Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadri Şener'in, Meireless hakkındaki demeçleri yanlıştır. Sözlerini geri alması gerekir. Ama şunu ekleyeyim yaptığı ırkçılık değil, ayrımcılıktır. Tabii ki ayrımcılık da hoş görülecek birşey değil ama zamanında Mehmet Ali Yılmaz'ın Campbell'a yamyam demesi yanında çok masum kalıyor. Irkçılık, ayrımcılıktan çok daha büyük bir suçtur.

Sadri Şener'i bu demeci üzerinden eleştirenler, Mehmet Ali Yılmaz'ı da zamanında mutlaka eleştirmişlerdir, adamına göre muamele yapmazlar.
    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İlkerim ayıp ediyorsun bakSadri başkanı ne kadar yersemde yeri geldimi överim.bu aralar çok eleştiriyorum ama benim kulübümün başkanıdır çok büyük saygı duyarım.bu arada dostluklar genelde hararetli tartışmalardan doğarbir bağımız var bu bağda fikirlerimiz her ne kadar örtüşmesede kolay kolay kopmaz.değilmi dostum
      Ayıp ettin kardeşim olur mu öyle şey?
      O başka bu başka.
      çOK SEVDİĞİM Sadri başkanın meireles ile ilgili açıklamalarını ben de gereksiz bulanlardanım.Ama Özgür'ün dediği gibi başkan biraz da Ertem Şener denen adamın zarfını aldı,tuzağa düştü.
      He,düşmemeliydi,evet ama şu da var.
      Başkan konuşsa neden bu kadra konuşuyor,konuşmasa nedem çıkıp konuşmuyor diye eleştiri geliyor.
      İşin bir de bu kısmı var.
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aynen istanbuldan olsun bunu ben de isterim abi.Başkan Trabzon'a gider faruk nafiz özak,özkan sümer ve muhalif bazıları etrafını çevirir istediğini yaptırır.Nevzat şakarı getiren nafiz özak bunu herkes biliyor.Trabzona hangi başkan geldiyse adamları bir türlü rahat bırakmadılar ki birşeyler yapsınlar.Mehmet Ali Yılmaz ı kandırdılar.Atay Aktuğ'a resmen tezgah kurdular.Nuri Albayrak bu işlerden anlamaz resmen adamı kurban gibi bu işin içine soktular sıra geldi Sadri Şener'e adamın yakasından düşmüyorlar.Direniyor ama taraftarda direnmezse yine aynı senaryoya devam...
        Doğru diyorsun Özgürüm.vallahi kan kusturdular bize.inşallah kısa zamanda güven tazelenirde kulübün önü tıkanmaz.tek sevdamız bu takım.

Yorum

• Başkanın son açıklamaları çok ama çok yanlış.Yine bir çuval inciri berbat etti Sadri Şener.Sanane elalemin dövmesinden saçından be adam.

Yorum

Doğru diyorsun Özgürüm.vallahi kan kusturdular bize.inşallah kısa zamanda güven tazelenirde kulübün önü tıkanmaz.tek sevdamız bu takım.
            İnşallah abi...Trabzonspor başarılı olsun kim yaparsa gidip elini öpücem.Sadri başkana da bize bunu en çok yaklaştıran son dönemlerde olduğu için minnetarım son dönemlerde belki elinden gelmeyen nedenler var ama başkan olduğu için kızgınım...Umarım eğer gerçekten tuzağa düşmeyecek bir aday olursa onu destekleyelim.Çakallar çıkmaya kalkarsa da Sadri Başkanın arkasında durup bu düzene birlikte isyan edelim.

Yorum

• Saçmalamanın dibine vuran açıklamalar geldi başkandan.
              Kendi döneminde takımda oynayan Yattara'nın, Song'un saç şekli nasıldı?
              Alanzinho'nun dövmesi yok mu? diye sormazlar mı adama?

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ayıp ettin kardeşim olur mu öyle şey?
                O başka bu başka.
                çOK SEVDİĞİM Sadri başkanın meireles ile ilgili açıklamalarını ben de gereksiz bulanlardanım.Ama Özgür'ün dediği gibi başkan biraz da Ertem Şener denen adamın zarfını aldı,tuzağa düştü.
                He,düşmemeliydi,evet ama şu da var.
                Başkan konuşsa neden bu kadra konuşuyor,konuşmasa nedem çıkıp konuşmuyor diye eleştiri geliyor.
                İşin bir de bu kısmı var.
                Başkan konuşacak tabi abicim bu şerefsizlere meydan vermemek için konuşması lazım.ama yanındanki yönetici kılıklı 2 abimiz varki bunlar konuşmasın.

Yorum

Başkan konuşacak tabi abicim bu şerefsizlere meydan vermemek için konuşması lazım.ama yanındanki yönetici kılıklı 2 abimiz varki bunlar konuşmasın.
                  Şimdi birşey söylicem yanlış anlaşılacak abi ama habu nevzatı vurupta karavana atan adama kızıyorum ben şaka bir yana ne etsek bu adama trabzonda altın madeni bulunmuş desep bir iki yıl aratsak mı bu adama belki kurtuluruz hasan yener e de buluruz bir icap.Ölüden farkları yok.

Yorum

İnşallah abi...Trabzonspor başarılı olsun kim yaparsa gidip elini öpücem.Sadri başkana da bize bunu en çok yaklaştıran son dönemlerde olduğu için minnetarım son dönemlerde belki elinden gelmeyen nedenler var ama başkan olduğu için kızgınım...Umarım eğer gerçekten tuzağa düşmeyecek bir aday olursa onu destekleyelim.Çakallar çıkmaya kalkarsa da Sadri Başkanın arkasında durup bu düzene birlikte isyan edelim.
                    Kupa gelsin yada gelmesin hiç önemli değil.sonuçta bu takım şampiyon oldu.başkan daha dik dursun yeterli.tekrar camia birleşsin.3 sene önce camia bir araya geldi herkes koşulsuz destek verdi herkes imrendi bize.destek kampanyaları başlatılsın.küskünlükler bitsin.Atay Aktuğ gibi değerlerin fikirlerine sahip çıkılsın.inanıyorumki çok güzel günler tez zamanda geri gelecek.

Yorum

Şimdi birşey söylicem yanlış anlaşılacak abi ama habu nevzatı vurupta karavana atan adama kızıyorum ben şaka bir yana ne etsek bu adama trabzonda altın madeni bulunmuş desep bir iki yıl aratsak mı bu adama belki kurtuluruz hasan yener e de buluruz bir icap.Ölüden farkları yok.
                      Bence ateş eden şerefsiz bilinçli ayağından vurdu.Trabzonlu karavana atmazYinede kurtulacağımızı sanmıyorumKunduracılar caddesini bu adama versek doymazHasan Yener bide doktor.buna şifaya giden kötürüm olur

Yorum

Kupa gelsin yada gelmesin hiç önemli değil.sonuçta bu takım şampiyon oldu.başkan daha dik dursun yeterli.tekrar camia birleşsin.3 sene önce camia bir araya geldi herkes koşulsuz destek verdi herkes imrendi bize.destek kampanyaları başlatılsın.küskünlükler bitsin.Atay Aktuğ gibi değerlerin fikirlerine sahip çıkılsın.inanıyorumki çok güzel günler tez zamanda geri gelecek.
                        Keşke böyle birşey olsa abi.Atay Aktuğ gibi bu kulübü düşenen başarılı olmuş bize katkı sağlayacağı aşikar olan kişiler Sadri abilerinin etrafında toplansa.Herkes bir görev üstlense taraftar olarak biz de üzerimize ne düşüyorsa yapsak...Ama işte nafiz özaklar,özkan sümerler buna izin vermez.Gider Mehmet Atalay'ı aday gösterirler siyasi hesaplar yaparak Trabzondaki bütün AKP li kardeşlerimizi kandırıp oylarını alırlar takım ikiye bölünür yine sonra Ankaragücünde olduğu gibi Melih Gökçek'in oğluna bırakıp takımı 3.lig e neredeyse düşürüp çocuk oyuncağı yapar gibi bizde de birilerini bulur teslim eder kaçarlar.Olan yine bize olur.Olan yine Sadri Şenerlere,Atay Aktuğlara MAY ve başarıyı haketmiş adamlara kalır.Cebinde 20 milyon dolar verirler takımı 200-250 trilyonluk zarardan kurtarırlar düze sokarlar başarılar gelir takkkkkk yine başlarlar komplolarına.Takımın elini kolunu bağlar başarısızlığa sevk edelerler sonra bakın bu adamlar beceremiyor bizim adamımız gelsin derler.Bizde kurtarıcı gözüyle onlara yine sarılırız ve emektar adamlara basarız küfürü yine.Cebimize 50 tl sıkıştırırlar gideriz tribünde Sadri Şenere,Atay Aktuğa MAY ve nicelerine senin Ananı s.... ölmüş ananı diyeee gözünün içine bakarak küfür ettirirler.Sonra başkan alındım bunları hak etmedim deyince Has....tir oradan diye bir de biz vururuz.

Yorum

Bence ateş eden şerefsiz bilinçli ayağından vurdu.Trabzonlu karavana atmazYinede kurtulacağımızı sanmıyorumKunduracılar caddesini bu adama versek doymazHasan Yener bide doktor.buna şifaya giden kötürüm olur
                          ahahah savaşta olsak düşman doktoruna emanet edin buna etmeyin diye yalvarırım abi herhalde

Yorum

• sadrı senerın kacıncı gafı oldu bılmıyorum artık..senol gunes gıbı sadrı senerede ınanılmaz musamma gosterılıyor..cıkıp hacının o aksam yaptığı suclamalara konusamıyor bosbos konusuyor herzamankı gıbı..zaten ılk secımde bırakıp kacacak sımdıden basladı yerını yapmaya nasılsa atı olan uskudarı gectı herkes ıslerını yoluna koydu klubu dusunen kım..

Yorum

Keşke böyle birşey olsa abi.Atay Aktuğ gibi bu kulübü düşenen başarılı olmuş bize katkı sağlayacağı aşikar olan kişiler Sadri abilerinin etrafında toplansa.Herkes bir görev üstlense taraftar olarak biz de üzerimize ne düşüyorsa yapsak...Ama işte nafiz özaklar,özkan sümerler buna izin vermez.Gider Mehmet Atalay'ı aday gösterirler siyasi hesaplar yaparak Trabzondaki bütün AKP li kardeşlerimizi kandırıp oylarını alırlar takım ikiye bölünür yine sonra Ankaragücünde olduğu gibi Melih Gökçek'in oğluna bırakıp takımı 3.lig e neredeyse düşürüp çocuk oyuncağı yapar gibi bizde de birilerini bulur teslim eder kaçarlar.Olan yine bize olur.Olan yine Sadri Şenerlere,Atay Aktuğlara MAY ve başarıyı haketmiş adamlara kalır.Cebinde 20 milyon dolar verirler takımı 200-250 trilyonluk zarardan kurtarırlar düze sokarlar başarılar gelir takkkkkk yine başlarlar komplolarına.Takımın elini kolunu bağlar başarısızlığa sevk edelerler sonra bakın bu adamlar beceremiyor bizim adamımız gelsin derler.Bizde kurtarıcı gözüyle onlara yine sarılırız ve emektar adamlara basarız küfürü yine.Cebimize 50 tl sıkıştırırlar gideriz tribünde Sadri Şenere,Atay Aktuğa MAY ve nicelerine senin Ananı s.... ölmüş ananı diyeee gözünün içine bakarak küfür ettirirler.Sonra başkan alındım bunları hak etmedim deyince Has....tir oradan diye bir de biz vururuz.
                              Parmaklarına ve yüreğine sağlık.birlik beraberlik tek dayanağımız.

Yorum

Parmaklarına ve yüreğine sağlık.birlik beraberlik tek dayanağımız.
                                Eyvallah abii...

Yorum

Çalışıyor...
                                X