Yahu bu telefonun ekranına Avea sadece bende mi yazıyor?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu bu telefonun ekranına Avea sadece bende mi yazıyor?
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu bu telefonun ekranına Avea sadece bende mi yazıyor?*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende Trabzoncell-Avea yazıyor...
Yorum
-
Futbolcularımız 3G Hızıyla Bağlanıyor
TrabzonCell, Beşiktaş derbisi için İstanbul’a gelen futbolcularımıza 3G USB Modem hediye etti.
Futbolcular, istedikleri her yerde internete bağlanmalarını sağlayacak 3G USB modemlerin tasarımını ve performansını beğendiler. Derbi öncesi 3G hızına kavuşan futbolcular; “Bizlere kesintisiz iletişim imkanı sunan TrabzonCell hatlarımızdan sonra, şimdi de 3G USB modemlerimiz ile istediğimiz zaman, istediğimiz her yerde internete bağlanacak olmanın keyfini yaşıyoruz” dediler.
3G USB Modem reklamının yıldızı Alanzinho’nun ise arkadaşlarına “Siz daha yeni mi 3G hızı ile tanışıyorsunuz” şeklinde takıldığı gözlemlendi.
Diğer Fotoğraflar
Kaynak: trabzonspor.comİstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Tam iki ay oldu, Hattımı Trabzoncell'e taşımak için karar verdim ama taşıyamıyorum.
Her hafta en az 2 kere Balıkesir'deki tüm (3 adet) avea bayisini geziyorum, ve aynı cevap ile karşılaşıyorum. Elimizde Taraftar kartı yok. Ve savunmaları da Sadece TS değil, diğer takımlarda yok oluyor.
Aldığım her olumsuz yanıttan sonra önce Trabzoncell'i arıyorum, sıkıntımı anlatıyorum, beni güzelce dinliyolar, sonra bu konuda yetkili biz değiliz diyorlar ve Avea'ya yönlendiriyorlar. Orda da takriben 10 dakika bekliyor ve sonrasında sıkıntımı anlatıyorum. ldığım yanıt, biz sizi Trabzoncell'e yönlendirelim onlar yardımcı olsun oluyor. Cevabım onlar ile konuştuğum ve beni kendilerine yönlsndirdikleri oluyor, o zaman da benden bir iletişim numarası alıyorlar, biz sizi arayacağız diyorlar ve sonuç yok. Son iki ayda bu süreci defalarca yaşadım.
Sırf Trabzoncellli olmak için bekliyorum, yoksa geçeceğim başka bir kampanyaya o olacak.
Yorum
-
Ben bugünlerde kontürlü'den faturalı hatta geçmeyi planlıyorum. kontürler(kuruşlar) bitsin diye bekliyorum.
1 yıllık dergi aboneliğini bedavaya getirmiş olacağım ve kontür(kuruş) hesabından kurtulacağım.
Ayrıca 100 puanlık uzmanlık sorusu; TT-NET kampanyası ile aldığım 500 MB kotalı AVEA 3G modemimi Trabzoncell'e taşıyabilir miyim?
Yorum
Yorum