yapacağı açıklamalarla tamam veya devam der.

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yönetimden Başbakan'ın son demeçleri ile ilgili bir açıklama, tepki beklemekteyim. Hadi Hacıosmanoğlu şimdi tam zamanı. Yapacağın bu hamleyle önceki hatalarını unutturabilirsin.
                              Ne söylemiş yine?

Yorum

• Yeğenin baş örtüsüne çıktığı kadar olmasada Trabzonspor'u da sahip çıkmasını bekliyorum sayın başkanın. Eğer gerçekten benim için önce Trabzonspor diyecek yüreğe sahipse, kendisi söylediği gibi bu takıma gönülden bağımlıysa bir açıklama yapmak zorunda.
                                Bu kulüp 2 kez sihasi partileri ağır bir şekilde kınadı yakın zamanda. Şimdi sırada 3. var.
                                Samimi olan ve adam olan tavrını koyar. Koymazsa benim gözümde adam değildir, asla da olamayacaktır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X