Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye'nin En Büyük TS Club'ı Beylikdüzü'nde Açıldı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mağaza açılır, alışveriş yapmak gerek!
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak btokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İyi günler ben beylikdüzü'ne oldukça yakın oturuyorum.Çubuklu formalar geldimi ?

Çubuklu forma Cumartesi gününden sonra İstanbul Tsclub mağazalarında.
      http://www.tsclubistanbul.net

Yorum

• İlk olarak Tsclub istanbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çubuklu forma Cumartesi gününden sonra İstanbul Tsclub mağazalarında.
        Teşekkürler Cumartesi oradayım . isim yazdırmak mümkün mü acaba ?

Yorum

• İlk olarak btokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Teşekkürler Cumartesi oradayım . isim yazdırmak mümkün mü acaba ?
          Haznedar'da ki tsclub mağazasında formayı alır almaz hemen isim yazılabiliyor fakat beylikdüzü yeni mağaza olduğu için azami 1 gün beklemeniz gerekebilir.

Yorum

• sunlari yurt disinda türklerin cok yasadigi yerlere de acsak süper olacak. Ozaman dünya takimi oluruz iste.

Yorum

• yeni sezon formaları ve yeni tshirtler le ürün çeşitliliği baya genişlmeye başlamış. 61 yazan tshirtlerden 1 tane aldım. yeni sezon formalarını da beklemedeyiz
              öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
              MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
              BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yeni sezon formaları ve yeni tshirtler le ürün çeşitliliği baya genişlmeye başlamış. 61 yazan tshirtlerden 1 tane aldım. yeni sezon formalarını da beklemedeyiz

Açılış tarihimiz belli olduğunda BMN İstanbul'u bekliyoruz zaten. Buradan Duyuracağım Zamanı

Yorum

• Yeni türk telekom yazılı formalar ne kadar?

Yorum

• Evet, çubuklu forma hariç diğer formaların fiyatlarını bilmiyoruz.
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Hayırlı olsun. Kulübümüze ciddi kazançlar getirir inşallah.

Yorum

• İlk olarak Tsclub istanbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Açılış tarihimiz belli olduğunda BMN İstanbul'u bekliyoruz zaten. Buradan Duyuracağım Zamanı
                        Ben gurbetten istanbula gelecem bol bol alisveris yapacagim yillik oldugu icin bundan dolayi forma, tshirt, günlük ürünler haric kislik ürünler de almak istiyorum. Gri kaskolu kazak önünde Trabzonspor yazisi ile logoso olan varmi sizde S, M ve L bedeninde?

Tshirtler ve formlarda varmi S ve M bedeninde?

Yorum

• Yüksek miktarda alış veriş yapacaklar hemen bir Taraftar Kart alsınlar

Tsclup'larda %10 indirim var
                          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben gurbetten istanbula gelecem bol bol alisveris yapacagim yillik oldugu icin bundan dolayi forma, tshirt, günlük ürünler haric kislik ürünler de almak istiyorum. Gri kaskolu kazak önünde Trabzonspor yazisi ile logoso olan varmi sizde S, M ve L bedeninde?

Tshirtler ve formlarda varmi S ve M bedeninde?
                            Önceki sayfalarda Gördüğünüz Yeni ve eski model t-shortler ve Formaların Tüm
                            bedenleri Mevcut. Haznedar şubemizde ise Kışlık Stok ürünleri temin edebilirsiniz.

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yüksek miktarda alış veriş yapacaklar hemen bir Taraftar Kart alsınlar

Tsclup'larda %10 indirim var
                              Keske daha önce ciksaydi bu kart. Yaklasik 1 milyarlik alisveris yapmistim. Ama Trabzonspor'uma feda olsun.
                              1

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X