bu yeni yönetimle ligi 10.bitirirlerse basarıdır net.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak Göktuğ Altuntaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yeni yönetimle ligi 10.bitirirlerse basarıdır net.
Yorum
-
* En kısa zamanda bu klüpten uzaklaşmanız dileğiyle...
» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafından Düzenlenmiştir.
» Mesajın forum kurallarına uygun olmadığı tespit edilmiştir (Genel Kurallar).
» Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajları düzenleme ve silme hakkına sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
» Gerekli durumlarda itirazlarınız için: bordomavi@bordomavi.net
************************************************** *******En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 15.07.2013, 18:21.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* En kısa zamanda bu klüpten uzaklaşmanız dileğiyle...En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 15.07.2013, 18:22.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılıyorum... Keşke BMN biraz daha uyanık olabilseydi... Üzücü olan bu...
BMN yeterince uyanık Ümit abi ama birinin yalan söylediğini önceden anlamak gibi bir özelliğimiz de yok
Senin de şahit olduğun üzere ön yargılı değiliz ve kişinin beyanını esas kabul ederiz ama yalancı olduğunu anladığımızda da Trabzonspor menfaatleri doğrultusunda tepkimizi veririz.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Ender Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBMN yeterince uyanık Ümit abi ama birinin yalan söylediğini önceden anlamak gibi bir özelliğimiz de yok
Senin de şahit olduğun üzere ön yargılı değiliz ve kişinin beyanını esas kabul ederiz ama yalancı olduğunu anladığımızda da Trabzonspor menfaatleri doğrultusunda tepkimizi veririz.
Öncelikle benim gibi arızalı bir adamı bile gülümseten naif tarzın için sonsuz teşekkürler... Elbette farklı düşünebilir, kişilerden ve olaylardan farklı çıkarımlar yapabiliriz... Ancak, başı her sıkıştığında, bizim gibi yaşı biraz daha ilerlemiş insanlara ''kart ağaç, hayvan, dinazor'' gibi aşağılık yakıştırmalar yapmadan yaklaşan her kardeşimizin, fikri de zikri de başımızın tacıdır...
Sadece küçük bir itirazım olacak ;
Beyan esas alınmadı görüşündeyim. Ben Trabzonspor'u büyütmek için hizmete talibim diyen adamın ne FB'liği kaldı, ne hainliği... Ve bu aşamada BMN yönetimi de genel olarak bu eğilimde idi... İtirazım bu düşünceye değil, ''beyana rağmen'', birileri kahraman yapılırken, diğerinin Truva atı ilan edilmesine... Bariz çifte standarda...
Neyse, geldi ve geçti... Umarım daha güzel günler görürüz hep birlikte...
Saygılar...En son Misafir tarafından düzenlendi; 15.07.2013, 20:35.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili Ender kardeşim,
Öncelikle benim gibi arızalı bir adamı bile gülümseten naif tarzın için sonsuz teşekkürler... Elbette farklı düşünebilir, kişilerden ve olaylardan farklı çıkarımlar yapabiliriz... Ancak, başı her sıkıştığında, bizim gibi yaşı biraz daha ilerlemiş insanlara ''kart ağaç, hayvan, dinazor'' gibi aşağılık yakıştırmalar yapmadan yaklaşan her kardeşimizin, fikri de zikri de başımızın tacıdır...
Sadece küçük bir itirazım olacak ;
Beyan esas alınmadı görüşündeyim. Ben Trabzonspor'u büyütmek için hizmete talibim diyen adamın ne FB'liği kaldı, ne hainliği... Ve bu aşamada BMN yönetimi de genel olarak bu eğilimde idi... İtirazım bu düşünceye değil, ''beyana rağmen'', birileri kahraman yapılırken, diğerinin Truva atı ilan edilmesine... Bariz çifte standarda...
Neyse, geldi ve geçti... Umarım daha güzel günler görürüz hep birlikte...
Saygılar...
Seçim süreci sonuna kadar yüzde yüz karşı olmama rağmen ne ben ne de diğer yönetim kurulu üyeleri Muharrem Usta'ya asla bel altı vurmadık.
Hatta bireysel yorumlar yaptıysak da bunu asla BMN görüşü olarak sunmadık kendisini savunanlara da muhalefet etmedik.
Usta hakkındaki düşüncelerim bakidir, süreç sadece beterini seçtiğimizi göstermiş oldu.
Kaldı ki Aralık'ta da Usta hakkında yanılıp yanılmadığımızı anlama fırsatımız olacak
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Ender Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel sözlerin için teşekkürler ama itirazına da itiraz etmek zorundayım
Seçim süreci sonuna kadar yüzde yüz karşı olmama rağmen ne ben ne de diğer yönetim kurulu üyeleri Muharrem Usta'ya asla bel altı vurmadık.
Hatta bireysel yorumlar yaptıysak da bunu asla BMN görüşü olarak sunmadık kendisini savunanlara da muhalefet etmedik.
Usta hakkındaki düşüncelerim bakidir, süreç sadece beterini seçtiğimizi göstermiş oldu.
Kaldı ki Aralık'ta da Usta hakkında yanılıp yanılmadığımızı anlama fırsatımız olacak
Her şeyin hayırlısı olsun kulübümüz için... Burada kesiyorum... Nazik sohbetin için tekrar teşekkürler...
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİtirazıma gelen itiraza itiraz ediyorum. Çünkü halen, ''Usta hakkındaki düşüncelerin baki olduğu'' gerçeği orada duruyor. Yani birine inanıp, diğerine ''sahtekar'' damgasını vurmuşuz... Ve maalesef yanlış ata oynamışız... Bari bir fırsat verseydik diyeceğim ama neyse...
Her şeyin hayırlısı olsun kulübümüz için... Burada kesiyorum... Nazik sohbetin için tekrar teşekkürler...
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Ender Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen İzmir'e yolun düşünce ara yüz yüze daha iyi anlarız birbirimiziGelince mutlaka uğrarım.. Kendine iyi bak kardeşim...
Yorum
-
Yok yabancıların kontratıymış, yok 6+0+4 müş, geçcen bunları kardeşim. Bu takım aynen duruyo geçen seneden ne farkı war, geçen sene bu takımda bir maç 10 dakika bile olsa bi umut ışığı gören war mı? Ben göremedim. Bozacaksın arkadas bu takımı. Taraftarın da inancı yok takıma. Jajayı da kaptırdılar kombine alacam diodum jaja gelirse şimdi isterse kralını getirsinler almicam.
Renkdaşların dediği gibi zaten seçim öncesi 5e bölünmüştük İHO'nun bu grupları toparlayacağı da yok gibi görünüo.
2. Nuri Albayrak yönetimine hazır olun renkdaşlar...Samsun, Trabzon, Rize elele Istanbula yok vize
Yorum
Yorum