İlk olarak alperrr tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞurada haftalardır yalandan yere Hayrettin HSO'ya sallıyorsunuz.
Özkan Sümer ile geçinemeyen başkanın bizzat kendisidir. Hem de bugünün mevzusu değil. Aylardır devam eden bir gerginlik. Ayrıntısı da var...
Başkanı en çok o koltukta görmek isteyenlerden biriydim. Hala da fikrim aynı ama Özkan Sümer meselesinde kendi ayağına sıktı!
Konunun Zeki ile falan alakası yok...
Basbayağı konu Hayri ve ilkel egolu Ahmet Ağaoğlu'nun Özkan Sümer'e çektikleri operasyondur.- Memento mori
Yorum
-
Baştan beri yanlış politika yürütüyor yönetim. Hem futbolcular konusunda hem de geçmiş yönetimler konusunda. Sonuçta sen kalkıp may a da demirörene de gittin takım için yaptın di mi? O zaman ustaya böyle sallayana kadar iyi niyetli davranıp mümkün mertebe zararın neresinden dönsen kar mantığıyla hareket edebilirdin. Başkan bunları kendi kafasına göre mi başkasının aklıyla mı yaptı bilmiyorum ama çağın en büyük sorunu olan iletişimi görünen o ki kendisi de becerememiş. Bir maliyetli oyuncular muhabbetidir almış gidiyor. Bu oyuncular maliyetli ama aynı zamanda ismi olan değerli oyuncular. İyi niyetli yaklaşılsa oyuncuları istenmeyen adam haline getirmeseler belki de bugün hepsi satılmıştı ve yep yeni bir sezona başlıyor olurduk. Kusura bakılmasın ama eğer oy verebiliyor olsaydım kesinlikle aralıkta bu yönetime oy vermezdim. Ki gelecek olan bundan da kötü olacaktır muhtemelen ya neyseOMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı*Hayrettin Hacısalihoğlu, "Eğer kulübe faydamız olacak, bulunmamız katkı sağlayacaksa görevde oluruz." dedi.
Hayrettin Hacısalihoğlu, kendisi ve kulüp genel koordinatörü Özkan Sümer'in istifası konusundaki söylemlere ilişkin AA muhabirine açıklamada bulundu.
Asbaşkan Hacısalihoğlu, "Biz artık kulübe faydamız olacak, bulunmamız bir katkı sağlayacaksak görevde oluruz, yoksa olmayız. Bu görevlerde epeyce bir müddet bulunduk. Yalnızca heves ve hırsla burada bulunmam. Bir faydamız, katkımız olacaksa, bize ihtiyaç varsa oluruz." değerlendirmesini yaptı.
Genel koordinatör Özkan Sümer'in istifa ettiği yönündeki haberlerle ilgili de Hacısalihoğlu, şunları kaydetti:
"Maalesef geçmişe dayalı bazı olumsuzluklar sonucu kulübümüzde birtakım rahatsızlıklar oluşmuştur. Özkan hocamız da rahatsızlık hissedenlerden birisidir. Kendisi ile bu konular görüşülüp konuşulup bir yol haritası çizilir. Bu, devam edip ya da etmeyeceği anlamı taşımaz. Özkan Sümer, bu kulübün önemli değerlerinden biridir. Benim bu kulübe gerçek anlamda hizmet etmiş herkese saygım, sevgim vardır. Kendisini çok severim."
Hacısalihoğlu, Sümer'in*Zeki Yavru'nun transferine ilişkin rahatsızlığı olduğu şeklinde iddiaların ise gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Bu konu ile kendisinin hiçbir ilgisi olmamıştır." ifadesini kullandı.*TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
Başarıyı özlemiş bir kitleye liderlik ettiklerinin farkında olmadan hareket ediyorlar. Kendilerinden toparlayıcı, düzeltici ve ileri taşıyıcı hamleler beklerken sürekli (haklı veya haksız) polemiklere dalıp enerji harcıyorlar. Sahadaki kayıplar sürerse Aralık ayında bahane bulamayabilirler.
Onu geçtim, yapısal meselelerde geçmişe şikayet dışında ne çözüm ürettiler? Camiada barış için adım attılar mı? Kendi içlerinde birlik olabildiler mi? Üç ay önce şöyle demiştik:
"Başkan biriyle, yönetici biriyle, danışman başka biriyle de görüşüyor olabilir!"
Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
Bu kadar gerilen ip bir yerde kopacaktı.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Hani bağımsız denetim firması gelip 6-8 hafta içinde rapor verecekti? Nerde?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
sayın asbaskan, sizin bu saatten sonra bu klube verebilecek neyiniz var?....teknoloji bilmezsiniz, ekonomi bilmezsiniz, insan yetiştiremezsiniz, acıp da bir kitap okumazsınız siz ne verebilirsiniz, yerel lobicilik, adamcılık kuliscilik bunları mı vereceksiniz....
yazmayım diyorum dayanamıyorum....ıslak imza....
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleusta tweet atarken bile reklam yapmayı ihmal etmiyor, ağaoğlu ile liv hospital 'da görüştük demiştam pazarlama uzmanı adam .
Öbür yanda da ilk geldiği gün "Biz bunların parasını asla ödeyemeyiz mutlaka satmamız gerek" diye kendi futbolcuların piyasasını bozan, hatasını anlayıp 2 ay sonra da "Bunları bizden almaya kimsenin parası yetmez" diye çark eden bir pazarlama fiyaskosu var. AÖF'den 1-2 ders alsa fena olmaz hatta.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞurada haftalardır yalandan yere Hayrettin HSO'ya sallıyorsunuz.
Özkan Sümer ile geçinemeyen başkanın bizzat kendisidir. Hem de bugünün mevzusu değil. Aylardır devam eden bir gerginlik. Ayrıntısı da var...
Başkanı en çok o koltukta görmek isteyenlerden biriydim. Hala da fikrim aynı ama Özkan Sümer meselesinde kendi ayağına sıktı!
Konunun Zeki ile falan alakası yok...
Burada bazı arkadaşlara ısrarla diyorum ki DEDİKODU ÜRETMEYİN! Hüsn-ü zan ile yaptığınız her yorum afakidir.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwitter ünlüsü olmadığımız için söylediklerimiz pek itibar görmüyor ama dedikodu, duyum vs değil direkt olarak bilgi ışığında konuşuyoruz.
Burada bazı arkadaşlara ısrarla diyorum ki DEDİKODU ÜRETMEYİN! Hüsn-ü zan ile yaptığınız her yorum afakidir.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
HSO'nun facebook mesajları bile başlı başına istifa nedeniyken sallamamak elde değil. Bu adam bu kadar istenmiyorsa burada tüm hata onu eleştirenlerde olamaz elbetteEn son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 19.08.2018, 15:54."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşin ilginci Hacısalihoğlu'nun önceki ayrılışında da aynı şeyler olmuştu. Yine ilkin kötü adam ilan edilmiş sonrasında ise (ayrıldıktan sonra) öyle olmadığı konuşulmuştu.
Dinletemiyoruz. Çok bilenlerimiz, çok bilmeye devam ediyorlar.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum