Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bugün itibariyle bende trabzoncell liyim babamında işlemlerini başlattım oda haftasonuna trabzoncelli olur...hattini bil hattini

Yorum

• Hattimiz Bildik Sira Yönetimde Forvet Alsalar İyi Olur

Yorum

• Arkadaşlar bir şey soracağım

Numarasını taşıyarak Trabzoncell faturasız tarifelerine gelenlere her yöne 1200 dakika hediye!
        Yurtiçi 1200 her yöne dakika 300’er dakika olarak dört seferde yüklenecektir.
        Kampanyadan faydalanabilmek için abonelerin geçişlerinin gerçekleşmesini takiben 30 gün içerisinde tek seferde 100 ve üzeri kontör yüklemeleri gerekmektedir.

Ben numaramı taşımadım yeni bir sim kart aldım bu kampanyadan yararlanamıyormuyumya 100 kontürde yükledim???

Yorum

• Bu Trabzoncellde Bilgi Mesaji Varmi Maç skorlari falan??

Yorum

• İlk olarak SüRMeNe_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu Trabzoncellde Bilgi Mesaji Varmi Maç skorlari falan??
            rabzonspor'la ilgili son durum, gelişmeler, ilk 11 ve skorlar Trabzonspor Haber Paketi'yle dakikası dakikasına taraftarın cebinde. Üstelik Trabzonspor Haber Paketi, 15 Ağustos-31 Aralık tarihleri arasında ücretsiz! Trabzoncell'liysen hemen "Haber" yaz, 1967’ye gönder takımından habersiz kalma.

Yorum

• İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar bir şey soracağım

Numarasını taşıyarak Trabzoncell faturasız tarifelerine gelenlere her yöne 1200 dakika hediye!
              Yurtiçi 1200 her yöne dakika 300’er dakika olarak dört seferde yüklenecektir.
              Kampanyadan faydalanabilmek için abonelerin geçişlerinin gerçekleşmesini takiben 30 gün içerisinde tek seferde 100 ve üzeri kontör yüklemeleri gerekmektedir.

Ben numaramı taşımadım yeni bir sim kart aldım bu kampanyadan yararlanamıyormuyumya 100 kontürde yükledim???
              Yeni hat alanalara her 100 kontür yüklemede Trabzoncell'iler arasında 1967 dk. bedava konuşma veriyorlar.
              www.twitter.com/SDanismaz
              Gugudali..
              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yeni hat alanalara her 100 kontür yüklemede Trabzoncell'iler arasında 1967 dk. bedava konuşma veriyorlar.
                Valla Kardeşim Ben Yükledim Ama gelmedi
                yinede sağol bu konunun takipçisiyim

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bana bile 10 yıl sonra cep telefonu aldırıyor ya bu camia biz iflah olmayız.
                  Neyse her şey Trabzonspor için... Sahi her şey mi?
                  Hattini pardon, numaranı alalım
                  Son ağaç kesildiğinde,
                  Son nehir kirlendiğinde,
                  Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Kontorleri aveadan alıyoruz değil mi ?

Yorum

• Trabzonlular 'hattini' bildi

Trabzonspor Yönetimi'nin en çok güvendiği projelerden biri olan TrabzonCell'in ilk 10 günlük satış raporları açıklandı.

Buna göre geride kalan süreçte tam 5 bin Trabzonsporlu hattini bildi! Avea’dan yapılan değerlendirmeye göre özellikle kentteki satış rakamı ‘başarılı’ olarak görülürken, İstanbul ile Trabzon’daki durumun başa baş olduğu belirtildi.

Kaynak Fanatik.

Yorum

• takımın performansı arttıkça ilgi dahada artacaktır
                        Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• TrabzonCell 10 günde 5.000 aboneye ulaştı

Türkiye’nin en çok tercih edilen GSM operatörü Avea ile mobil telekomünikasyon alanında işbirliğine giden kulübümüzün taraftarlarımızın hizmetine sunduğu TrabzonCell ile ilk 10 günde 5.000 abone hattıni bildi! Trabzonlular ve Trabzonsporlular hattına sahip çıkarken, TrabzonCell satışlarında en çok dikkat çeken nokta, Trabzon ile İstanbul’un abone sayısında başa baş gitmesi oldu.

Türkiye’nin 4 büyük kulübünden biri olan kulübümüz, 14 Ağustos 2009 tarihinde gerçekleştirdiği lansmanla taraftarının hizmetine sunduğu TrabzonCell’de rekora koşuyor. Kulübümüzün kısa vadede 250 bin abone olarak belirlediği hedefin, ilk on günde 5.000’e ulaşması, gösterilen yoğun ilgiyi kanıtladı.

Telekomünikasyon A.Ş Genel Müdürümüz Sinan Zengin konuyla ilgili görüşlerini şöyle açıkladı: “ Bir dünya kulübü olarak, TrabzonCell ile belirlediğimiz hedefleri daha da ileri noktalara taşımaya kararlıyız. On gün gibi kısa bir sürede beklediğimiz sayıları elde etmeye başladık. TrabzonCell’in kulübümüze sağlayacağı ek gelirle takım olarak daha iyi noktalara geleceğiz. Bu yüzden tüm taraftarlarımızın TrabzonCell hattı alarak hem avantajlı konuşmalarını, hem de kulüplerine destek olmalarını istiyoruz. Şu anda elde etmiş olduğumuz veriler doğrultusunda TrabzonCell ile rakiplerimizi ciddi şekilde geride bırakacağımızı rahatlıkla söyleyebilirim. Sahip olduğumuz teknolojik altyapımız, eğitimli ve işinde profesyonel kadromuz, sunduğumuz avantajlı konuşma alternatiflerimiz ve taraftarımızın kulüplerine bağlılığının TrabzonCell’i farklı noktalara taşıyacağına inanıyorum. TrabzonCell ile hem taraftarımız kazanacak, hem de kulübümüz. TrabzonCell’in satış rakamlarında en çok ilgimizi çeken nokta ise, Trabzon ve İstanbul’un başa baş gitmesi oldu. Bu da bizlere TrabzonCell’in sadece Trabzon’da değil, tüm Türkiye’deki taraftarlarımız tarafından yoğun ilgiyle karşılandığını gösteriyor”.

Ürünlerimiz tüm Avea, yetkili Türk Telekom ve yetkili TS Club mağazaları olmak üzere geniş bir satış kanalı ile satışa sunulmuş olmakla birlikte, ürünlerimiz ile ilgili detaylı bilgi talep eden taraftarlarımız www.trabzoncell.com.tr adresi ile internet, 444 0 967 çağrı merkezimiz ile telefon yoluyla bize ulaşıp danışabiliyorlar.
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Valla Kardeşim Ben Yükledim Ama gelmedi
                            yinede sağol bu konunun takipçisiyim
                            Ben Avea Kontor Aldım Yükleyemedim Kullanılmıyo Falan Diyor

Yorum

• En kısa zamanda hattimi bileceğim, az kaldı az

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkalarda kalmasın satışlara faydası olur )

Yorum

Yükleniyor...
                                X