Bütün ürünlere kredi kartına tek çekim çok da mantıklı olmamış.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye'nin En Büyük TS Club'ı Beylikdüzü'nde Açıldı
Daraltma
X
-
Bu kart olayına adam gibi bir çözüm bulamadılar.Geçen hafta sarıyere gittik bir arkadaşımla bir sürü ürün aldı karta tasit yapmadıkları için bir çoğunu geri iade etti.Çokmu zor bankalardan pos cihazı çıkarmak.Bence en başta yapması gerektiken şeyi en sona bıraktılar ve halada bu işi çözmediler.
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kart olayına adam gibi bir çözüm bulamadılar.Geçen hafta sarıyere gittik bir arkadaşımla bir sürü ürün aldı karta tasit yapmadıkları için bir çoğunu geri iade etti.Çokmu zor bankalardan pos cihazı çıkarmak.Bence en başta yapması gerektiken şeyi en sona bıraktılar ve halada bu işi çözmediler.KAZIM KOYUNCU, SENİ ASLA UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ; UNUTTURMAYACAĞIZ.....
HOŞGELDİN DÜNYAMIZA DOĞUŞTAN TRABZONSPORLU.(10/05/2009)
Yorum
-
İlk olarak tslionur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bu b.düzü mağazasında çubuklu formalar var mı ben fotolarda hiç göremedimde?
Var var ...
Yorum
-
İlk olarak asi_mavi_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanadolu yakasındaki tc clup da taksit imkanı varmış. geçen gün bende sordum taksit yapılıyormu die bonus ve yanılmıyorsam word karta 3 taksit yaptırmış. dahada fazla yapılabilir diye yazmıştı. Ama bu seçeneklerin dahada artırılması var mesela benim adı geçen 2 kaartımda yok o yüzden alışverişe gidemiyorum. çözüm bulmaları lazım bu soruna da
toplamda 7 taksit oluyor yaniBORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR
Yorum
-
Bugün gittim Beylicium TS Club'a. Armada ve öndeki telekom yazısında hata olduğundan dolayı yeni formaları geri gönderdiklerini, önümüzdeki hafta içi ise düzenlenmiş haliyle formaların geleceğini söylediler. Vitrinde bir tane çizgili forma bırakmışlardı göstermelik olarak.Açıkcası fotoğraflarda göründüğü kadar güzel gelmedi bana. Özellikle kumaşı hiç istediğim gibi değil ve bu nedenle forma almaktan vazgeçtim. Onun yerine tişörtler vardı Ts armalı. Gerçi fiyatları formalar gibi 75 ytl ama kumaşları en azından daha kaliteli. Uzun kollu formaların ise iki hafta içinde geleceğini söylediler.. .
. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
. .
Yorum
-
dün doğum günü olan bir arkadaş için acelece eni sahradaki TS CLUB a gittim. yeni güzel ürünler gelmiş. taraftara hitap edebilcek lakost tipi tshrtler , yeni nike ürünleri, birde eski tshirtlerin çoğu bitmişti. sadece 2 model de kalmıştı 3-4 tane baya ilgi olduğunu söylediler. galiba yavaş yavaş bu işi kapıyor çalışanlarımız.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
İlk olarak ahmetto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle+3 mağaza yapıyor bonusa birde bonus giyimde +4 taksitte kendisi yapıyor
toplamda 7 taksit oluyor yaniKAZIM KOYUNCU, SENİ ASLA UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ; UNUTTURMAYACAĞIZ.....
Yorum
-
birde Kuzenime çubuklu forma alacağım internetten ama "S" mu alsam yoksa "M" mi bilemedim. Beden konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Formalar genişmi nasıl acabaKAZIM KOYUNCU, SENİ ASLA UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ; UNUTTURMAYACAĞIZ.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum