Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sabır da neye sabır?

Adamlar transferi ve takım planlamasını resmen ellerine yüzlerine bulaştırdılar.

Öyle bir takım kurdular hatta kuramadılar ki eksik mevkiiler, isabetsiz transferler...

Zaten kötüydük şimdi nasıl düzelicez vallahi işimiz çok çok zor.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• kadromuz bana göre ligin en kötü kadrosu.

Yorum

• onazi ve ibanez gümüşhane'de oynayamaz.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir b.k yediniz şunu hoca diye getirdiniz, istikrar diyerek yaptığınız aptallığı ihanete dönüştürmeyin. YETER
          .

Yorum

• Kaybedince nasilda gorunmez oluyorlar. Bir mac kazanalim hemen dokulurler ortaliga
            ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Hangi yönetim? Yönetim kurulu diye bir şey var mı ki eleştiri yapalım.

Yorum

• bir arkadaş sizden kombinesinin parasını geri istiyordu, adam haklıymış
                sabır sabır dedik, yok geçiş dönemi dediniz iyi geçiştirdiniz

Yorum

• Bu gün Trabzonspor Gümüşanespor maçında Gümüşanespor kalesine 15 civarında şutumuz oldu, futbolun baronlarımı attırmadı bu golleri.
                  ,TRABZONSPOR DA FUTBOLDAN ANLAYAN YÖNETİCİLER YOK ESKİSİ GİBİ. MUHARREM USTA YÖNETİMİ ARMUT PİŞECEK BİZE DE DÜŞECEK ZANNEDİYORLARDI HERALDE.
                  En son Mehmet tarafından düzenlendi; 02.12.2016, 00:02.
                  hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                  .

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      En azından bu konuda haklı çıktı.
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Geçen sezonun 2. devresinde yapılan hataları bırakalım. Tarihinin en kötü sezonundan çıkan Trabzonspor'a "YENİDEN YAPILANMA" lazımdı değil mi? Başkanın önceki söylemlerine göre bu yapılanma "sistemi olan, uzun süre kalıp A Takıma bir sistem oturtacak hatta bu sistem alt yapıya kadar tüm yaş gruplarında olacak, Lucescu veya Lucescuvari" bir hoca ile yapılmalıydı değil mi? "YENİ" yapılanmaya "Temiz bir sayfa" ile girilmeliydi değil mi? Peki neden 2. gelişinde çok büyük tepkiler alan, "kafasında bitirmiş" yorumları yapılan (ayrı konu ama kulübün ilkesine de uymayan) birisiyle bu YENİ yolculuğa başlandı? Hadi t.d konusunda bu hata yapıldı diyelim.

Tarihinin en kötü sezonundan çıkan Trabzonspor'un mevcut oyuncu kadrosundaki neredeyse tüm yabancılar baştan satılık listesine koyuldu değil mi? Ekonominin düzelmesi anlamında bu zorunluydu ve haklı bir uygulamaydı. TARİHİN en kötü Trabzonspor'unun değerli olanları da gidince elde kalan kadronun yeteneği ve kalitesi ne düzeydeydi? Futbolcu kalitesini geçtim "tarihin en kötü sezonundan" çıkmış bir takımdan "YENİDEN YAPILANMA" ile sonraki sezonda kaç kişi takım kadrosunda olmalıydı? Minimum değil mi? Muharrem Usta kendisi söylemiyor muydu her şeyiyle dibe batmış bir kulüp diye? Kulübün üzerinden dozer geçmiş denilmiyor muydu? Böyle bir "çile" sezonundan nasıl bu kadar fazla kişi ile "yeni" bir yola çıkılır? Hadi diyelim Nevzat Bey'in de söylediği gibi olsun, "7-0'lık kadrodan kaç kişi oynayacak?" olsun. Bu oyuncular yine kalsın ama yeni transferler ilk 11'i oluştursun. Bu oldu mu? 7 transfer yapıldı. "7" oyuncu ile YENİDEN YAPILANMA olur mu? Kaldı ki bu 7 oyuncu da yine yönetimin söylemiyle 7'si de DİREKT katkı verecek olan futbolcular olmalıydı. Bu halde bile 7 oyuncunun 7'si de direkt katkı verebilse bile benim mantığıma göre "tarihinin en kötü sezonundan çıkan" "YENİDEN YAPILANMA" ile YENİ yolculuğa başlayan Trabzonspor için yeterli değildi. Ve bu da olmadı, 7 isimden kupa maçında 11'e giremeyen bile var. 2-3 veya 4 oyuncu dışında oluşturmaya çalıştığımız kemik kadroyu tarihin en kötü sezonundakiler oluşturmuyor mu?

Mustafa Yumlu başta olmak üzere bu formaya hem karakter hem yetenek bakımından hiç yakıştıramadığım, artık ismini bile görmeye tahammül edemediğim oyuncularla yapılan sözleşmeler ve -aynı zamanda hocanın açıklanma süreci ile de benzerlik gösteren- bu sözleşmelerin yapılış sürecini de hala kabullenemedim.

Muharrem Usta sürekli diyor ya "sürekli yeniden yapıp yeniden yıkıyoruz" diye. Ben ortada yıkıp, yeniden yapılan bir takım göremiyorum. Hocası da eski futbolcusu da eski. Yıkılmamış bir yapı var ortada. Bu yapının üzerine geleceğimizi kurmaya çalışıyoruz.

Bu sezon her maçtan sonra aynı şeyleri düşündüğüm ve bir türlü anlamadığım için sürekli "tarihinin en kötü sezonundan çıkan" ve "yeniden yapılanan" kalıplarını vurguladım. Hala anlamıyorum. Muharrem Usta'nın seçim konuşmalarını dinlerken aklımda bambaşka şeyler oluşuyordu. Avrupa liginde karşımıza çıkan oynadığı oyun, kurduğu yapı, sistem özenilesi olan takımlar gibi bir takım olacağımızı düşünmüştüm. Elbette bu ekonomi ve bu kadar yıkıcı olaylar yaşandıktan sonra bu süreç zor olacaktı ama seçimden önce yönetimin 1 yıl sonra "adam kayırma, özevlat ve sistem" üzerinden eleştirileceğini söyleseler başka bir yönetimden bahsedildiğini düşünürdüm.

Bunlar saha içi. "Vizyon, kurumsallık" vb şeyler adına konuşulacak o kadar çok konu daha var ki.. Bazı konularda beklentileri yüksek tuttuk belki ama bazı konular da varki "bu yönetimde de bunlar oluyorsa" dedirtiyor. Yaşadığım hayal kırıklığı bir yana artık bu kritik dönemde yapılan bu hatalarla kulübün gittiği uçurum hayal kırıklığını öfkeye dönüştürüyor.
                        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Vizyonunuz Batsın Emi...
                          49 senelik efsaneyi rezil ettiniz be rezil.

Muharrem Usta Masalları

Evvel zaman içinde...
                          Bir Trabzonspor Kulübü varmış.
                          Maliyeyi düzeltiyorlarmış.
                          Scout ekibi kurmuşlarmış.
                          Trabzonspor'un marka değerini yükseltiyorlarmış.
                          50.yılda şampiyonluk hedefleri varmış.
                          Bu sene iskelet kadro kurmuşlarmış.
                          Lusecsu vari bir hoca ile çalışacaklarmış.

Nerden baksan tutarsızlık,nerden baksan kepazelik...

İyi geceler Trabzonsporlular...

Yorum

• İlk olarak Bilall61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Vizyonunuz Batsın Emi...
                            49 senelik efsaneyi rezil ettiniz be rezil.

Muharrem Usta Masalları

Evvel zaman içinde...
                            Bir Trabzonspor Kulübü varmış.
                            Maliyeyi düzeltiyorlarmış.
                            Scout ekibi kurmuşlarmış.
                            Trabzonspor'un marka değerini yükseltiyorlarmış.
                            50.yılda şampiyonluk hedefleri varmış.
                            Bu sene iskelet kadro kurmuşlarmış.
                            Lusecsu vari bir hoca ile çalışacaklarmış.

Nerden baksan tutarsızlık,nerden baksan kepazelik...

İyi geceler Trabzonsporlular...
                            Ay üzülürüm böyle şeyler yazmayın lütfen! Ya seçimden önce bunlar kulağa çok hoş geliyordu ama...

Yorum

• İho'ya oy verdiğim zaman Usta'ya vermedim diye resmen linç edilmiştim....

Usta'ya verdikte ne oldu....

İho ile sadece yeniliyorduk, Usta ile rezil oluyoruz rezil....

Yazıklar olsun size Yönetiminizede , futbolcunuzada.....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aynen bende böyle düşünüyorum.Futbol baronnları bu dangalaklara suk denen özürlüyü aldırdı.Futbol baronlari bunlara topa bile vuramayan muhammedi kafalarına silah dayayıp aldırdı.zeki gibi bir maradonayı yumlu gibi bir veli nimeti hep tezgahçılar aldırdı.Sağ bek almayın dedi sol bek almayın dedi 10 numara kesinlikle almayin dedi.Trabzonspor öyle bir takım ki götü boklu bursaspor un ßampiyon olmasını hazmeden ve buna müsade eden bu futbol baronları kafayı bir tek Trabzonspora taktı dertleri sabah akşam Trabzonspor 14. sıradaki Trabzonsporla uğraşıyorlar ki alım Allah 8.falan olurda Türk futbolun başına bela olur.
                                Bunu bir Trabzonspor taraftarı olarak nasıl dersiniz ? Yahu adamlar şike sürecinden itibaren sistemli şekilde doğruyor bizi. Kaç senedir düzenli olarak tek bir takım aleyhine bu kadar sansasyonel hakem hataları gördünüz mü ? Hala dalga geçiyorsunuz. Şike davasından vazgeçmediğimiz sürece bunları yaşayacağız.

Yönetimi eleştir, takımı, oynanan futbolu ve Ersun'u eleştir. Eyvallah. Ama sanki hiç Trabzonsporla uğraşmıyorlarmış gibi, sistemli hakem hataları yapılmıyormuş gibi davranmayın. Senelerdir bitnelleri, cüneytleri, fıratları, meteleri yaşamamışız gibi, bu duruma değinen renktaşla dalga geçiyorsunuz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X