İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Reklam Filmleri Çok Hoş Olmuş..
Bir Kaç Eksik Olsada Beğendim..
Daha Farklı Şeyler Olabilirmiydi Olabilirdi ama Bu Çok Hoş Olmuş..En son Kubilay ŞAHİN tarafından düzenlendi; 14.08.2009, 17:43.Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.trabzoncell.com.tr/ arkdaşlar site açılmış bilginizeSaygılarımla,Adem Hotaman.
Yorum
-
İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu gün dışarıya çıkmadım Gökhan. Yurt işiyle uğraşıyorum saatlerdir.Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecok güzel olmus....
not: Tanitima Terlik ve gündelik esya ile gelen Oyuncularimizi uyarmak lazim !
.Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
Reklamın içeriği çok güzel olmuş fb ninkinde futbolcu profili ön plandaydı bizimkinde taraftar profili ön planda sanki bizden içimizden bi uşağı almış oynatmışlar kendi gittiğim deplasman maçları hemen geldi gözümün önüne gaza geldim hemen eminim herkes gaza gelmiştir reklamdan sonra.DOZER CEMİL
Yorum
-
İlk olarak 61_dnc_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBMN deki potansiyeli öğrenmek için liste yapalım.
Eşini, dostunu, anneni, babanı, kız arkadaşını, amcanı, halanı vs vs yi TrabzonCell 'i yapmaya başlayalım.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
Yorum