Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İlk cümlede söylediğin ile son cümlede söylediğin arasındaki çelişkinin farkında mısın ?
    Şuana kadar Ak partiye oy vermemiş biri olarak yazıyorum bunları.
    Siyasi fikirlerim ile Trabzonspor arasında bir bağıntı yok. O yüzden ortada çelişki de yok.
    Akp'li birisinin miting alanına, siyasi bir alana Trabzonspor forması ile gitmesine de karşı çıkarım.

Yorum

• "provokatör ve şiddet üreten gruplar"
      Ne kadar yanlış ve gereksiz bir açıklama böyle. Genelleme yapılması da işin danıskası olmuş. Bu açıklama ile kupa geleceğini sanıyorsa yönetim yanılıyor. Üstelik Ts taraftarınıda farklı görüşleri ile tattışmanın içine çekiyorsunuz.

Bi yerlere yaranacam diye bu açıklama yapılamaz.

Şu hiç unutulmamalıdır. Eğer Trabzonspor kupasını alacaksa bu Başbakanın isteğiyle olmaz. İstemezde zaten.

Şu da unutulmasın.2004 de Başbakanın yanlı tutumu Trabzonspor Başkanını istifa ettirmiştir.

Sonuç olarak,yakışmadı hiç gerek yoktu böyle açıklamaya.

Yorum

İlk cümlede söylediğin ile son cümlede söylediğin arasındaki çelişkinin farkında mısın ?

Seçim neticesinde gelmiş (beğenmesek bile) bir hükümetin sandık dışı yollarla devrilmeye çalışılmasını istememek çelişkimi oluyor?

Bence bu prensibe sahip çıkmak ,yarın muhtemel kendi partimizin iktidarınıda muhtemel darbe tezgahlarından savunabilmek için gerekli bir tutarlılıktır.
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Seçim neticesinde gelmiş (beğenmesek bile) bir hükümetin sandık dışı yollarla devrilmeye çalışılmasını istememek çelişkimi oluyor?

Bence bu prensibe sahip çıkmak ,yarın muhtemel kendi partimizin iktidarınıda muhtemel darbe tezgahlarından savunabilmek için gerekli bir tutarlılıktır.
          Hükümetin kontrolündeki basınla sorunu nasıl sandıkta çözebiliriz ?
          StopMatchFixing.Com

Yorum

arkadaşlar ortalığı siyaset alanına çevirmeyelim diyoruz TRABZONSPOR siyasete bulaşmasın diyoruz ama ne hikmetse Siyasetten bahsediyorsunuz.

Bırakın siyaseti bırakın TRABZONSPORuda bulaştırmayın.

Yorum

Basının o etkisi geçmişte kaldı.

Gezi Parkı sürecinde Zaman,yenişafak gibi ''yandaş'' gazetelerde bile hükümeti eleştiren ''uyan başbakan yanlış bilgilendiriliyorsun olaylar sandığın gibi değil'' diyenleri okumadınız mı?

StopMatchFixing.Com

Yorum

Basının o etkisi geçmişte kaldı.

Gezi Parkı sürecinde Zaman,yenişafak gibi ''yandaş'' gazetelerde bile hükümeti eleştiren ''uyan başbakan yanlış bilgilendiriliyorsun olaylar sandığın gibi değil'' diyenleri okumadınız mı?
                Ben basını bu olaylardan çok zaman önce takip etmeye başladım,

Bir iki yazardan öteye geçmiyor söylediklerin,

Bir Trabzonsporlu olarak bunu keşfetmiş olman gerekirdi,

Ulusal basının yüzde 90'ı hükümete muhalefet etmiyor(du). Eylemlerden sonra ediyormuş gibi görünmeye çalışıyor.
                En son Gökhan Koç tarafından düzenlendi; 10.06.2013, 11:30.
                StopMatchFixing.Com

Yorum

milleti meydanlara indiren siyasi partiler, başarıyı meydanlarda aramaktansa sandıkta kazanmak, demkrasiye inanan insanların yapması gerektiği birşeydir.
                  işine gelince Demokrasi, gelmeyince özgürlüğüm kısıtlanıyor, haydi inelim meydanlara...
                  Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                  Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

Ben basını bu olaylardan çok zaman önce takip etmeye başladım,

Bir iki yazardan öteye geçmiyor söylediklerin,

Bir Trabzonsporlu olarak bunu keşfetmiş olman gerekirdi,

Ulusal basının yüzde 90'ı hükümete muhalefet etmiyor(du). Eylemlerden sonra ediyormuş gibi görünmeye çalışıyor.
                    Ulusal basın dediğiniz şey gücün yanında olan,her devrin adamları değilmi zaten?

Onların ne tarafta olduğu sizin için niye bu kadar önemli anlayamadım ama bu da bir görüş elbette.

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      milleti meydanlara indiren siyasi partiler, başarıyı meydanlarda aramaktansa sandıkta kazanmak, demkrasiye inanan insanların yapması gerektiği birşeydir.
                      işine gelince Demokrasi, gelmeyince özgürlüğüm kısıtlanıyor, haydi inelim meydanlara...
                      Yahu meydana inme hakkını bana anayasa vermiş, başbakan dahil kimsenin haddi değildir "eylem yapma" demek,

Neye itiraz ediyorsunuz anlamıyorum ki,
                      StopMatchFixing.Com

Yorum

Ulusal basın dediğiniz şey gücün yanında olan,her devrin adamları değilmi zaten?

Onların ne tarafta olduğu sizin için niye bu kadar önemli anlayamadım ama bu da bir görüş elbette.
                        Ulusal basın hükümetle alakalı çirkin gerçekleri göstermezse, halkın nerden haberi olacak olan bitenden ?

Halka sadece kendi doğrularınızı gösterirseniz %50 değil %120 bile oy alırsınız.
                        StopMatchFixing.Com

Yorum

Ulusal basın hükümetle alakalı çirkin gerçekleri göstermezse, halkın nerden haberi olacak olan bitenden ?
                          Küfür ve hakaret raddesine varıncaya değin yayın yapan organlarda var. Herkes dinlemek ve okumak istediğini seçebilir,sıkıntı yok.

Ayrıca internet bu türden sansürlemeleri kadük hale getirmiştir. Gezi Parkı işi nerden örgütlendi?

StopMatchFixing.Com

Yorum

Yahu meydana inme hakkını bana anayasa vermiş, başbakan dahil kimsenin haddi değildir "eylem yapma" demek,

Neye itiraz ediyorsunuz anlamıyorum ki,

Eylemi elbette yapabilirsin, ama kimse sana çevreye zarar ver, ortalığı yak yık talan et, esnafa kan kusturma hakkınıda vermiyor. ama size göre bunlarda yok.haklısınız. herkes ellerinde taş değil çiçekle meydanlara indi.
                            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

Küfür ve hakaret raddesine varıncaya değin yayın yapan organlarda var. Herkes dinlemek ve okumak istediğini seçebilir,sıkıntı yok.

Ayrıca internet bu türden sansürlemeleri kadük hale getirmiştir. Gezi Parkı işi nerden örgütlendi?
                              Ne interneti yahu

5 milyondan fazla Trabzonspor taraftarı var ama Trabzonspor'un twitter hesabını 100 bin kişi takip ediyor, toplumun yüzde kaçının interneti kaynak olarak kullandığını heralde bu örnek gösteriyordur.
                              StopMatchFixing.Com

Yorum

Ne interneti yahu

5 milyondan fazla Trabzonspor taraftarı var ama Trabzonspor'un twitter hesabını 100 bin kişi takip ediyor, toplumun yüzde kaçının interneti kaynak olarak kullandığını heralde bu örnek gösteriyordur.
                                Yeni mecra var onu kastediyorum.

Tek kaynaktan beslenmek zorunda değiliz,değil kimse. Ayrıca twitter hesabı olmayıp interneti sıkı takip eden milyonlar var (biride ben)

CHP hakkında yıllardır neler yazılıyor veya diğer partiler hakkında. Fakat kemikleşmiş seçmen yazılı çizili propagandaya pek aldırış etmiyor.Bunu görmek gerek.

Misal Avrupa'da bu belirleyici bir yöntem olabilir ama Türkiyede oy verme tercihlerinin sebepleri rasyonel değil duygusal ve aidiyetlerle ilgili.

StopMatchFixing.Com

Yorum

Yükleniyor...
                                X