Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    çıkarından yapması gerekiyor mu Allah aşkına bu nasıl mantık Ahmet ya?

Sırf salaklığından da yapmış olabilirdi. Sonucu değiştirir mi?

Ne zorladınız arkadaş... Ne zorladınız...
    Gamze kimsenin birşey zorladığı yok. Hele bi sakin ol.

Burda bugün bunları konuştuğumuzdan, siyasetin ne kadar içindeyiz, Trabzonspor siyasetin içine bulaştı vs tarzı konuları konuşma meraklısı değiliz. En azından ben değilim.

Ama burada siyasetten dem vurupta '' ya her dk siyaset yapıyorsun'' siyasetin kralını yapanlarıda gördük biz.

Ben Burada Hacıosmanoğlu nu savunduysam da eleştirdim de. Zorlama demek, kılık kıyafetini, konuşma tarzını, konuşma şeklini,tipini eleştirmektir. illa da bir yerde zorlama arıyorsan zorlama budur.

İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yoo, bence gerek yok. Şu an rte ile aynı ortamda olmak için milyonlarca TL verebilecek onlarca adam tanıyorum. Gayet şahsi çıkarı için kullandı makamı. Anons bile TRABZONSPOR BAŞKANI şeklinde yapıldı.
    Burada başkanın mitinge katılmasını halkı selamlamasını normal karşılayan bir üye görmedim. Farklı düşünmüyoruz.
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Her şeyi geçtim...

İHO'nun ağzından fenerbahçe şike yapmıştır ve küme düşürülmelidir diye bir söz duyan oldu mu bugüne kadar?
      https://twitter.com/kuyumcuender

2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR Taraftarı

Yorum

• Yeni dönem hatalarından şu var: Bir kere profesyonel bir metin yazarı bulması gerek başkanın. Kullanıcı adı+şifreyle kulüp sitesine girip millete ayar veriliyor gibi lakayıt bir üslupla yayınlanıyor her açıklamamız. Bu en küçüğü ama yine de not etmek gerek.

Ek olarak, daha oturduğu koltuğu ısıtamamışken kulüp adına utandığım büyük hataları oldu; kulübün eski futbolcusundan borç alacak kadar düştüğünü resmi site anasayfasından duyurmak, Şikeci Mecnun'u savunmak, bir adet parti mitinginde el sallamak, "Biz yuvarlak değiliz" dedikten sonra -ki bu tabir, kahvede açık ihale oynarken yazılş sanırım- kaptanı yollamak, Zokora gibi kulüple dalga geçen adamı besleyip de ağır sakatlık geçiren gariban Sapara'yı hemen postalamak, piyangodan bulduğu yıldızların imza töreninde iktidar yalakalığı yapmak... gibi.

Yazarken bile insanın içini karartıyor bizimkilerin şuncacık zamanda yaptığı saçmalıklar. Bu vizyonsuzluk, basiretsizlik, iş bilmezlik, kronik amatörlük yönetimdeki hangi üyenin/üst yöneticinin sorumluluğundaysa acilen başımızdan def edilmeli. İstanbullular tahammül edebilir ama Trabzon'un bir Yıldırım Demirören çakmasının yaratacağı faciayı kaldıracak gücü yok malesef..

2 transfer neticesinde bu milletin şike sürecini destekleyenleri affedeceğini düşünüyorsalar eğer büyük yanılgı içindeler demektir. Nuri Albayrak dönemi nasıl ki kulübün değil de o isimlerin üzerinde bir leke olarak kaldıysa bugün de aynısı tekrarlanır; başbakanlarına boşuna güvenmesinler.

Trabzonspor'un dinamikleri içerisinde, -iktidar ne kadar istese de, araya Faruk'lar itelese de- siyaset hiçbir zaman yer almayacaktır. Kafalarda yer etmeli.
        Naber?

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Burada başkanın mitinge katılmasını halkı selamlamasını normal karşılayan bir üye görmedim. Farklı düşünmüyoruz.
          Şahsi çıkar sağlamadı diyorsun ama? Ben de çıkardı diyorum. Onun elde ettiğini elde etmek için milyon TL verecek adamlar biliyorum diyorum.
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Siyasi görüşü Trabzonspor sevgisinden büyük olanların fotoğrafı bu.
            ben şimdi başkanı savunuyorum, seviyorum diye siyasi görüşüm Trabzonspor üzerindemi oluyor? Bunu mu söylemeye çalıştın. Ben mi yanlış anladım.
            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

ben şimdi başkanı savunuyorum, seviyorum diye siyasi görüşüm Trabzonspor üzerindemi oluyor? Bunu mu söylemeye çalıştın. Ben mi yanlış anladım.
              Oğuz Zeytin'in yazdığı tanıma giren herkes için geçerli.

Tanıma bak, uyuyorsan senin için de öyle düşünüyorum.
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Şahsi çıkar sağlamadı diyorsun ama? Ben de çıkardı diyorum. Onun elde ettiğini elde etmek için milyon TL verecek adamlar biliyorum diyorum.
                Bende diyorum ki işte çıkar sağlamışsa bunun mevyelerini de toplar ozaman...

ben inanmıyorum şahsi çıkarı için orada olduğuna.Ama orada olması yanlıştı...

Yorum

Oğuz Zeytin'in yazdığı tanıma giren herkes için geçerli.

Tanıma bak, uyuyorsan senin için de öyle düşünüyorum.
                  Artık öyle bir hal aldı ki bu durum. buluttan nem kapar haline geldik. En azından ben..
                  birileri birilerine laf sokma derdin de. herkes haklı çıkmak için resmen mücadele veriyor.

Yorum

• Baskan acikca bana kimse namus borcumuzu unut diyemez demedi mi dün?
                    Basbakan bana bir sey söylemedi, söyleyemez demedi mi?
                    Söylemis olsa bile her tarafta milyonlarca taraftarimiz bu isi unutmaz demedi mi?

Tamam elestiriyorsunuz, hakli yönleriniz mevcut ama bunlari da söyledi. Bir partinin etkisi altinda olsa acik acik dün söylediklerini söyleyebilir miydi? Adamin ideolojisi belli. Ideolojik konusmamasi gerektigi halde konusuyor. Böyle yapinca da ideolojisini temsil edenler sanki onu kontrol ediyormus etkisi yapiyor. Bence siz fazla abartiyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yeni dönem hatalarından şu var: Bir kere profesyonel bir metin yazarı bulması gerek başkanın. Kullanıcı adı+şifreyle kulüp sitesine girip millete ayar veriliyor gibi lakayıt bir üslupla yayınlanıyor her açıklamamız. Bu en küçüğü ama yine de not etmek gerek.

Ek olarak, daha oturduğu koltuğu ısıtamamışken kulüp adına utandığım büyük hataları oldu; kulübün eski futbolcusundan borç alacak kadar düştüğünü resmi site anasayfasından duyurmak, Şikeci Mecnun'u savunmak, bir adet parti mitinginde el sallamak, "Biz yuvarlak değiliz" dedikten sonra -ki bu tabir, kahvede açık ihale oynarken yazılş sanırım- kaptanı yollamak, Zokora gibi kulüple dalga geçen adamı besleyip de ağır sakatlık geçiren gariban Sapara'yı hemen postalamak, piyangodan bulduğu yıldızların imza töreninde iktidar yalakalığı yapmak... gibi.

Yazarken bile insanın içini karartıyor bizimkilerin şuncacık zamanda yaptığı saçmalıklar. Bu vizyonsuzluk, basiretsizlik, iş bilmezlik, kronik amatörlük yönetimdeki hangi üyenin/üst yöneticinin sorumluluğundaysa acilen başımızdan def edilmeli. İstanbullular tahammül edebilir ama Trabzon'un bir Yıldırım Demirören çakmasının yaratacağı faciayı kaldıracak gücü yok malesef..

2 transfer neticesinde bu milletin şike sürecini destekleyenleri affedeceğini düşünüyorsalar eğer büyük yanılgı içindeler demektir. Nuri Albayrak dönemi nasıl ki kulübün değil de o isimlerin üzerinde bir leke olarak kaldıysa bugün de aynısı tekrarlanır; başbakanlarına boşuna güvenmesinler.

Trabzonspor'un dinamikleri içerisinde, -iktidar ne kadar istese de, araya Faruk'lar itelese de- siyaset hiçbir zaman yer almayacaktır. Kafalarda yer etmeli.
                      Tolunay'ın kulüpten kovalanması da eklenmeli bu listeye.. Kritik her kararı müthiş bir kabalıkla yapmayı başarabilmeleri de muazzam gerçekten.
                      Naber?

Yorum

Bende diyorum ki işte çıkar sağlamışsa bunun mevyelerini de toplar ozaman...

ben inanmıyorum şahsi çıkarı için orada olduğuna.Ama orada olması yanlıştı...
                        İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Artık öyle bir hal aldı ki bu durum. buluttan nem kapar haline geldik. En azından ben..
                        birileri birilerine laf sokma derdin de. herkes haklı çıkmak için resmen mücadele veriyor.
                        Her şey ortada.

Yorum

• Bir İnsanın refahını, sosyal ve demokratik haklarını tuttuğu takımın başkanının ideolojik görüşü değil ideolojisine yakın olan siyasi partinin başkanı sağlar oda sağlayabilirse. Burada bazı arkadaşlar ( yaşları gereği olduğunu düşünüyorum) ideoloji ile futbol taraftarlığını bazıları siyasi parti ile futbol takımı tutmayı karıştırıyorlar. Bazı arkadaşlarda hem Başbakan Recep Tayyip Erdoğan' ın hem de İbrahim Hacıosmanoğlu' nun aynı ideolijide olmasını ve bu kişinin başkanlık yapmasını hazmedemiyorlar. Gerisi laga lugadan ibarettir. Trabzonspor başkanının ideolojisi ne olursa olsun ondan bekleyeceğimiz şey sportif ve kurumsal başarılardır transferlerdir. Bunları yaparkende etik kuralları çerçevesinde yapmasıdır. Şu an başkanın yapmış olduğu transferleri kulup tarihinde hiç bir başkan aynı anda yapmamıştır. Bekleyip görmek lazım başarısız olduğu zaman kovalamak da yine bizim görevimizdir.
                          ........OF'lunun Hali Başka.........

Yorum

• İlk olarak Ender Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Her şeyi geçtim...

İHO'nun ağzından fenerbahçe şike yapmıştır ve küme düşürülmelidir diye bir söz duyan oldu mu bugüne kadar?
                            Onu demese de 556 kere emek hırsızı ifadesini kullandı
                            cezalandırmadan da bir o kadar bahsediyor
                            ama küme düşmek olarak adını kimse koyamaz basbakan varken
                            hele ki iho ....
                            savunmak için değil bunlar benim tespitim
                            isin özü bizim trabzonlu biraz mevki makam alinca
                            cok fena yalaka oluyormuş
                            tum trabzon mv leri ,beld baskani ve enson ts baskani ile bu konuda rekor il olacagiz inşallah

Yorum

Her şey ortada.

Peki..

Yorum

• İlk olarak Fatih ZENGİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor başkanının ideolojisi ne olursa olsun ondan bekleyeceğimiz şey sportif ve kurumsal başarılardır transferlerdir. Bunları yaparkende etik kuralları çerçevesinde yapmasıdır. Şu an başkanın yapmış olduğu transferleri kulup tarihinde hiç bir başkan aynı anda yapmamıştır. Bekleyip görmek lazım başarısız olduğu zaman kovalamak da yine bizim görevimizdir.

Bir kulüp başkanının siyasi parti mitingine gitmesi ve etik?

Yorum

Yükleniyor...
                                X