Mağaza açılır, alışveriş yapmak gerek!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye'nin En Büyük TS Club'ı Beylikdüzü'nde Açıldı
Daraltma
X
-
İlk olarak btokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi günler ben beylikdüzü'ne oldukça yakın oturuyorum.Çubuklu formalar geldimi ?
Çubuklu forma Cumartesi gününden sonra İstanbul Tsclub mağazalarında.
Yorum
-
İlk olarak Tsclub istanbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇubuklu forma Cumartesi gününden sonra İstanbul Tsclub mağazalarında.
Yorum
-
İlk olarak btokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkürler Cumartesi oradayım . isim yazdırmak mümkün mü acaba ?
Yorum
-
yeni sezon formaları ve yeni tshirtler le ürün çeşitliliği baya genişlmeye başlamış. 61 yazan tshirtlerden 1 tane aldım. yeni sezon formalarını da beklemedeyizöldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni sezon formaları ve yeni tshirtler le ürün çeşitliliği baya genişlmeye başlamış. 61 yazan tshirtlerden 1 tane aldım. yeni sezon formalarını da beklemedeyiz
Açılış tarihimiz belli olduğunda BMN İstanbul'u bekliyoruz zaten. Buradan Duyuracağım Zamanı
Yorum
-
İlk olarak Tsclub istanbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçılış tarihimiz belli olduğunda BMN İstanbul'u bekliyoruz zaten. Buradan Duyuracağım Zamanı
Tshirtler ve formlarda varmi S ve M bedeninde?
Yorum
-
İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen gurbetten istanbula gelecem bol bol alisveris yapacagim yillik oldugu icin bundan dolayi forma, tshirt, günlük ürünler haric kislik ürünler de almak istiyorum. Gri kaskolu kazak önünde Trabzonspor yazisi ile logoso olan varmi sizde S, M ve L bedeninde?
Tshirtler ve formlarda varmi S ve M bedeninde?
bedenleri Mevcut. Haznedar şubemizde ise Kışlık Stok ürünleri temin edebilirsiniz.
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYüksek miktarda alış veriş yapacaklar hemen bir Taraftar Kart alsınlar
Tsclup'larda %10 indirim var1
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum