Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com Sunar: Konyaspor 2-3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    chovy yavaş yavaş ileri gidiyorsun.kör olmak felan bunlar yakışıksız şeyler.düşüncelerimiz farklı olabilir.ben selçuk inanı vasat bir oyuncu olarak görüyorum.yıldız diye aldık,aylarca uğraş verdik...bana göre o paranın adamı değil.dediğim gibi bana göre...sen başka düşünebilirisn ama ben sana kör demem...
    Siz Tolgayı Türkiyenin en iyi 3 kalecisindne birisi olarak gören

İStanbul takımları selcuk için ağlarken , Adamın 3 maça direkt skor olarak etki yapan bir adama 1 milyon €dan 1 kurus fazla etmez diyen

Hüseyini sene başından beri takımın en iyisi olarak gören yorumlarınızla bizi zıvanadan cıkarttıktan sonra DÜŞÜNCELERİMİZ FARKLI tezinin arksına sığınmayın lütfen. Lakin her geçen günde yaptığınız yorumlar birer birer çürüyor !!

1 Milyondan 1 kuruş fazla etmez dediğiniz adam henüz 23 yaşında !! Ayıptır ! Türkiyede o mevkiden kaçtane futbolcu çıkıyor ? O mevkideki HÜSEYİNİ bukadar beğenip , yıllarca tahammül ediyorsunuz da söz konusu selcuk olduğunda neden 1 milyon €dan 1 kuruş fazla etmiyor ? Bu selcuğa hakaret ve saygısızlıktır !

Ve bu yorumu yapabilmek için gerçekten KÖR olmanız gerekiyor. Ki ben bu kör kinayesine dün geceki tolga yorumlarınızdan sonra fazlasıyla katılıyorum.

Kusura bakmayın.

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      chovy yavaş yavaş ileri gidiyorsun.kör olmak felan bunlar yakışıksız şeyler.düşüncelerimiz farklı olabilir.ben selçuk inanı vasat bir oyuncu olarak görüyorum.yıldız diye aldık,aylarca uğraş verdik...bana göre o paranın adamı değil.dediğim gibi bana göre...sen başka düşünebilirisn ama ben sana kör demem...
      6 maçın 3 üne direk katkıda bulunan bir adamın yaptığı katkıyı görmezden gelmenin tarifi nedir?
      İleri gittiğimi düşünmüyorum ayrıca
      Oturup avrupada oynanan futbolu takip ediyor musunuz? Bir Fabregas'tan yada bir Pirlo'dan neler beklenir ?Her maç gol atıp asist yapması mı...Siz önce o bölgede oynayan futbolcudan beklentilerinizin ne olduğunu söyleyin ben daha sonra yeri gelirse daha fazla cevap yazarım
      Futbol bu kadar basit bir oyun , Ersun hocada hiç bir naneden anlamayan bir hoca zaten...

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yediği golleri boşver be abi.
        İlk golde yapacağı çook şey vardı.

Bir kaleci altı pas içinde karambol olursa vücudu ile topa doğru hamle yapar.
        Ondan sonra gol olmuş olmamış bi kabahati olmaz.

6 pasta karambol var, tolga geri hamle yapıp açıyı arttırıyor.
        O kadar geri ki, tekrar izleyin isterseniz, kalenin içinde ayakları.
        Çizgiden geride yani.
        Kaleci penaltı dışında çizgiye basmaz abi.

Yan topları bugün gene beni yanıltmadı.
        1 doğru 2, hatta son pozisyonu da sayarsak 3 hatalı çıkışı var.

Hala önündeki savunma ile pozisyonların ardından teessüf bildirmeleri dşında konuşmuyor.
        Bu kuyruk uzar gider.
        Tolganın hala pişmesi lazım.
        Umarım yanmaz.
        Tolga yanmaz ama bu gidisle Ersun Hocami ve bizleri yakar
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Arkadaş da kendince savunmuş Selçuğu ,kızcak bişey yok bence abicim . Kör müsünüz diyerek genel bir saptamada bulunmuş ,alıncak bişey olduğunu düşünmüyorum. Herkes kendi düşüncesini dile getirmekte serbesttir ,ama karşı tarafa hakaret eder şekilde değil . Bu arada ben de Selçuğun çok faydalı bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ,ama bu yazdıklarım tamamen bu durumdan bağımsız düşüncelerim.

Yorum

• Maçın en iyileri : Umut,Isaac,Serkan.

Maçın en vasatları : Colman,Selçuk ve Cale.
            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Siz Tolgayı Türkiyenin en iyi 3 kalecisindne birisi olarak gören

İStanbul takımları selcuk için ağlarken , Adamın 3 maça direkt skor olarak etki yapan bir adama 1 milyon €dan 1 kurus fazla etmez diyen

Hüseyini sene başından beri takımın en iyisi olarak gören yorumlarınızla bizi zıvanadan cıkarttıktan sonra DÜŞÜNCELERİMİZ FARKLI tezinin arksına sığınmayın lütfen. Lakin her geçen günde yaptığınız yorumlar birer birer çürüyor !!

1 Milyondan 1 kuruş fazla etmez dediğiniz adam henüz 23 yaşında !! Ayıptır ! Türkiyede o mevkiden kaçtane futbolcu çıkıyor ? O mevkideki HÜSEYİNİ bukadar beğenip , yıllarca tahammül ediyorsunuz da söz konusu selcuk olduğunda neden 1 milyon €dan 1 kuruş fazla etmiyor ? Bu selcuğa hakaret ve saygısızlıktır !

Ve bu yorumu yapabilmek için gerçekten KÖR olmanız gerekiyor. Ki ben bu kör kinayesine dün geceki tolga yorumlarınızdan sonra fazlasıyla katılıyorum.

Kusura bakmayın.
              YAAAANIIIII, dogrular bunlar, fazla oze gerek yok

tok bide forvete banko ergini koyalim beyefendiler için
              erdinçi çagiralim savunmaya koyalim, sng hata yapti kadrodan kesmek lazim deilmi
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                6 maçın 3 üne direk katkıda bulunan bir adamın yaptığı katkıyı görmezden gelmenin tarifi nedir?
                İleri gittiğimi düşünmüyorum ayrıca
                Oturup avrupada oynanan futbolu takip ediyor musunuz? Bir Fabregas'tan yada bir Pirlo'dan neler beklenir ?Her maç gol atıp asist yapması mı...Siz önce o bölgede oynayan futbolcudan beklentilerinizin ne olduğunu söyleyin ben daha sonra yeri gelirse daha fazla cevap yazarım
                Futbol bu kadar basit bir oyun , Ersun hocada hiç bir naneden anlamayan bir hoca zaten...
                chovy,ben istediğim futbolcu hakkında futboluyla ilgili istediğim yorumu yaparım.benim bir futbolcu hakkında yaptığım yoruma kör müsün diye yorum yapmaya hakkın yok.sende bana sana göre benim düşüncemin yanlış olduğunu izah edersin.ayrıca şımarık zengin çocuğu edasıyla bana kinayeli kelime ve cümleler de yazma...ben sadece futbolcular ve oyunumuz hakkında yorum yaptım.senin sosyalist kişiliğin beni hiç alakadar etmez...o asilik ayaklarıda kabir kapısından sonra beş para etmez.anladın sen onu

Yorum

• İlk olarak Selçuk Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bence şampiyonluk lafını etmeyi bırakmayalım çünkü bizim bu ligede istediğimiz tek şey var şampiyon olmak avrupa kupalarına gitmek büyüklüğe yakışır bir takım olmak şimdi şampiyonluktan bahsetmeyelimde futbolcular gerilmesin demeyelim sonra harbiden gerilirler, avazımız çıktığı kadar bağaralım belki itici bir güç olur belki son maçlarda olduğu gibi yenilgiyi kabul etmemeyi alışkanlık haline getirirler sizi bilmem ama ben şampiyonluktan söz etmek istiyorum yahu çok şeymi isitiyorum
                  reportaj da isac bile sampiyonluk diyorsa hedef biz niye demeyelim.inanmak basarmanin yarisidir söz et sampiyonluktan cok sey istemiyorsun

Yorum

• "En vasat" nasıl oluyor Serdar?
                    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kornerlerde arka direkte adam bulundurmayışımız kimsenin dikkatiniçekmedi mi?..Zaten ilk golü o yüzden yedik,golün tekrarında ağzım açık kaldı,arka direk bomboş!..Ama daha sonraki kornerlerde gördüm ki,biz hiç bir kornerde arka direkte adam bulundurmuyoruz,Cale topun ortaya düşmesini engellemek için korner kullanılan tarafta duruyor,Tolga ise tam ortada değil arka direğe yakın durarak arka direğe yüksekten gelen topları da kolluyor,böylece ceza sahasında fazladan bir oyuncumuz oluyor...Bir yaşıma daha girdim
                      Arka direkte adam adam bulundurmama olayı moda oldu Ön arka ikisindede adam bulunduranlar ezik muamelesi görüyorlar.. Şaka değil gerçekten böyle..
                      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "En vasat" nasıl oluyor Serdar?
                        En kötü yazacaktım.

Aramızda bilmiş arkadaşlar var nasıl kötü dersin diye yazmadım.

Vasat oğlu vasat demek
                        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dert etmeyin bu maçı

Hoca nasıl olsa Giray Bulak

Ersun Hocaya karşı bir duruşu var

Hırslı olacak o maçta

O hırsı çokça hata yaptıracak

En rahat maçımız olacak
                          Böyle düşünüyordum maç öncesi...

İlk olarak SELMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İlk 5 hafta içinde en çok korktuğum maç bu.3 puanla dönersek önümüz çok açılır.

Selman zor maç olacağını iddia ediyordu. Gerçekten zor maç oldu ben Tolga yı hesaba katmamıştım

İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Korkma ben yanındayım Selman

Bu maçta 3 puan alamazsak herkese benden çay
                          Isaac büyük bir külfetten kurtardı beni

İlk olarak SELMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Herkese derken Engin?

Sitenin üye sayısını biliyorsun değil mi?
                          Boşa konuşmam ben

İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Besiktas macinin yildizinin hüseyin olacagini sen tahmin etmistin uzunoglu ve öyle oldu.
                          Bu mac icinde iddialisin ve sana güveniyorum.
                          Aslinda en az senin kadar jeffersona güveniyorum.
                          Jefersona güvendik ama bizdeki Jefersonu unuttuk ona güvenemedik

Yorum

• İlk olarak Zurawski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaş da kendince savunmuş Selçuğu ,kızcak bişey yok bence abicim . Kör müsünüz diyerek genel bir saptamada bulunmuş ,alıncak bişey olduğunu düşünmüyorum. Herkes kendi düşüncesini dile getirmekte serbesttir ,ama karşı tarafa hakaret eder şekilde değil . Bu arada ben de Selçuğun çok faydalı bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ,ama bu yazdıklarım tamamen bu durumdan bağımsız düşüncelerim.
                            arkadaşın bana hakaret ettiğini anlamıycak kadar kör müsün ?

Yorum

• İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Servet kardeşim, Hüseyin bu maçta vasattı, vasat altı değildi. Vasat üstü hiç değildi. Formda bir hüseyin yediğimiz ilk golü engelleyebilirdi, bu maçta kaçırdı, gol oldu, başka pozisyonlarda gerçekten olumlu değildi.

Tolga evlere şenlikti. İlk golde hata aramayalım diyelim, ya ikinci gol, o golü iddia ediyorum ben çıkarırdım. Hem kaleci, hemde cuk diye oturmaması lazım. İyi bir kaleci refleksi iyi olandır. Sonra Veyselin o meşhur kafası direkte patladı, Tolganın yüreği patladı, olduğu yere çakıldı.

Tebrik ederim SERKAN, her maçın böyle olsun kardeşim.
                              tolgayla ilgili sana kesinlikle katılmıyorum. yani belki de trabzonsporun kalesi için yetersizdir ancak bu maçta yenilen gollerde bariz bir hatası yoktu bence. ilk golde ön direkte topun karşılanması gerekirdi. hata orada, tolgada değil. ikinci golde ise kalecilikten biraz anlayan biri hatalı olduğunu iddia etmez. tolga yakın direkteydi ve top içeri açılınca da çıkarması imkansızdı. uzandı da üstelik. yetişmesi imkansızdı...
                              Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                              my name is onur....
                              Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Vallahi direkler kurtarmasa en az 4-1 mağlup olacaktık ama daha kötüsü koca ilk yarı sahada hiçbir şey yapmadık...
                                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

Yükleniyor...
                                X