Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etti...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak josehakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O kadar da değil arkadaşlar birileri çıkacak oynayacak bir toplantı yapılacak kendi evimizdeki 3 maçı alalım UEFA dayız işte daha ne İnanın bugün millet baş agrısından hastalanacak benim agrımaya başladı bile
    valla hersey cok güzel giderken bu olmayacaktı ( sivas macı da olmayacaktı )

Yorum

• uefa garanti değil bence dediğin gibi 3 maçı alırsak tamam ama 3 maçı alabileceğimizin garantisi varmı üstelik kolay maçlarda yok.
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• -Trabzonspor Tarihinin en pahalı Transfer harcamasını bu sezon gerçekleştirmiştir.
        -Üstelik Transferler daha önce az rastladığımız tarzda T.Direktöre danışılarak yapılmıştır.
        -Ersun Yanal Transfer hakkını (Umut'u tutarak, Gökhan-Selçuk-İsaac alarak) boşa harcamıştır
        -Yönetim elinden geleni yapmış Hatta devre arasında 3.9 Milyon € ya Alanzinhoyu getirmiştir.
        -Ancak Ersun Yanal hayatında göremeyeceği ikramı kullanamamıştır.

Yorum

• seneye son 6 haftaya girerken hepberaber göreceğiz nerede olduğumuzu
          Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
          -ismail-

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aslında bunu 10 milyon Trabzonspor taraftarından düştüğümüzde gayet istikrarlı bir tablo

Artık bırakalım tartışmayı. Başarılı olmanın şartları belli. Bu şartları oluşturmadığımız sürece başarı gelmeyecek. Gelecek hocayı iyi seçmek ve onu tartışmadan uzak tutmak görevimiz olmalı. Hiçbir Allah'ın kulu hatasız günahsız değil. O yüzden artık kimseyi günah keçisi yapmayalım

Bu illet huydan kurtulalım ki herkes birbirine inansın, başarı gelsin
            Bundan önceki tabloyu niye yapıştırmadın. şenol güneşin ard arda 4 yıl
            td lük yaptığı tabloyu da yapıştırsaydın bari.
            onun için o 4 yıl içinde şampiyon olduk. Daha bu taraftar ne kadar sabredecekti şenol güneşe. 4 yıl yetmedi mi? 40 yıl mı beklemek lazım yoksa?
            bırakın bu bahaneleri.
            belki ersun yenalın gitmesi hoş olmadı. yıl sonu beklenebilirdi en azından,
            ama dünyanın sonu gibi havalara girmenin de bir anlamı yok arkadaşım.

Yorum

• "Ersun Gitsin" ciler, istediginiz oldu sonunda.. Tebrik ederiz... Ersun gitti seneye kesin sampiyonuz, kutlamaya baslayalim simdiden..

Sadri Baba, hani sahip cikcaktin hocaya.. Oldu mu simdi .. ??
              İnadına Trabzonspor !

Yorum

• bencede şuan tartışmaktan çok son 5 haftayı en kayıpla nasıl kapatırız onu konuşalım uefaya gidemezsek daha kötü şeyler olabilir.
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Yanal-Trabzon/ Sivas-Uygun
                  Geçen yıl şampiyonluk maçında Sivas evinde Galatasaray’dan 5 yedi. Seyirci rakibi alkışladı. Başkan takımını tebrik etti. Basın takımına teşekkür etti. Hoca herkese teşekkür etti. Sezon böyle bitti. Sonra takımın üzerine koydular yazın. Ve Bülent Uygun’lu 4. sene geldi.
                  4. senenin şampiyonluk maçında Sivas Trabzon’a 3 attı. Trabzonsporlular ne yaptı? Başkan ‘bana sormayın hocaya sorun. Emeklerime acıyorum. Yazık’ dedi. Hoca ne yapacağını şaşırdı, şoka girdi ‘pozisyon vermedik’ dedi. Basın hem teknik heyetin hem de futbolcuların kovulmasını istedi. Hâlâ Şampiyonlar Ligi şansı varken sezon bitti. Ayaklanma var Trabzon’da. Sezon başında önüne hedef olarak Avrupa kupalarına katılımı Trabzon, şampiyonlar ligi şansı hâlâ varken havlu atmakla kalmadı, tüm kadroyu da evine hapsetti. Takımın %80’i ilk sezonları bitmeden sokağa çıkamaz hale geldi.
                  Şimdi sakinleştiysek soralım ‘Allah rızası için bu atmosferden başarı çıkar mı?

yukardaki yazı Mehmet Demirkol'dan

Trabzon şehrini gerçekten çok merak ediyorum, bu şehrin havasını solumak lazım foruma bakıyorum genellikle kalmalı diyenler dışardan gitmesi iyi oldu diyenler Trabzondan

Yorum

• Şimdi herşey yine sil baştan.Off sıkıldım valla.
                    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      -Trabzonspor Tarihinin en pahalı Transfer harcamasını bu sezon gerçekleştirmiştir.
                      -Üstelik Transferler daha önce az rastladığımız tarzda T.Direktöre danışılarak yapılmıştır.
                      -Ersun Yanal Transfer hakkını (Umut'u tutarak, Gökhan-Selçuk-İsaac alarak) boşa harcamıştır
                      -Yönetim elinden geleni yapmış Hatta devre arasında 3.9 Milyon € ya Alanzinhoyu getirmiştir.
                      -Ancak Ersun Yanal hayatında göremeyeceği ikramı kullanamamıştır.

Bu transferlerin ne kadarasını Ersun hoca istedi? Ne kadarını yönetim alıp getirdi? Ersun Yanal'ın transfer listesindeki 1.sıradaki isimler transfer edilebilmişmidir? Alanzinho Ersun Yanal'ın listesinde kaçıncı sıradaki bir adamdır?

Beşiktaş'a kaptırdığımız Yusuf'u 3 kuruş daha fazla vermeyelim diye aylardır süren transfer görüşmelerin sonunda Beşiktaş'a kaptırılmasının sorumlusu kimdir? Sırf Beşiktaş'a inat Alanzinho'ya bu kadar para verilmedi mi? Beşiktaş, Yusuf'u elimizden almasaydı, bu Alanzinho'ya bu yönetim bu kadar para verirmiydi? Yusuf'u biz alsaydık bu Alanzınho'yu alacakmıydık?

Beşiktaş belkide şampiyonluğu Yusuf'u alarak gerçekleştirmiştir.
                      En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 28.04.2009, 11:44.
                      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Ligin ilk yarısıyla ikinci yarısını yer değiştirseydik Yanal istifa eder miydi?

Bu hafta deplasmanda lider Sivasspor'a yenilen Trabzonspor'da Ersun Yanal dönemi kapandı... Yanal, daha önce çalıştırdığı takımlarda da lig bitmeden ayrılmıştı.

Trabzonspor'da Ersun Yanal dönemi bitti

Bu nedenle garipsenecek bir durum yok gibi görünebilir. Ancak ligin ilk ve ikinci yarılarında oynanan maçları yer değiştirmek mümkün olsaydı bugün Ersun Yanal Trabzon'da kral olmaya devam edecekti. Nasıl mı?

Sonda söyleyeceğimizi başta söylemekte sakınca yok. Eğer Trabzonspor ilk yarıda o kadar çok puanı toplamasa bugün Ersun Yanal hala Trabzonspor'un başında olurdu Çünkü Bordo Mavili ekip sezona başlarken geçen yılki kadrosunu neredeyse tamamen değiştirmişti. Şampiyonluk adayları takımlar gibi star ve pahalı futbolcular yerine daha genç ve yetenekli isimler transfer edilmişti. Belki maliyet olarak Fenerbahçe kulübünün yarısı kadar transfer harcaması yapmadan 15'in üzerinde futbolcu kazandırılmıştı kulübe. Genç ve yetenekli futbolcular...

Takım yeniden kurulmuştu ve kimsenin bu yıldan büyük beklentisi yoktu. Yönetim de, taraftar da "yıllarca bekledik biraz daha bekleriz" diye Yanal'a süre tanımıştı. İçlerinden gelmese bile bunu kabullenmeye hazırlamışlardı kendilerini..

Ligin başlamasıyla birlikte bütün hesaplar değişti. İlk 11'de oynayan oyuncuların büyük kısmı yeni olmasına rağmen Bordo Mavililer lige hızlı bir giriş yapmış ve topladığı puanlarla ligin tepesine demir atmıştı.

Haftalar ilerledikçe hem taraftar hem de yönetim "neden bu yıl olmasın" düşüncesine girmişti. "Bu yılı kaybetsek bir şey olmaz" diyen Hoca ve futbolcular şehirde değişen havanın etkisine girmekten kaçamadı. Onlarda aynı soruya cevap aramaya başladılar. Ligin ilk yarısı bittiğinde Trabzonspor 16 maçta aldığı 34 puanla Sivasspor'la birlikte liderlik koltuğunu paylaşıyordu.

Bu tablo şehri de yönetimi de şampiyonluk havasına sokmaya yetti. Taraftarlar her maçın 61. dakikasında balonlar uçurdu, şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı. Baskı arttıkça streste arttı. Bu strese forvet oyuncularının şanssızlıkları ve beceriksizlikleri de eklenince Trabzon iyi oynadığı maçları dahi kaybetmeye başladı. 16 haftada 34 puan alan bir takım, şampiyon adayı olarak gösterildiği 13 maçta ancak 19 puan toplayabildi.

Şimdi bu iki tabloyu tersine çevirip soralım.

Lig başladı ve ilk 16 haftada Trabzonspor 28 puan toplayarak 5. oldu diyelim. Sonraki 13 haftada ise 25 puan toplasa ve şu andaki gibi 53 puanla üçüncü sırada olsaydı Yanal istifa etmek zorunda kalır mıydı? Üstelik UEFA kupası garanti ve Şampiyonlar ligi'ne gitme ihtimali Galatasaray'dan bile fazlayken.

zaman
                        avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "Ersun Gitsin" ciler, istediginiz oldu sonunda.. Tebrik ederiz... Ersun gitti seneye kesin sampiyonuz, kutlamaya baslayalim simdiden..

Sadri Baba, hani sahip cikcaktin hocaya.. Oldu mu simdi .. ??

cok hos oldu hemde...adam iki yildir ne verdi bize...sistem 0..kondisyon 0..bu adami tutsan ne olur...seneye gorecegiz aldigimiz puanla bu seneki puan farkini...fener gs bu kadar puan kaybetmese 5 .siradaydik..kimse kendini kandirmasin...gorende super sezon gecirdik sanicak
                          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Ergun Ata ntvsporda canlı tel baglantısı yine.

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cehaletin böylesi...

Milli takımı eline yüzüne bulaştırmış.Be adam madem bilmiyorsun sus yahu.Milli takımda görevden alındığından sadece 1 mağlubiyeti vardı ve takım 2.ydi.
                              İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İşin ilginci ardından yerine gelen adam da zaten 2. olan takımı 2. yaptı, ardından playofflarda elendi, çok başarılı olmuş oldu..
                              Ersun Yanalın Milli takımdaki Resmi Maç kariyeri…..

Dünya Kupası elemesi 18 Ağustos 2004 Belarusa 2-1 yenildik.

Dünya Kupası Elemesi 4 Eylül 2004 Gürcistan 1-1 berabere kaldık….

Dünya Kupası elemesi 8 Eylül 2004 Yunanistan ile 0-0 berabere kaldık….

Dünya kupası elemesi 9 ekim 2004 Kazakistan 4-0 yendik

Dünya Kupası elemesi 13 ekim 2004 Danimarka 1-1 berabere kaldık….

Dünya kupası elemesi 17 kasım 2004 Ukraynaya 3-0 yenildik……

Dünya kupası Elemesi 26 mart 2005 Arvavutluku 2-0 yendik

Dünya kupası Elemsi 30 mart 2005 Gürcistanı 5-2 yendik…..

Dünya kupası elemsi 4 haziran 2005 Yunasitanla 0-0 berabere kaldık…..

Dünya kupası elemesi 8 haziran 2005 Kazakistanı 6-0 yendik……

Normal şartlar altında 2. bile olamıyorken Yunanistanın Ukraynada Ukraynayı 1-0 yenmesiyle ön eleme oynamaya hak kazandık…..

10 maçta ikisi gariban Kazakistan olmak üzere sadece 4 galibiyet 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet bumu başarı söylermisiniz…..

Onun içinmi kovuldu milli takımdan…..
                              En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 28.04.2009, 11:50.
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• ligin bitmesine 5 hafta kala ve herkesin herkesten puan aldığı bir ligde;lig sonu nerede olunacağı belli değilken hocayı gönderen ve bunu yaparken bir b planı olmayıp takımı paf takım hocasına emanet eden yönetimi her ne haklı sebebleri olursa olsun şiddetle kınıyorum.inşallah bunun bedelini lig sonunda avrupadan uzak kalarak ödemeyiz.
                                https://twitter.com/serturkmen61

Bu ülkede ADALET sadece bir parti isminden İBARETTİR.
                                TRABZONSPOR'a 3 puan kazandıracak bir gol pası/gol için neler vermezdim.(Kazım KOYUNCU)

Yorum

Yükleniyor...
                                X