Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Artik burda hoca arayislarina bi son verelim
    resmi imzayi lig bidince atacagi kesinn

onun icin sir gibi sakliyorlar

bir kac oyuncuyada yol gÖzÜkdÜ

Yorum

• İlk olarak oflu_ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ZİRVE yarışı ile hoca arayışlarını birarada sürdüren Trabzon'da 'en güçlü aday' konumuna gelen Şenol Güneş'in eski takımına sıcak baktığı öğrenildi. Seul'ü çalıştıran tecrübeli hocanın, konuyu sezon sonu görüşmek istediği bildirildi.
      kaynak varmı abi yoksa kendi görüşünmü
      benim şahsi görüşüm ise Şenol Hoca bu hatayı yapmayacak kadar akıllıdır

İlk olarak oflu_ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Artik burda hoca arayislarina bi son verelim
      resmi imzayi lig bidince atacagi kesinn

onun icin sir gibi sakliyorlar

bir kac oyuncuyada yol gÖzÜkdÜ
      hangi oyuncular,isim verebilirmisin.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Şenol Güneş bu ortamda bence başarılı olamaz, İstikrarı yakalayamaz.
        Şenol Güneş niye takımdan gitti? Küfür yediği için..
        Eğer geçmişten ders alıp birşeyler yaparsa belki başarılı olabilir. Trabzon'lu olup bu takımın başında olmak bence cok zordur.
        Radyospor'dan Cosmos Engin yaklaşık 1 ay önce şu sözleri söylüyordu: Bak Ersun seni son kez uyarıyorum,Kendine gel. Tek forvet oynat şu takımı.. Hocayı arıyoruz telefonuna cevap vermiyor..
        Engin Bey kim oluyorda teknik direktörümüzü uyarıyor?

Serdar Bali: Selçuk hasta falan değil, Can sorsana bakim nasıl grip olmuş bu adam?,Bu havada nasıl başarmış grip olmayı ilginç. vs vs

Niye bu acıklamalardan sonra yönetimden biri cıkıp birşey demiyor=? Sahipsiz mi bu takım? Selcuk mu cıkıp illa birşeyler söyleyecek? Umit Aktan Gs macı sonrasında "Birisi şalterleri indirdi" Diye yazı yazdı, Bu olaya nasıl resmi siteden tepki veriliyorsa Serdar Bali'ye de verilmeliydi.

Böyle bir ortamda yerli hoca ile başarı saglamamız cok zor...

Yorum

• adayla ikiye indi güneşin gelme ihtimali yüzde 70 sağlamınki yüzde 30 bursa maçından sonra bakalım sağlamın durumu belli olur ama hoca güneş gibi bence uzun vadeli sözleşme yaparlar artık kendileri getirecekler kendileride arkalarında duracaklar bu hocanın
          Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• Hikmet Karaman, Giray Bulak. Bizden uzak olsunlar... Geleceklerini sanmıyorum. Gelirlerse, büyük bir hayal kırıklığına uğrarım. Yönetime karşı, başkana karşı...

Yorum

• şenol haca korede iyi işler yapıyorsun sakın gelme, burda sana 10 maç sabretmezler
              sakın gelme bu seferde gelip başarısız olursan sıfıra inersin.
              TRABZONSPORLU OLDUĞUNU UNUTMA.

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hikmet Karaman: Son periyotta listeye girdi. Yönetim bu ismi titizlikle saklıyor. Çünkü Karaman’ın takımı Ankaragücü düşme potasında bulunuyor. Fakat yerliler arasında kabul görme olasılığı çok yüksek.
                Yani sırf şu haber bile bu camiaya yapılmacak en büyük hakaretlerden bir tanesidir..

Böylesi bir rezillik mi olur yahu..

Hikmet Karaman ile Trabzonspor' un adı nasıl aynı paragrafın içerisinde geçer anlamak mümkün değil..

Şu anda düşme potasındaymış..

O Taiwan malı Fatih Terim, ömrü hayatı boyunca ne zaman çıkabildi ki o potadan..
                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• arkadaşlar SONG GİDİYORMU FANATİKTE GÖZDEN ÇIKARILDI SÖLENİYOR

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hikmet Karaman, Giray Bulak. Bizden uzak olsunlar... Geleceklerini sanmıyorum. Gelirlerse, büyük bir hayal kırıklığına uğrarım. Yönetime karşı, başkana karşı...
                    Ben severim aslında hikmet hocayı ancak bizim takımın yükünü zor kaldırır..Bilmiyorum yaa....
                    Twitter Adresim

Yorum

• hikmet karaman ancak paf takımın başına geçebilir ahmet özenin yerine :d

Yorum

• Arkadaslar maalesfki sampyiyonlar ligine gitmedigimiz vakit cok kalitesiz toy bi hoca basimiza gecicegini tahmin ediyom.
                        Ins Sampiyonlar ligine katilabilirsek kaliteli yabanci bi hoca gelicekdir yani siralamaya göre hoca gelicegi icin söyle 1-2 hafta daha netlesmez.

Yorum

• yerli ve yabacı alınacaksa adresler belli Ertugrul Saglam yabancı hoca ise van gaall başka hoca ıstemıyorum bennnn
                          Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Bu takıma teknik direktörden daha çok bence çok kaliteli bir merkez ortasaha lazım.
                            Oyun kuracak,oyunu toparlayacak, takımın kimyasını ayarlayacak bir merkez orta saha ve de alınabilirse KLİNİK bir forvet!
                            Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                            -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                            Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                            -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu takıma teknik direktörden daha çok bence çok kaliteli bir merkez ortasaha lazım.
                              Oyun kuracak,oyunu toparlayacak, takımın kimyasını ayarlayacak bir merkez orta saha ve de alınabilirse KLİNİK bir forvet!
                              biglia yeterli olur sanırım forvette tekke hocada yerli ve genç ertuğrul sağlam ama benim görüşüm güneş gelecek yine
                              Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• Teknik direktör konusunda Trabzon yönetimi Ersun Yanal ile hata yaptı,yapmadı bilemiyorum.
                                Ama bildiğim birşey var,
                                Baroş tipi klinik bir forvet biz de olsaydı şimdiye çoktan şampiyonluk şarkıları söylüyor olurduk.
                                Bence süper lig ekiplerinin birinden fiyatı ne olursa olsun, kaliteli bir golcü alınmalı herşeyden evvel.

Teknik direktör Van Gaal oldu diyelim,
                                Forvet Umut-Gökhan ikilisi olacaksa yine, Ersun Yanal neden gönderildi diye sorarlar adama!
                                Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                                -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                                Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                                -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

Yükleniyor...
                                X