Yönetim göreve geldiği 1.5 sene öncesi kulübün resmi borcu 178 milyon tl'ydi.herkesin gönderilmesinde ortak fikri olduğu yabancı oyuncular 1 sene içinde kısmi olarak gönderildi,gönderilirkende ücretlerini ödemek zorundasın.bu süre zarfında kulübün ana gelir kalemleri önceki yönetim tarafından 2017 yılına kadar temlik edildiği için lig tv,iddaa ve sponsor gelirlerinden tek kuruş alınmadı.UEFA Avrupa liginden yaklaşık 25 milyon tl gelir elde edildi.tasvip etmesekte hükümete yakın iş adamlarından büyük paralar toplanarak kulüp ayağa kaldırıldı.bir önceki yönetim sattığı için bu yönetimin ellerinde satacak hisse kalmadı.mecbur kredi kullancaklardı ve uygun faiz oranlarıyla kullandılar.mevcut borç 270 milyon tl oldu.şampiyonluğa oynayacak kadro kuruldu.eldeki işe yaramazlar iyi paralara satıldı.Allah'ın izniyle bu oyuncu kadrosu ve hocasıyla başarılı seneler bizleri bekliyor.bu kadronun başarısız olması imkansıza yakındır.Hacıosmanoğlu'da bundan sonra kulübüne yakışır şekilde hareket edecek siyasi erk'e mesafeli duracak,uzun yıllar kulübün başkanlığını yapacaktır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacıosmanoğlu'da bundan sonra kulübüne yakışır şekilde hareket edecek siyasi erk'e mesafeli duracak,uzun yıllar kulübün başkanlığını yapacaktır.
Yorum
-
İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuzun yıllar kulübün başkanlığı mı? sen bizi kalpten mi götüreceksin ?
Muhalefetten buna benzer bir hamle gelmediği müddetçe Hacıosmanoğlu başkan kalacak.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkraba,hemşeri,dost 3 bine yakın üye yaptı kulübe.
Muhalefetten buna benzer bir hamle gelmediği müddetçe Hacıosmanoğlu başkan kalacak.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni üyelerin önümüzdeki seçimde oy verme hakkı var mı ki?
Yorum
-
yaziklar olsun yönetime. hala gayse macindaki verilmeyen penalti ve kirmizi kart poziyonuna tepki vermediler.
ama bundan sonrada en ufak alehimize olan bir seyde tepki verseler bile bir önemi yok. resmen iki yüzlülük yaptilar
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkraba,hemşeri,dost 3 bine yakın üye yaptı kulübe.
" Ben 3 bin yaptım sende 3001 yap başkan ol....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemokrasi ne güzel şey değilmi ?
" Ben 3 bin yaptım sende 3001 yap başkan ol....
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet demokrasi dediğin böyle birşey.
senin 10 lirana başkasını satanlar başkasının 15 lirasınada seni satarlar.....
bunuda unutmasın böyle yapanlar.....
bu tip hareketleri yapanların akıbeti hep böyle olmuştur.....
ben taraftar olarak çok başkan teknik direktör ve oyuncu gördüm.....
kim ne kötülük yapıp bir makama gelmişse gitmeside aynı şekilde hatta daha kötü şekilde olmuştur....
O gün geldiğinde bende burada olucam inşallah Fatih arkadaşım sende burada olursun....
görürüz yaşarız hep birlikte....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesevgili Fatih.....
senin 10 lirana başkasını satanlar başkasının 15 lirasınada seni satarlar.....
bunuda unutmasın böyle yapanlar.....
bu tip hareketleri yapanların akıbeti hep böyle olmuştur.....
ben taraftar olarak çok başkan teknik direktör ve oyuncu gördüm.....
kim ne kötülük yapıp bir makama gelmişse gitmeside aynı şekilde hatta daha kötü şekilde olmuştur....
O gün geldiğinde bende burada olucam inşallah Fatih arkadaşım sende burada olursun....
görürüz yaşarız hep birlikte....
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaşarsak görürüz tabi.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
sanki bunu yapan ilk iho
günü geldimi babasi bilen tanimaz ihoyu
normal hizmet ettigi sürece kazanir secimleri, ama nekadar üye yaparsa yapsin hicbir zaman istanbuldakiler kadar güclü olamaz
sonucta orasi trabzon
trabzonda ayni tsk gibi mantigin bittigi yer"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Yönetime Yönelik Eleştiriler
Bu gece ntvspor rezilligini izledik. Sifir degerlerlendirme. Yok sayma. Bunlara alistik. ma bana koyan bizim yoneticilerim transfer veya baska aciklamalar icin ilk ntvspor a demec vermeleri. Neden. Cunku kendi reklamlari!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu gece ntvspor rezilligini izledik. Sifir degerlerlendirme. Yok sayma. Bunlara alistik. ma bana koyan bizim yoneticilerim transfer veya baska aciklamalar icin ilk ntvspor a demec vermeleri. Neden. Cunku kendi reklamlari!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
zaten yakinda o kanali ntv kapatacakmis, cvplarini almis oldular
bikere daha federer macini tekrarlasinlar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum