Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye'nin En Büyük TS Club'ı Beylikdüzü'nde Açıldı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Keske daha önce ciksaydi bu kart. Yaklasik 1 milyarlik alisveris yapmistim. Ama Trabzonspor'uma feda olsun.
    100 tl indirim kaçırdın malesef
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet, çubuklu forma hariç diğer formaların fiyatlarını bilmiyoruz.
      Kazım yine uçarlar emin ol kardeşim.
      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        100 tl indirim kaçırdın malesef
        Abi söz konusu TRABZONSPOR. Elimden geleni yaparim!
        1

Yorum

• taraftar kartımızı beylikdüzü TS-club tan da temin edebiliyoruz dimi ?

Yorum

• Hayırlı olsun allah utandırmaz inşaallah.....
            İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
            Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• Hocam video cok güzel olmus tesekkürler . Gurbette oldugumuz icin ürünleri yakindan göremiyorduk. Böyle videolu cok güzel oldu canli görmüs kadar oldum sagolun . Allah izin verirse yakinda izine geldigimde magazaniza ugrayacagim insallah .

Bu arada birsey sormak istiyorum videonuzda bu ürünü göremedim hangi subenizde var acaba bu ürün ? :

Yorum

• Bugün Beylikdüzü Mağzasınauğradım ufakta olsa alişveriş açılışı mı yaptım. Devamı gelecek inşallah. Tekrar hayırlı olsun.

Yorum

• keske bütün magazalarimiz böyle güzel tasarlansa... hayirli ugurlu olsun...

ürün cesitleri geldikce dahada dolar magaza

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hocam video cok güzel olmus tesekkürler . Gurbette oldugumuz icin ürünleri yakindan göremiyorduk. Böyle videolu cok güzel oldu canli görmüs kadar oldum sagolun . Allah izin verirse yakinda izine geldigimde magazaniza ugrayacagim insallah .

Bu arada birsey sormak istiyorum videonuzda bu ürünü göremedim hangi subenizde var acaba bu ürün ? :

Model eksiklerimiz var şu anda Ürünler çıktıkça geliyor ve var olan bütün ürünler mağazamızda bulunacakır zaten gösterdiğiniz modelin 2 çeşidi mevcut bunuda bekliyoruz ayrıca o videodan sonra 6 çeşit ürün daha eklendi resimlerini ekleyeceğim.

Ayrıca iyi bir haber daha var; 700 olan ürün çeşidimiz bu yaz 900 e çıkıyor.
                    http://www.tsclubistanbul.net

Yorum

• İlk olarak NuDGeRR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      taraftar kartımızı beylikdüzü TS-club tan da temin edebiliyoruz dimi ?

Kart formunu temin edebiliyorsunuz kartlar adresinize postalanıyor.
                      En son Tsclub istanbul tarafından düzenlendi; 25.06.2009, 23:07.

Yorum

• İlk olarak Tsclub istanbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kart formunu temin edebiliyorsunuz kartlar adresinize postalanıyor.
                        peki parayı size mi veriyoruz peşin olunca

Yorum

• Tsclub istanbul ;

Ceyhun'un üstündekinden İst. Ts cluplerde bulabilir miyim ? Mesela YeniSahra'daki (Optimum alışveriş merkezi yanı) mağazada bulabilir miyim ?

Yorum

• Ts club ları kapatan zihniyet bunları gördükten sonra ne düşünürler acaba...

Yorum

• İlk olarak Mustafa Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tsclub istanbul ;

Ceyhun'un üstündekinden İst. Ts cluplerde bulabilir miyim ? Mesela YeniSahra'daki (Optimum alışveriş merkezi yanı) mağazada bulabilir miyim ?

Evet Bulabilirsiniz

Yorum

• Tsclub Son Resimler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X