Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sorun kimde? Yönetim/Teknik Heyet/Futbolcular?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar

sorun futbolcularda da olsa başkanda
    neredeyse hepsini o aldı

sorun teknik heyette de olsa başkanda
    o heyeti o getirdi

sorun yönetimde de olsa başkanda
    bu yönetim onun listesi

SORUN BAŞKANDA

Yorum

• bu konuyu geniş çaplı değerlendirmek lazım Yönetim,teknik kadro ve tüm TRABZONSPOR camiası hepimizin olabilir.Ağlarsak hep beraber,gülerken hep beraber gülmeliyiz.suçlu aramak basit olur.
      çünkü bir tane TRABZONSPOR var.

Yorum

• Trabzonspor A.Ş diyoruz... A.Ş'lerde bir sorun varsa bu da yönetime mal edilir. Bu kadar basit...
        #7 King of Kings

Yorum

• İlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet onların hiç şampiyonluk hedefleri olmadiği halde böylelerse olduklari zamani düşünemiyorum.. Bir kere izle maçlarını yada ortamlarinda bulun anlarsin ne demek istediğimi..
          ya abi onlarla biz birmiyiz Allah aşkına.o takımların hedefi ilk 10 içinde yer almak.bu yuzden ard arda 3 maçta yenılseler 4 maçta yenılseler o kadar buyuk bı sorun olmaz onlar için.yonetımlerı hemen sarsılmaz cunku ilk 10 için fazla bı kayıp deıldır bu.Ama bizim büyük takım olarak hedefimiz belli.biz ıkı maçı ard arda kaybedersek sorundur bızım için.hedeften sapmadır.taraftarı çıldırtan bu hedeften sapma işte.beklenti buyuk bu takımdan.Islıklama Yuhlama tum bu baskılar bu yuzden.biz onlarla kıyaslanamayız.
          Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

• Başlık yanlış olmuş, en büyük suçlu biziz, bu sevdaya tutulmakla... aklım almıyor. Allah aşkına şu yoneticilerden birisi kanal biraz gelip baksa idi eksiklikleri anlardı. nedir bu inat anlamadım. bence bunlar bizim şampiyon olmamızı istemiyorlar. belkide Şampiyonluğu kaldıramamaktan korkuyorlar... ama en azından boyle olması daha iyi oldu. lig erkenden biter otururuz aşağı. lig sonunda olacağına başında olsun boyle daha iyi. artık hafta sonralıda zehir bize... ulan bide bütün yeğenlerimi tranzonsporlu yapıyorum...

Yorum

• bu soruyu başkana sorsak ne derdi acaba?

sorun kimde başkanım???

Yorum

• İlk olarak buyukiskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kesinlikle futbolcularda
                futbolcuları kim aldı başkanım

albayrak dönemden kaç tane futbolcunuz var?

Yorum

• Az önce 2-0 biten gs maçında bir tekniktrektörün oyunu nasıl çevirdiğine şahit oldum.Maçta durum 0-0 iken reekarjd, Baros-Elano-Keita yı oyundan aynı anda çıkartıp yerlerine Nonda-Kewell-Aydın aldı.Ve bu değişikliğin ardından, Kewell ve Nonda'nın attığı gol ile gs galp geldi.

Şimdi herkes kadro zenginlinliğinden ve kalitesinden bahsedebilir.Fakat oyuna müdahaler burda asıl önemli noktadır.Bu bir cesarettir bu bir risktir.Yani bizim yapamadığımız ,korktuğumuz şey...
                  Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak cipses tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaşlar

neredeyse hepsini o aldı

o heyeti o getirdi

bu yönetim onun listesi

SORUN BAŞKANDA
                    bravooooooooo aynen katılıyorum kardeşim sana
                    81 il var ülkemde ve biri hariç hepsi şampiyonluğu kutluyor sokaklarında her yıl. Bizim mahalle bekliyor, bizim sokaklar, bizim uşaklar.........BIZE HER YER TRABZON Kitabindan Gökhan Yeşilyurt

Yorum

• İlk olarak cipses tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar

neredeyse hepsini o aldı

o heyeti o getirdi

bu yönetim onun listesi

SORUN BAŞKANDA
                      Birde şöyle bakalım.

sorun futbolcularda olsa zaten geçen seneki ligi 3. bitiren futbolcularla %90 ı aynı

sorun yönetimde olsa oda aynı yönetim değişiklik yok.

o zaman sorun değişen teknik direktörde demekki sadece o değişti herşey değişti.

Bence Ahmet hoca gelsin başa.
                      İmzam yok parmak bassam olurmu ?

Yorum

• sorun hugo da nasıl teknik adam olmuş hayret.umut gibi bir oyuncuya nasıl hala sabrediliyor inanamıyorum hani yalanda olsa gazetelerde milli takıma cagrılacak diye yalan haberi dahi yapılamayan bir adam umut ben sabredemiyorum.bu senede hayal oldu şampiyonluk.

Yorum

• sorun Trabzonspor'un yapısında... kişiler çok önemli kalmıyor bu durumda....

Trabzonspor'u rant kapısı gören yerel medyası, eski yöneticilerin kişisel ihtirasları, yeni yöneticilerin özgür hareket edememesi, sabırsız taraftarı vs... bence en sonda futbolcular geliyor, daha geçen yıl bu kadro şampiyon olur diyorduk üzerine 4 tane transfer yaptık şimdi bu kadrodan bir şey olmaz deniyor...

kendi evinde karısından, anasından sürekli dır dır dinleyen bir adamın ruh hali ne kadar sağlıklıysa Trabzonspor'da o kadar sağlıklı çalışıyor...

bir an evvel şampiyon olma hevesi sağlıklı hareket etmeye imkan bırakmıyor...

sürekli eleştirmeyi bırakıp sevdamız Trabzonspor'a sadece destek olalım gerisi kendiliğinden gelir...
                          elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• arkadaslar sorun apacık teknik direktorde...sol acık eksigimiz var die die alınan gabric sagda oynatılıyor..1 senedir geriye donuk ortasaha tipinde oynayan selcuk forvet arkası oynatılıor ve colman ön liberoda..4 5 1 sisteminin bize uygun olmadıgı apacık ortada..henuz kadroyu oturtamamıs her hafta farklı bır 11 le sahada..valla bole gıderse bırakın sampıyonlugu ılk 5 e bile giremeyis
                            GeL dedin de geLmedik mi? Sev dedin de sevmedik mi? Yeter artık üzme bizi bitir bu büyük hasreti

Yorum

• sorun kimde sivasspor hedefimiz şampiyonluk diyor
                              bizim başkan bu sene şampiyonluk yok diyor !
                              dakika 89 3-1 maglubuz gökhan ünal bey gol atıyor
                              oldu sana 3-2 ama gökhan ünal beyimiz elindeki yüzüğü öperek trübünlere koşuyor !
                              fatih tekke gitti kim gelmedi ki sürüsüne bereket golcu denedik olmuyor fatihin yerini tutmuyor yahu gecen sene bir golcumuz olsa şampiyon olacakdık şimdi bekle 20 sene daha biz görmedik ama bu gidişle torunlarımız trabzon efsanesini göztepe efsanesi sutunlarından okuyacak gibi !

Yorum

Yükleniyor...
                              X