Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben zaten avea kullanıyorum. Avea dan Trabzonsporcell e geçiş yapılabiliyormu acaba
    Evet. Yapılıyor.
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet. Yapılıyor.
      Tarife flan değiştirmek istemiyorum Heryöne sınırsız tarifeyi kullanıyorum.. Kullandığım herşey aynı kalsın. Sadece Trabzoncelli olayım. Birde bu çekmeme durumları flan trabzoncell e mi mahsus ? Hattımı iş için kullandığım için biraz hassasım da

Yorum

• Emre kullandığın tarife ne ki ?

Yorum

• Heryöne 3000 dakika sınırsız kullanıyorum hocam ? Hatta birtane de vodafone kontörlü hattım var onuda geçirebilirim. Prosedürü bilen varsa yazabilirmi acaba.

Yorum

• Emre, öyle bir durum olacağını sanmıyorum. Avea'nın alt yapısı olsa da Trabzoncell'in kendine göre tarifeleri ve sistemi var.
            hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

Tarife flan değiştirmek istemiyorum Heryöne sınırsız tarifeyi kullanıyorum.. Kullandığım herşey aynı kalsın. Sadece Trabzoncelli olayım. Birde bu çekmeme durumları flan trabzoncell e mi mahsus ? Hattımı iş için kullandığım için biraz hassasım da
              Avea'nın çektiği her yerde Trabzoncell geçer

Trabzoncell Tarifeleri için

En büyük Tarife bu.

3000 yok

Yorum

Heryöne 3000 dakika sınırsız kullanıyorum hocam ? Hatta birtane de vodafone kontörlü hattım var onuda geçirebilirim. Prosedürü bilen varsa yazabilirmi acaba.
                Prosedür yok . Normal başka hatta geçer miş gibi yapıyorsun.

Gidiyorsun bir bayiye numaramı Trabzoncell'e taşımak istiyorum diyorsun.

Tarifeni seçiyorsun

Taşıyorlar.

Yorum

Avea'nın çektiği her yerde Trabzoncell geçer

Trabzoncell Tarifeleri için

En büyük Tarife bu.

3000 yok
                  Kardeşim şuan faturam kesilmedi ve 3212 dakikadan gidiyor. 1000 dakika lık bir tarife alırsam üstüne konuştuğum sürenin ücretlendirilmesi ile birlikte 150 yi geçer sanırım Ben şuanda ayda 77 ödüyorum.

Yorum

Prosedür yok . Normal başka hatta geçer miş gibi yapıyorsun.

Gidiyorsun bir bayiye numaramı Trabzoncell'e taşımak istiyorum diyorsun.

Tarifeni seçiyorsun

Taşıyorlar.
                    Şuan için en iyisi Vodafone hattı taşımak. Ana hattı taşıyamayacağım galiba.

Peki bu Avea hatta sadece 3g paket alsam da trabzonspor kazanacakmı ?
                    En son Emre Emiroğlu tarafından düzenlendi; 28.04.2010, 11:32.

Yorum

Şuan için en iyisi Vodafone hattı taşımak. Ana hattı taşıyamayacağım galiba.

Peki bu Avea hatta sadece 3g paket alsam da trabzonspor kazanacakmı ?
                      Avea'dan Trabzoncell modem alamıyorsunuz malesef.

Sizin istediğiniz paket Trabzoncell'de yok

Sizin için en normal durum Vodaofone hattınızı Trabzoncell'de size uygun bir tarifeye taşımak.

Yorum

• bnm hattim de artık TRABZONcell hattimi bildim )
                        Şenol Güneş'e TAM DESTEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak sarıyerli_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bnm hattim de artık TRABZONcell hattimi bildim )
                          Hayırlı olsun.

610bin olsun haber olalım artık
                          *
                          *
                          Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hayırlı olsun.

haberin yok galiba .61.000 olduk zaten...

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzoncell 61 bin aboneye ulaştı

Trabzonspor'un mobil sanal operatör hizmeti TrabzonCell, 61 bin aboneye ulaştı. ''Hattıni Bil'' sloganıyla 8 ayda 61 bin abone rakamına ulaşan TrabzonCell, yıl sonuna kadar abone sayısını 140 bine çıkartmayı planlıyor.
                              Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, her gün ortalama 260 kişinin TrabzonCell'li olduğunu belirterek, ''Şu an 4 kulüp, mobil telekomünikasyon alanında ciddi bir rekabet içinde. Verilere baktığımız zaman görüyoruz ki bu alanda rakiplerimizin yanında daha iyi bir noktadayız'' dedi.
                              Yerel bir marka olmasına rağmen satış rakamlarının rakiplere kıyaslandığında daha iyi olduğunun görüldüğünü ifade eden Şener, ''Yıl sonuna kadar ulaşmayı hedeflediğimiz 140 bin abonenin yılın ortasına gelmeden yüzde 50'sine yakınını gerçekleştirdiğimizi görüyoruz. Sonuçta bizim taraftar sayımıza oranlarsak bu rakamın rakiplerimize oranla bir başarı örneği olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim'' diye konuştu.
                              Şener, Trabzonspor'un ''aidiyet duygusu oldukça yüksek'' bir taraftar kitlesine sahip olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:
                              ''Lisanslı ürün kullanmaktan taviz vermeyen, 3 nesil aynı takımı tutan tek taraftar kitlesiyiz diyebilirim. Bunun sonuçlarını da aldığımızı görüyorum. Skor ne olursa olsun sahada bizi yalnız bırakmayan taraftarımızın burada da yanımızda olduğunu görmek çok güzel. Sonuçta sahada rekabetin bir benzerini burada yaşamaktayız. Bu yüzden TrabzonCell'e, doğal olarak da kulübüne destek veren tüm taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Henüz TrabzonCell hattına sahip olmayan herkesi de bir an önce aramıza davet ediyorum.''

Kaynak SporX
                              İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hayırlı olsun.

Geç olsun güç olmasın.

Yorum

• Bugün itibari ile Babamında benim de hatlarımız Hattini bildi. Trabzoncell'e 3 kişi kazandırmaktan ötürü mutluum.

Bir sorum var,

bugün 20 tl ve üzeri yüklememde her yöne 100 dakika geleceği mesajı geldi bana, bunu yükledikten sonra kayıt yaptıracağım değil mi ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X