Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Muharrem Usta
    ‏
    Onaylanmış hesap
    [MENTION=10226]uSta[/MENTION]Muharrem
    3 sa.3 saat önce
    Daha fazla
    4-Arkasında çelikten bir kale gibi durduğum (hatamıy dı acaba tartışılabilir) Ersun ve Trabzon’un çocuğu Özer’in tazminatları için 8 Ağustos’da kulübümüze 15 milyon liralık bağış yaptığımı yazıyla ileterek bağış makbuzumu istedim.
    Ancak o da henüz karşılık bulmadı.
    96 yanıt 134 retweet 566 beğenme
    Yanıtla 96 Retweetle 134 Beğen 566

Muharrem Usta
    ‏
    Onaylanmış hesap
    3 sa.3 saat önce
    Daha fazla
    3-Bizim nakit paraya ihtiyacımız var diyenlere tavsiyem...
    Sponsor bulabiliyorsanız satılmamış 50 civarında loca var buraları hemen satabilirsiniz.
    Ve hatta stad sponsoru bulabiliyorsanız var olan stad sponsorluğumuzla ilgili de size yardıma hazırız.

17 yanıt 84 retweet 337 beğenme
    Yanıtla 17 Retweetle 84 Beğen 337

Muharrem Usta
    ‏
    Onaylanmış hesap
    3 sa.3 saat önce
    Daha fazla
    2-Başkanlıktan ayrılırken kulübümüze QNB sonrası için 5 yıllık göğüs reklamı karşılığında yaklaşık 15 milyon dolarlık sözleşme bıraktım.
    Ancak bu sözleşme kulübe kötülük yapmışız gibi benimle konuşulmadan kamuoyuna lanse edilince malesef yürürlükten kalktı.
    12 yanıt 67 retweet 273 beğenme
    Yanıtla 12 Retweetle 67 Beğen 273

Muharrem Usta
    ‏
    Onaylanmış hesap
    3 sa.3 saat önce
    Daha fazla
    Başkanlıktan ayrılmama rağmen sorumluluk bilinciyle...
    1-Öncelikle maliyeti yüksek olan Burak,Sosa ve Kuçka ile ilgili Liv Hospital’de Sn Ağaoğlu ile kulübümüze sağlanacak 13 milyon euroluk gelir konusunda anlaşmamız malesef karşılık bulmadı.
    Reklamını yapmaya devam ediyor. Son tweetinde bahsettiğim şekilde yazdı
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şurada haftalardır yalandan yere Hayrettin HSO'ya sallıyorsunuz.

Özkan Sümer ile geçinemeyen başkanın bizzat kendisidir. Hem de bugünün mevzusu değil. Aylardır devam eden bir gerginlik. Ayrıntısı da var...

Başkanı en çok o koltukta görmek isteyenlerden biriydim. Hala da fikrim aynı ama Özkan Sümer meselesinde kendi ayağına sıktı!

Konunun Zeki ile falan alakası yok...
      Konunun Zeki ile alakası yok,peki Hayrettin Hacısalihoğlu neden Özkan Sümer'in ısrarla istediği Samet Aybaba'yı değil de başkanla birlikte emrivaki yapıp Ünal Karaman darbesini yaptılar ve Özkan Sümer'e posta koydular?

Basbayağı konu Hayri ve ilkel egolu Ahmet Ağaoğlu'nun Özkan Sümer'e çektikleri operasyondur.
      • Memento mori

Yorum

• Baştan beri yanlış politika yürütüyor yönetim. Hem futbolcular konusunda hem de geçmiş yönetimler konusunda. Sonuçta sen kalkıp may a da demirörene de gittin takım için yaptın di mi? O zaman ustaya böyle sallayana kadar iyi niyetli davranıp mümkün mertebe zararın neresinden dönsen kar mantığıyla hareket edebilirdin. Başkan bunları kendi kafasına göre mi başkasının aklıyla mı yaptı bilmiyorum ama çağın en büyük sorunu olan iletişimi görünen o ki kendisi de becerememiş. Bir maliyetli oyuncular muhabbetidir almış gidiyor. Bu oyuncular maliyetli ama aynı zamanda ismi olan değerli oyuncular. İyi niyetli yaklaşılsa oyuncuları istenmeyen adam haline getirmeseler belki de bugün hepsi satılmıştı ve yep yeni bir sezona başlıyor olurduk. Kusura bakılmasın ama eğer oy verebiliyor olsaydım kesinlikle aralıkta bu yönetime oy vermezdim. Ki gelecek olan bundan da kötü olacaktır muhtemelen ya neyse
        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı*Hayrettin Hacısalihoğlu, "Eğer kulübe faydamız olacak, bulunmamız katkı sağlayacaksa görevde oluruz." dedi.

Hayrettin Hacısalihoğlu, kendisi ve kulüp genel koordinatörü Özkan Sümer'in istifası konusundaki söylemlere ilişkin AA muhabirine açıklamada bulundu.

Asbaşkan Hacısalihoğlu, "Biz artık kulübe faydamız olacak, bulunmamız bir katkı sağlayacaksak görevde oluruz, yoksa olmayız. Bu görevlerde epeyce bir müddet bulunduk. Yalnızca heves ve hırsla burada bulunmam. Bir faydamız, katkımız olacaksa, bize ihtiyaç varsa oluruz." değerlendirmesini yaptı.

Genel koordinatör Özkan Sümer'in istifa ettiği yönündeki haberlerle ilgili de Hacısalihoğlu, şunları kaydetti:

"Maalesef geçmişe dayalı bazı olumsuzluklar sonucu kulübümüzde birtakım rahatsızlıklar oluşmuştur. Özkan hocamız da rahatsızlık hissedenlerden birisidir. Kendisi ile bu konular görüşülüp konuşulup bir yol haritası çizilir. Bu, devam edip ya da etmeyeceği anlamı taşımaz. Özkan Sümer, bu kulübün önemli değerlerinden biridir. Benim bu kulübe gerçek anlamda hizmet etmiş herkese saygım, sevgim vardır. Kendisini çok severim."

Hacısalihoğlu, Sümer'in*Zeki Yavru'nun transferine ilişkin rahatsızlığı olduğu şeklinde iddiaların ise gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Bu konu ile kendisinin hiçbir ilgisi olmamıştır." ifadesini kullandı.*
          TRABZONSPOR
          iyi ki varsın Eren Bülbül...
          İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Başarıyı özlemiş bir kitleye liderlik ettiklerinin farkında olmadan hareket ediyorlar. Kendilerinden toparlayıcı, düzeltici ve ileri taşıyıcı hamleler beklerken sürekli (haklı veya haksız) polemiklere dalıp enerji harcıyorlar. Sahadaki kayıplar sürerse Aralık ayında bahane bulamayabilirler.

Onu geçtim, yapısal meselelerde geçmişe şikayet dışında ne çözüm ürettiler? Camiada barış için adım attılar mı? Kendi içlerinde birlik olabildiler mi? Üç ay önce şöyle demiştik:

"Başkan biriyle, yönetici biriyle, danışman başka biriyle de görüşüyor olabilir!"

Bu kadar gerilen ip bir yerde kopacaktı.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Hani bağımsız denetim firması gelip 6-8 hafta içinde rapor verecekti? Nerde?
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• sayın asbaskan, sizin bu saatten sonra bu klube verebilecek neyiniz var?....teknoloji bilmezsiniz, ekonomi bilmezsiniz, insan yetiştiremezsiniz, acıp da bir kitap okumazsınız siz ne verebilirsiniz, yerel lobicilik, adamcılık kuliscilik bunları mı vereceksiniz....

yazmayım diyorum dayanamıyorum....
                ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  usta tweet atarken bile reklam yapmayı ihmal etmiyor, ağaoğlu ile liv hospital 'da görüştük demiş tam pazarlama uzmanı adam .
                  Katılıyorum.

Öbür yanda da ilk geldiği gün "Biz bunların parasını asla ödeyemeyiz mutlaka satmamız gerek" diye kendi futbolcuların piyasasını bozan, hatasını anlayıp 2 ay sonra da "Bunları bizden almaya kimsenin parası yetmez" diye çark eden bir pazarlama fiyaskosu var. AÖF'den 1-2 ders alsa fena olmaz hatta.

Yorum

• 2. büyük hatası.

Yediler Özkan Sümer'i.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Bırakın herifleride çalışsınlar kulübü ayağa kaldırsınlar. Alismissiniz tabi hirsiz yönetimlere, adamları daha llk aylarinda tefe koymaya başladıniz.

Yorum

Şurada haftalardır yalandan yere Hayrettin HSO'ya sallıyorsunuz.

Özkan Sümer ile geçinemeyen başkanın bizzat kendisidir. Hem de bugünün mevzusu değil. Aylardır devam eden bir gerginlik. Ayrıntısı da var...

Başkanı en çok o koltukta görmek isteyenlerden biriydim. Hala da fikrim aynı ama Özkan Sümer meselesinde kendi ayağına sıktı!

Konunun Zeki ile falan alakası yok...
                          Twitter ünlüsü olmadığımız için söylediklerimiz pek itibar görmüyor ama dedikodu, duyum vs değil direkt olarak bilgi ışığında konuşuyoruz.

Burada bazı arkadaşlara ısrarla diyorum ki DEDİKODU ÜRETMEYİN! Hüsn-ü zan ile yaptığınız her yorum afakidir.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

Twitter ünlüsü olmadığımız için söylediklerimiz pek itibar görmüyor ama dedikodu, duyum vs değil direkt olarak bilgi ışığında konuşuyoruz.

Burada bazı arkadaşlara ısrarla diyorum ki DEDİKODU ÜRETMEYİN! Hüsn-ü zan ile yaptığınız her yorum afakidir.
                            İşin ilginci Hacısalihoğlu'nun önceki ayrılışında da aynı şeyler olmuştu. Yine ilkin kötü adam ilan edilmiş sonrasında ise (ayrıldıktan sonra) öyle olmadığı konuşulmuştu.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• HSO'nun facebook mesajları bile başlı başına istifa nedeniyken sallamamak elde değil. Bu adam bu kadar istenmiyorsa burada tüm hata onu eleştirenlerde olamaz elbette
                              En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 19.08.2018, 15:54.
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İşin ilginci Hacısalihoğlu'nun önceki ayrılışında da aynı şeyler olmuştu. Yine ilkin kötü adam ilan edilmiş sonrasında ise (ayrıldıktan sonra) öyle olmadığı konuşulmuştu.
                                Geçen seferden bu yana aynı şeyleri anlatıyoruz.

Dinletemiyoruz. Çok bilenlerimiz, çok bilmeye devam ediyorlar.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Çalışıyor...
                                X