Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etti...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Giden hocamıza biraz ara verelim ve F.Tekke ile BMN Balıkesirden alkan61 arkadaşımızın bugünkü telefon görüşmesine koşun.

Resmen bomba. Dedikodulara son.

Fatih Tekke Geri Dönmeli mi? başlığına lütfen....
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Seneye A.Aker her sene olduğundan daha fazla " Fa-tih Tek-ke " diye inleyecek. Fatih alınsa da, alınmasa da... Çünkü A.Aker daima en büyük ihtiyacı dile getirmiştir...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet isim isim eleştirelim o zaman...Hayrettin bey dedik...Mahmut Aksu diyor birileri ısrarla...Badaloğlu sormuş arkalarda başkan kim diye?...Sahiden başkan kim?...Faruk bey değil...5 farklı yerden teyit ettirdim...Başkan'dan eminiz...En azından fevri çıkışları dışında samimiyetinden eminiz...İyi bir başkan kötü bir yönetimimiz mi var...Kongre riskli...O halde çare bir hoca ve güçlü bir manajer mi???
      Arkasinda güclü bir yönetimin (baskanin) bulundugu, tüm yetkilerin elinde olan bir teknik direktör.
      Ersun Yanal bu yönetim ile gelmedi,...simdi gelecek isim bu yönetimin bütün destegini alacak. En azindan öyle olmasini umuyorum.

Yorum

• Yazalım o zaman...Fatih in devre arasında gelmesine mani olan kişi Hayrettin bey'dir...Bu olabilir...Ama gerekçesi olmaz...Gerekçesi kabul edilemez...
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• ersunn yanala yeterli sabır gösterilmiştir..sezon sonunda bıraksaydı daha etik olurdu.bir buçuk sene bu takımda görev yaptı ,takıma kazandırdığı futbolcular için kendisine teşekkür ederiz fakat bu zaman zarfında daha iyi şeyler yapılabilirdi. şampiyonluk beklemek zaten saçmaydı ama güzel futbolla gönüllerde hafızalarda iz bırakabilirdi...

Yorum

• Hayrettin Bey şimdi pişman olmuştur herhalde, Fatih Tekke mi ? Alanzinho mu ? demek şampiyonluk Hacısalihoğlu yüzünden gitti !!! ben böyle anlıyorum...

Yorum

• Bizim Recep taşları yerinden onatacak...Oynasın anasını satayım...
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hayrettin Bey şimdi pişman olmuştur herhalde, Fatih Tekke mi ? Alanzinho mu ? demek şampiyonluk Hacısalihoğlu yüzünden gitti !!! ben böyle anlıyorum...
                Geçmişi konuşmak ne derece doğru bilmiyorum ama olay giderek hepimizin kontrolünden çıkıyor...

Hem Fatih hem Alan gibi birine sahip olabilirdik. Samet Aybaba verin Umut u alın Engin i dedi...Alan ı aldığımız paraya da Fatih i rahatlıkla alırdık...

Yorum

• Valla Merak ettim Erdal.?

**
                  Birde Bu Engin Baytar haklı-haksız bilmiyorum ama problemli bir görüntü veriyor.
                  Belkide hoca bunu dikkate aldı.
                  İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yazalım o zaman...Fatih in devre arasında gelmesine mani olan kişi Hayrettin bey'dir...Bu olabilir...Ama gerekçesi olmaz...Gerekçesi kabul edilemez...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yazalım o zaman...Fatih in devre arasında gelmesine mani olan kişi Hayrettin bey'dir...Bu olabilir...Ama gerekçesi olmaz...Gerekçesi kabul edilemez...
                    Gerekcesi ne?

Yorum

• Poetricus hocanın mektubundan bahsedilmiş;

Devamı var onun arkadaşlar, teşekkürler başlığında. 3 adet.

Biliyorsunuz ki Poetricus hoca Ersun hocayı konuk etmiş, öğrencilerinin sorularını yanıtlamıştı hocamız da.
                      O dönem hocanın ricasıyla birebir görüşmelerini yayınlamamıştı Poetricus hoca.
                      Şimdi buyrun okuyun.
                      Okuyun ve iğrenin birilerinden ve bir şeylerden...

Hocanın da ne düşündüğü, nasıl yaklaştığı olana bitene gayet açık orda.

Bu arada, istikrar lafından ben de iğrendim artık.
                      Ama demeden geçmeyeyim;
                      İstikrar, ama doğru kişiyle istikrar.
                      Ersun hoca gibi mesela,
                      Sadri başkan gibi...
                      Günahıyla sevabıyla doğru kişilerle istikrar...

Yorum

• Abi bunu anlamaycak ne var...Dünya görüşü...Ha sadece o mudur? Sanmıyorum..Ama dile getirilen gerekçe o...Bana göre takımda zor adam istememek...Zordur Fatih hepimiz biliriz ki zordur...

Yorum

• Saol Erdal,harbi kendimi özürlü hissettim ha
                          Bi benmi anlamamışım,yeni geldim,açılamadım.
                          Abi bunu anlamaycak ne var...Dünya görüşü...Ha sadece o mudur? Sanmıyorum..Ama dile getirilen gerekçe o...Bana göre takımda zor adam istememek...Zordur Fatih hepimiz biliriz ki zordur...

Yorum

• İlk olarak TARKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Semih albayrak,
                            Hoca nın biri gider biri gelir. Baksana ne ümitlerle aldığı klinsmanı bayern münchen de gönderdi.
                            ersun yanal için kendini bu kadar harab etme.
                            Trabzonsporu bırakıp, ersun spor mu olacaksın ki ersun yanal ı gideceği yerde destekleyeceğim gibi sözler söylüyorsun.
                            Mesela bizler ersun yanal a karşı olmamıza rağmen, Trabzonspordan vazgeçtik mi ki sen hemen çiziyorsun.
                            olmadı.
                            Ağabey,

Bir isim uğruna kendimi harap edecek kadar da kadın değilim.

Yanal bir isim olmanın ötesinde , Trabzonspor'da ve camiasında değişimin sembolüydü.

Başarısını yada başarısızlığını da tartışmıyorum.
                            Gidişinin ardından şu konuşulanlara, dedikodulara, iddialara bir bakın hele.

Evet Ersunspor'un ilk taraftarlarındanım.

Bu profiliyle Trabzonspor desteği hak etmiyor.

Bu benim için böyle.

Senin desteğin çok da önemli değil diyecekler için ekleme yapıyorum;

Kızına , ailesine laf edip sonra da gönderilen teknik direktörlerden sayın beni.

Semih, Murat Erdem Alanyalı, ömründe Trabzon u görmemiş, Trabzon'la uzaktan yakından alakası olmayan , beni gördüğünde bir Trabzonspor'lu gördüğünden dolayı sevinçten ağlayacak bir Trabzonsporludur...Niyemi yazdım...Bir camia sahiden söylediğin kadar kirli olsa böylesi temiz insanlara yar olmaz....
                            Kirliyiz Erdal Abi.

Bireysel örneklere kadar ineceksek, Kazım Koyuncu gibi temizlerini yetiştirmiş bir camiayız.

Kirliyiz yine de.

Bu yazılanlar başka neyin kanıtıdır ki?
                            "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                            Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• Engin problemli görüntü vermiyor abi problemli ...Ama bu şehrin yetiştirdiği en problemli adam Ali Kemal değilmidir...

Yorum

• İlk olarak Semih Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Anıl Trabzonspor benim için tam bir melankoli.

Fenerbahçe'ye yenilirken gözyaşı döken futbolcuların olduğu takımın taraftarıyım ben.

Fenerbahçe'yi her maçta dağıtan takımla hiç ilgim yok, dolayısıyla o günlerden kalma dinozorlarla da yok.

Hüzne bu kadar yakışan bir takım daha olacağını sanmıyorum yeryüzünde.

Ve hüznü bu kadar kirleten bir caima olacağını...

Lanet olsun ki bir kadın kadar duygusal yaklaşıyorum olan bitene.

Ve bu şehirde sevgiye yer yok.
                                ben bu çocuğu çok seviyorum.
                                Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X