Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sorun kimde? Yönetim/Teknik Heyet/Futbolcular?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence bu şıklar içersine taraftarıda koymak lazım....
    suçun en büyüğü taraftarda...
    İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
    Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• başarısızlıklar bireylerin hatasıyla degıl takım halınde gelir. oyuncular, teknık heyet, taraftar hepsi bi takımdır. yönetimin teknık heyetin işine karısmak biz cahıl taraftarın işi degıl bizim işimiz 90 dakıka oyuncular nasıl mucadele edıyorsa bizde takımızızı desteklemiz lazım ama seviyeli bilincli bi sekılde. onun içinde taraftarımızın bılinclenmesi lazım taraftarımız neler yapmalı nasıl davranmalı mac girişinde yapacagımız güzel brosurlerle bilinclendirmek lazım

Yorum

• sadece imza töreninde yirmi bin bilet sattırabilecek takımın ruhuna ve taraftarın ruhuna hitap edebilecek forma satışı rekoru kıracak kombineleri tüketecek herkes tek yürek olacak umutları tavan yaptıracak bir transferi yalan rüzgarına çeviren başkan ve onu bu yola düşüren adamlarından başka hiç bir suçlu aramanın mantığı yok.tarih bu hatayı affetmeyecek.Trabzonsporu hedeflerine ulaştırmak isteyen bir yönetim böyle bir hatayı yapmasına imkan yok.geriye kalan şık çıkarlarına ve egoistliklerine hitap etmediği için bu transfer yapılmadı bu zihniyetinde taraftar hiç umrunda değil görünen malesef bu
        İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
        Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
        Hayde hayde vur hayde Trabzon

Yorum

• İlk olarak fındıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence bu şıklar içersine taraftarıda koymak lazım....
          suçun en büyüğü taraftarda...
          En büyük suç kimindir bilemem .

Fakat şıklar arasında taraftarın olmaması bile , ortadaki zihniyete ışık tutuyor .

Yorum

• Yönetimde.

Yorum

• hayattan bezmiş gibi sahada dolaşan futbolcularda ...
              7
              Cngz_61

Yorum

• yönetimde takimdaki golcü yetersizligini görüp transfer yapamazsa yöneticiler sorumlu ve suclu olur
                yanlizca golcü degil yillardan beri bide 10 numara eksigimiz var colmani 10 diye yutturursan erveya gec kendini göyterir

Yorum

• İlk olarak oflu engin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sadece imza töreninde yirmi bin bilet sattırabilecek takımın ruhuna ve taraftarın ruhuna hitap edebilecek forma satışı rekoru kıracak kombineleri tüketecek herkes tek yürek olacak umutları tavan yaptıracak bir transferi yalan rüzgarına çeviren başkan ve onu bu yola düşüren adamlarından başka hiç bir suçlu aramanın mantığı yok.tarih bu hatayı affetmeyecek.Trabzonsporu hedeflerine ulaştırmak isteyen bir yönetim böyle bir hatayı yapmasına imkan yok.geriye kalan şık çıkarlarına ve egoistliklerine hitap etmediği için bu transfer yapılmadı bu zihniyetinde taraftar hiç umrunda değil görünen malesef bu

Başka söze gerek yok...
                  uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• yönetim zaten ikide bir istifa ediyor isteksizler hez seyde mücadele etmek yerine naz yapiyorlar
                    AHMETAGAOGLU BASKAN TRABZONSPOR SAMPIYON

Yorum

• bence yonetımde dık duramıyolar

Yorum

• Trabzonsporda hata her zaman yöneticilerde olmuştur...
                        Balık baştan kokar misali, fazla söze hacet yok...
                        "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                        Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• Herkesin bir nebze de olsa hatası vardır, ama en büyüğü yönetimin içinde ki bazı şahıslarda... Cümle alem biliyordu transfer sezonu başlamadan sağ bek ve forvete ihtiyacı olduğu bu takımın nasıl seyirci kaldılar anlamak mümkün değil... acaba diyorum yönetim de umutcu ve tayfuncu birileri mi var.aklıma gelmiyor değil.
                          TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• trabzonsporun sahislardan üstün oldugunu kavrayamayan yönetim zaten basarisiz bir yönetimdir

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu yazıya sadece şöyle cevap vermek istiyorum ;

Beşiktaşlı kaleci Hakan'ın çarşı dan çektiğini bilen bilir, ama hala daha çıkıp işini yapıyor, hepsini geçtim bizim o jenerik kadromuz da yıllarca bu taraftarın önünde oynadı. Hemde o yıkım zamanlarında.

Taraftardan etkileniyorum, oynayamıyorum benim için hikayedir. Kimse kusura bakmasın. Kabahat her zaman taraftarın değildir arkadaşlar. Eğer toçu bankaya gidip aldığı trilyonlar eli titremeden çekiyorsa sahaya çıktığında da eli ayağı titremeyecek.

Artık her fırsatta taraftara yüklenmeyi bırakalım ne olur.

Başkandan örnek vermişsiniz, geçen sene neden kimse tek kelime etmedi, gereken yapıldı da ondan, ama bu sene, kimse 20 transferden maval okumasın, bunu demiyorum gereken yerlere 3 topçu alsaydı sonuçlar aynı olsa da başkan bugün konuşulmuyor olurdu.

Biz ne yazık ki ortayı bulamıyoruz. Ya kabahti olduğu gibi başkasına yüklüyoruz, yada tamamen üzerimize alıyoruz.

Bir kere de yarı yarıya paylaşalım be !!!
                              Size aynen katılıyorum. İlave olarak şunu söyleyim Başarıda Ve başarısızlıkta En büyük sorumlu yönetimlerdir. yönetim Geçen yıl ersun yanal ve ekibini göndererek bir risk aldı. ve şu anda tabiiki takım başarısız olduğunda yönetim eleştirilecektir geçen yıl biz yeni bir takım oluşturduk belli bir hedef belirledik bize zaman tanyın dendi daha sezon bitmeden teknik heyetin işine son verildi Neden? başarısızmıydı? hayır suçları sadece hedeflenmeyen şampiyonluğu kılpayı kaçırmalarıydı. oysa başkan dahil seon başı kimse şampiyonluktan bahsetmiyordu. Biz ziraz galiba sabırsızız ve bunun cezasını çekiyoruz. Hersene yap boz .... ne bekleniyordu Türkiyeyi ve türk futbolcusunu, Trabzonu tanımayan teknik adamdan....... daha çok kar yağacak beklediğimiz şampiyonluk dağlarına bu kafayla.....

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                En büyük suç kimindir bilemem .

Fakat şıklar arasında taraftarın olmaması bile , ortadaki zihniyete ışık tutuyor .
                                ilk mesaji oku da oyle yorum yap istersen.
                                Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

Yükleniyor...
                                X