Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sorun kimde? Yönetim/Teknik Heyet/Futbolcular?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Su Bursa macinda (Gokhan haric) takim elinden geleni yapti; oynanan futbolda ilk kez bir arada oynayan bir kadro icin bence oldukca iyiydi. Sonucta oynadigin takimin hocasi da forvetleri de senin takimindan daha iyi. bir volkanin ve sercanin yok. ilk goldeki o kafa topunu o sekilde asirtacak; benim bildigim bir tek Fatih Tekke yapabilir; bence ligin en oturmus takimlarindan Bursaspor.

Sizlerin anlamadigi sey; dogru-ya da yanlis; bu kadro bi sekilde olusturulmus ve ne 50-60 milyon avromuz var yeni takim kuracak; Fatih-gokdeniz disinda almaya degecek turk topcusu. Trabzonda yabancidan zaten hayir gelmiyor.

Bu durumda; eldekileri sahiplenmek yerine; mevcutla en iyi ne yapilabilire odaklanmak yerine; her mac sonrasi 'Sadri Gol Gol Gol ' diye bagirmanin; 'Yonetim Istifa' diye bagirmanin, 'Tayfunu Umutu isliklamanin' bize ne hayri var. Her mac sonrasi oyle tezahuratlar yapiyoruz ki bir sonraki haftayi da kaybediyoruz.

Bursasporlu ilk golu atan cocuk diyor ki "Trabzonsporun bizden daha cok baski altinda olacagini biliyorduk!"

Yani Avniakeri adam avantaj goruyor... Avniakerde TS rakip takimdan daha cok baski altinda..

Su Bursa macindaki futbol alkislanamayacak kadar kotu muydu? Takimi tribunlere cagirsak 'Trabzonum Buraya' diye alkislarla gondersek; sizce onumuzdeki haftayi kazanmaz miydik?

Trabzonda yasiyorum.

SAMPIYOLUK ICIN BU TAKIM ISTANBULA TASINMALI!
    Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• Bence transfer yapmayan yonetimde.
      1

Yorum

• bence suç herkesde yönetimde taraftarda futbolcularda hocada çünkü bizim sabrımız yok aşka hocaar bir takımın başına geçtiği zaman en az 3-4 yıl duruyolar sonra başarı kendiliğnden geliyor biz 6 ayda bir hoca değiştiriyoruz.Örneğin; Man.U,rıjkaad gs nin başına 3 yıllıına geldi, abdullah avcı bile 2 yıldır ibb de takımın kmeden son anda kurtulmasına rağmen varın gerisini siz düşünün suçkimde ?
        Trabzonspor , dünyanın en büyük şehir takımıdır...

Yorum

• sorun şehirde. o kadar. ne taraftar, ne yönetim, ne futbolcularda. böyle bir şehire ancak sadece alacağı parayı düşünen futbolcu gelir. ancak cebine doldurabilecek yönetim, ancak sahada çekirdek çitleyip başka bir eğlence yeri olmayıp stadta küfredebilecek insanlar gelir. herkes geyik olarak söylüyor ama bu takımı istanbula taşıyın. ilk yıl şampiyon olmazsa gelin suratıma tükürün.
          En son fineultrafine tarafından düzenlendi; 31.08.2009, 12:26.

Yorum

• hepsinde be hepsinde kompile...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• taraftar elinden geleni yapıyor .. suç taraftarı kale bile almayanlarda.
              lazkopat

Yorum

• beşiktaş, fenerbahçe ve galatasaray'dan oluşan "üç büyükler"e 1970'lerdeki seri şampiyonluklarıyla trabzonspor da dahil olmuş ve adı "dört büyükler" olmuştur. aslında dengeli bir ligde olmaması gereken bir durumdur. normal olanı bu kadar geçmişi olan bir ligde en az 10 kadar takımın şampiyon olmasıydı.

yaptığım bazı çıkarımlardan "büyük takım" kriterlerini şöyle bir sıralayacak olursak,

- en üst ligde birden fazla kere şampiyon olması
                - hep en üst ligde mücadele ediyor olması
                - başarısında istikrar olması ve hep üst sıralarda iddialı olması
                - yurtdışında da belirgin bir başarısı olması
                - sadece ait olduğu şehirde değil yurt genelinde bir taraftar desteğine sahip olması
                - kurumsallaşmış olması, ülke futboluna yön vermesi ve genel kaliteyi yükseltmesi

şimdi bunlara bakınca taraftarları kızmasınlar ama trabzonspor'un büyüklüğünün sadece geçmişe dayalı bir algıdan kaynaklandığını rahatça söyleyebiliriz. istikrar, yurt dışı başarı, kurumsallaşma vs. gibi konulara baktığımızda 1. ligdeki şampiyonluklarını bir kenara bırakırsak, trabzonspor'un bir gençlerbirliği'nden, gaziantepspor'dan, bursaspor'dan, kayserispor'dan ya da sivasspor'dan (ve hatta altay'dan, göztepe'den) çok da bir farkı yoktur.

aslında ben türk futbolunda iki büyük kulüp olduğunu düşünüyorum; galatasaray ve fenerbahçe. yine taraftarları kızmasınlar, amacım hakaret değil. herhangi bir takımın fanatiği de değilim ama beşiktaş'ın bu tanıma uymadığının gerekçeleri aslında yukarıda saydığım kriterlerde mevcut. zamanında neredeyse 2. lige düşecek hale gelmiş, hakkında "bir kibrit de sen çak" * kampanyaları yapılmış, şirketleşmesine rağmen hâlâ kurumsallıktan uzakta gezinen bir kulübe "büyük" demek bence çok doğru değil. avrupa kupalarındaki performansı da malum. ama tabi haklarını da yemeyelim, diğer lig takımlarından açık ara önde "büyük" olmaya aday bir takımdır beşiktaş.

aslında normal bir ligde "büyük takım" diye bir kavram olmaması gerekir ama ne yaparsınız ki bizim ligimizde var. hangi takımın büyük olduğunu şöyle bir testle anlayabilirsiniz aslında. "büyük" dediğiniz takımın bu ligde olmadığını düşünün, başka bir takımın fanatiği olarak nefret bile ediyor olsanız o takımın olmadığı bir ligin tadının olmayacağını, orada elde edilecek şampiyonluğun bir anlamının olmayacağını düşünüyorsanız, o takım büyük takımdır. bu nedenle türkiye'de "iki büyükler" vardır.

Yorum

• Geçen seneki kadrodan daha iyi kadromuz var ersun yanaL kötümüydüde ilk 3 e soktu bizi Bu brooss neden şimdi illa transfer diyor illa futbolculara Suc atıyor bariz bir şekilde Görülüyorki Hugo bross gitmeli Yoksa cok puan daha kaybederiz 8 puan kaybettik 3 haftada..

Yorum

• bu başlığa taraftar şıkkının taşınmamış olması garip
                    Bunca ölümden dönülmez bu kadar sevmeyince...

Yorum

• sebep ne olursa olsun önce elindeki malzemeyi güzel kullanacaksın

Yorum

• geçen sezondan kalma zaaflarımız belliydi.3 bölgeye takviye gerekirdi.sol açık,ön libero ve forvet.transferde yinetim biraz çuvalladı gibi geliyor bana.bu takıma golcü şart..
                        En son xunutulmazx tarafından düzenlendi; 31.08.2009, 16:55.

Yorum

• Tutturdular forvet lazım deıl die.gene sola adam alcaKlardı....Allahdan caner habu yonetıme sii. cektıde almadılar.sız almayın baskan forvet.ALLAH senın ıle hacısalıholunu zıganadan yuvarlasında kurtulalım sızden.ALLAH BELNIZI VERSIN YONETIM GIBİİ

Yorum

• İlk olarak oflu engin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sadece imza töreninde yirmi bin bilet sattırabilecek takımın ruhuna ve taraftarın ruhuna hitap edebilecek forma satışı rekoru kıracak kombineleri tüketecek herkes tek yürek olacak umutları tavan yaptıracak bir transferi yalan rüzgarına çeviren başkan ve onu bu yola düşüren adamlarından başka hiç bir suçlu aramanın mantığı yok.tarih bu hatayı affetmeyecek.Trabzonsporu hedeflerine ulaştırmak isteyen bir yönetim böyle bir hatayı yapmasına imkan yok.geriye kalan şık çıkarlarına ve egoistliklerine hitap etmediği için bu transfer yapılmadı bu zihniyetinde taraftar hiç umrunda değil görünen malesef bu
                            sözün bittiği yer burası.güzel analiz etmissin tsk ler.aslında bu konuda genelimiz hemfikiriz..

Yorum

• Başlığa kısaca cevap verelim,
                              yönetimde..
                              ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• Bence yönetim biraz daha zora girdikten sonra almak için Fatih Tekke'yi bekletiyor.. son bi çırpınış olarak alacaklar..o zaman da ne olacak. taraftarlar herşeyi unutacak. alınsa iyi olur sayın başkan. bak destek diyorsun para diyorsun al sana fırsat.tekke gelirse ne olacak.

1- kombine patlaması
                                2- forma satışı patlaması
                                3- gol sorunu ortadan kalakar
                                4- taraftarla barışma ve kendine özgüven
                                5- takımdaki liderlik vasfı
                                6- yeni heyecan yeni ruh

şimdi soruyorum sayın başkan.. bir mal değerli ise talep görür.peki biz kombine alacaz,forma alacaz,trabzoncellere üye olacaz peki senin malının değeri ne ki ben sana para harcayayım. tayfun coralar ,umut bulutlar ve ruhsuz gökhan ünallara verceksen parayı kusura bakma ama ben sana destek olamam. haa yaparsın has bişe işte o zaman yukardaki maddelerden nasibini alırsın.

kim trabzonsporun önüne engel oluyorsa kim menfaati için trabzonspora zarar veriyorsa Allah da onu bildiği gibi yapsın.
                                KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

Yükleniyor...
                                X