Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sakın ama sakın şu uyduruk bildirilerden birini yayınlamayın.

Sakın.

Yorum

• Her bildirimde korka korka sayfayı açıyorum lütfen dik durun ve herhangi açıklama yayınlamayın

Yorum

• umarim devlet-hukumet ayirimini iyi yaparsiniz.trabzonspor siyaset ustudur.sakin ama sakin malum kesime can suyu olacak aciklama yapmayin,bunlara boyun egmeyin.

Yorum

• Açıklama yapmak istemişler de taraftar tepkisinden korkup kulüpler birliğinin tweetini rtlemişler...

Yorum

• İlk RT eden bizimkiler olmuş...

Her hücremle tiksiniyorum sizden. Korkak, rezil, basiretsiz insanlar.

Yorum

• Yönetim istifa! Şikeyle şampiyonluğumuzu çalanları affedenlere destek olduğunuz günleri de mi görecektik. Yazıklar olsun.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İlk RT eden bizimkiler olmuş...

Her hücremle tiksiniyorum sizden. Korkak, rezil, basiretsiz insanlar.
                Türkiye cok garip bir yer.
                Kendi siyasi görüsüne göre hareket edilmedimi, hakaretler yagmaya basliyor.

Hangi görüs olursa olsun, hepsi ayni.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Türkiye cok garip bir yer.
                  Kendi siyasi görüsüne göre hareket edilmedimi, hakaretler yagmaya basliyor.

Hangi görüs olursa olsun, hepsi ayni.
                  Sevgili murmut,

Türkiye çok garip bir yer değil, saf kötülüğün onmaz hırsıyla "garipleştirilmiş" bir yer.

Ortada da salt siyasî görüşten çok bağımsızlığını yitirmesine sebep olunmuş, insanî neyi varsa cezalandırılmış, adalete inancı elinden alınmış, fakirleştirilmiş ve nefes almanın bile lüks olduğuna inandırılmak istenen bir halk var.

Halk artık gittiği her yerde boğuluyor, hiçbir yerde nefes alamıyor. Üstüne üstlük sanki spor siyasetten âzâdeymiş, yıllar yılı pür-i pakmış gibi ucuz bir işgüzarlıkla vatandaşın anayasal hakkına karşı "spora siyaset karıştırmayın" lâfzı uyduruluyor. Yetmiyor, bu insanlar hainlikle yaftalanıyor.

Perspektifinizi değiştirdiğiniz vakit asıl garipliği daha net göreceksiniz, emin olun.

Yorum

• "Spor kulüpleri siyasi kurumlar olmadıkları gibi..."

Hahaha... Ankara'nın onayı olmadan koltuğa oturmaya aday olamayan çapsızların kuracağı cümle bu kadar olur.

Fakat bir dost tavsiyesi; o cümleyi acilen düzeltmeleri lazım, hemen yarın ihtiyaçları olabilir.

Şöyle yapmalılar: "Spor kulüpleri, muhalif siyasi kurumlar olmadıkları gibi..."
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Eğer bu saatten sonra maçlar seyircisiz oynanır,kombine yalan olursa klübü mahkeme veririm
                      https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                      Beşirli/TRABZON

Yorum

• "Trabzonspor siyaset üstüdür, bu konumundan da taviz vermeyecektir"

Yorum

• İbn Haldun'a atfedilen bir söz var "coğrafya kaderdir" şeklinde..Bu lafı İbn Haldun gibi akıllı ve zeki bir adam söylememiştir Ahmet Hamdi Tanpınar söylemiştir esasında yanlış bir laftır..

Doğrusu şudur "coğrafya değil verdiğiniz oy kaderdir." Kaderini verdiğin oy belirliyor..Bunu salt parti seçimi için söylemiyorum bir apartmanın yöneticisinden tut tuttuğun takımın başkanına kadar oy vereceğin zaman kırk kere düşün..

Türkiye'nin işi zor gerçekten çünkü devlet kadrolarına her türlü partizan adamları yerleştirdiler ve partizan adamların tamamı çeyrek cahil..Depreme asrın felaketi diyorlar bu asrın felaketi değil asrın öngörüsüzlüğü asrın liyakatsizliğidir...Eğitimli insanların bu liyakatsizliğe bu sorumsuzluğa tepki göstermelerini ise "darbe girişimi" olarak yorumluyorlar...Şimdi bu yazdıklarım için birisi çıkıp bana "siyaset yapma" diyecek ama her türlü siyaseti dibine kadar kulüplere bulaştıran kulüpleri kendi partizanlarıyla dolduran Bahçeli ve Erdoğan kulüpleri siyasete bulaştırırken çıtını çıkarmayacak..

Ben ve benim gibiler değil yönetenler siyaseti futbola karıştırıyor buna tepki gösterdiğimiz zaman çocuk gibi ağlamayın partizan zevzekler...

Bu deprem ve buna yönelik kurum açıklamalarında "asrın felaketi" lafını gördüğünüz zaman biliniz ki o kurum deprem ve depremzedeler için değil iktidarı ve yönetenleri aklamak için nabza göre şerbet veriyordur...
                          Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• hayatimda ilk defa fb-bjk taraftarlarina imrendim.verdikleri tepkilerle eksik biyiklilara boyle panik atak gecirttiler ya hepsine helal olsun.koca ulkeyi babalarinin ciftligi hale getirenlere yok o is o kadar kolay degil tepkisi cok degerli.ne yaparlarsa yapsinlar aykiri her sesin bastirilmayacagini gorduler.

kulupler birliginin aciklamasini rt etmemize cok kizmiyorum cunku biz iho zamaninda ultra premium yalakaliklara sahit olmus insanlariz.sehrin yapisi buna cok musait. keske olsa ama o aciklamaya destek vermeyecek kulup zaten yok.anadolu takimlarinin baskanlari cogu atanan adamlar.buyuk takimlara da ekonomik nedenlerden dolayi nefes aldirmiyorlar.

uc gun once kizilay deprem zamaninda cadir satti diye tweet atsan yedi sulaleni ifadeye cekerlerdi ama simdi bunu kendileri aciklamasina ragmen hala sorusturma baslatilmis degil.ulkenin en basi her sehirden kusura bakmayin gec kaldik diye helallik isterken bunu sen ben biz yazinca vatan millet dusmanligi oluyor.propaganda kanallarindan cadirin antresi varmis diye hukumet guzellemesi yapanlara hic ses cikarmayalim mi?

kendi cehaletine bakmadan hukumetle devleti ayni potada eritip vatan millet edebiyati yapanlarin alayindan tiksiniyorum.
                            En son tristram tarafından düzenlendi; 27.02.2023, 16:51.

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hayatimda ilk defa fb-bjk taraftarlarina imrendim.verdikleri tepkilerle eksik biyiklilara boyle panik atak gecirttiler ya hepsine helal olsun.koca ulkeyi babalarinin ciftligi hale getirenlere yok o is o kadar kolay degil tepkisi cok degerli.ne yaparlarsa yapsinlar aykiri her sesin bastirilmayacagini gorduler.

kulupler birliginin aciklamasini rt etmemize cok kizmiyorum cunku biz iho zamaninda ultra premium yalakaliklara sahit olmus insanlariz.sehrin yapisi buna cok musait. keske olsa ama o aciklamaya destek vermeyecek kulup zaten yok.anadolu takimlarinin baskanlari cogu atanan adamlar.buyuk takimlara da ekonomik nedenlerden dolayi nefes aldirmiyorlar.

uc gun once kizilay deprem zamaninda cadir satti diye tweet atsan yedi sulaleni ifadeye cekerlerdi ama simdi bunu kendileri aciklamasina ragmen hala sorusturma baslatilmis degil.ulkenin en basi her sehirden kusura bakmayin gec kaldik diye helallik isterken bunu sen ben biz yazinca vatan millet dusmanligi oluyor.propaganda kanallarindan cadirin antresi varmis diye hukumet guzellemesi yapanlara hic ses cikarmayalim mi?

kendi cehaletine bakmadan hukumetle devleti ayni potada eritip vatan millet edebiyati yapanlarin alayindan tiksiniyorum.
                              Kesinlikle 90% katiliyorum bu yaziya, ama amasi var
                              amasi ne ?

Ben o taraftarlara imrenmem, en büyük akp karsiti kisilerden biri olarak o tepkilerin ezber tepki oldugunu çok iyi biliyorum
                              Kendi sehir sokaklarinda cirit atan biji serok diye bagiranlara çitlarini çikardi mi o hiyarlar ? stadda hükümet istifâ diye bagirarak delikanli olduklarini saniyorlar ama alâkasi yok

Yarin dhkpc falan gelse stadlarinin yaninda bomba patlatsa, onlar yapmadi devlet/hükümet kurguladi diyecekler bunu hepimiz biliyoruz
                              Bunu demekte bence sakinca yok aslinda da, onlar bunu sorgulamadan etmeden diyecekler sorun orada

Bu tayfa, hükümet dagdakilerle görüsüp özel mahkemeler kurup serbest birakip ülkenin bir bölgesini neredeyse terk ettiginde bagirmislar mi hükümet istifâ diye ? sktrp gitsinler yavsaklar

Tabi bu konuda bizimkileri savundugumu sanmayin, bizimkilerin rezillikleri de çok, havalimaninda kefenlerle karsilamalar falan unutmadik onlari, iho'nu yalakaliklari mitinglere çikmalari.... Tg grubunun o zamanlar "reis sedat peker" pankarti say say bitmez
                              En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 27.02.2023, 17:16.
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• VİRA grubunun bildirisini çok beğendim. Tebrik ediyorum
                                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

Yükleniyor...
                                X