Bu Veysel'in bize karşı oynayıpta gol atmadığı bir maç hatırlamıyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Nesine.com Sunar: Konyaspor 2-3 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoca selçuğu istiyorum dedi,yönetim parayı verdi.para işlerine hoca karışmıyor...gökdeniz göbek oynamıyor tabi de...yani satılan ve alınan oyuncuların takıma katkısı babında söyledim...tolga ve onur konusunda kararı sadece ersun vermiyor.kaleci antrenörü var,izlenimler var v.s....ileride onur tolgayı kesebilir tabi...inşallah ta tolgayı kesecek performansı sergiler ama enterasandır tolga hep kaleyi devralır.2 sene sonra beğenmediğiniz tolga millli takımın banko kalecisidri.ahada buraya yazdım
Evet para konularına hoca bakmıyor ama ne olursa olsun alınsın diyorBöylede bir durum var.
Ayrıca Selçuk'un maçlardaki yaptığı katkıyı görmemek için ya görmek istememek yada kör olmak gerekir.
Ankaraspor,Ankaragücü maçında göbek oyuncusu olmasına rağmen attığı gollerle,Antal maçında ise yaptığı asist ve oyunla skora direk katkısı olmuştur.Hayırdır ya izlemediniz yada söylemek işinize gelmiyor
Dile kolay bir ortasaha oyuncusu olarak 6 maçın 3 'üne direk katkı,birazcık insaf...
Yorum
-
İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehüseyin bu sezon bu takımın en iyisi.etmeyin ya...bu nedir tolga kötü,tayfun kötü,hüseyin kötü.....hüseyin süsülü top oynamasada ,hücümda pek varlık göstermesede,dikine çok pas atamasada,her yerde var ve heryere koşuyor...karşı takımın atağı filizlenirken bu atağı kesmen az bişeymi geliyor size.hüseyin gibi bi sweeper (süpürücü) hangi takımda var.hüseyinin az daha iyisine zidane diyorlar...
Tolga evlere şenlikti. İlk golde hata aramayalım diyelim, ya ikinci gol, o golü iddia ediyorum ben çıkarırdım. Hem kaleci, hemde cuk diye oturmaması lazım. İyi bir kaleci refleksi iyi olandır. Sonra Veyselin o meşhur kafası direkte patladı, Tolganın yüreği patladı, olduğu yere çakıldı.
Tebrik ederim SERKAN, her maçın böyle olsun kardeşim.BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR
Yorum
-
Yine bir ders çıkarılacak maç...
Ama sonuç yine 3 puan..İşin en güzel tarafı bu.Malubiyetlerden değilde aldığımız zor galibiyetlerden ders çıkarmamız bu sezon ki farkımızı ortaya koyuyor...
Trabzonspor defansını yere göğe sırdıramadık ve sonunda nazar ettik.Bu sezonki en kötü savunmamız bu maçta vardı.Açık vermekten ziyade hatalı oynadılar.Malup durumda iken pozisyon vermenin maruzatı olabilir ama yapılan hataların yok.Ha sezon boyunca olmayacak mı?Olacak elbet....
Serkan Balcı belkide ömründe ilkdefa bir maçta 3 asistle oynamıştır...Aslında bir sezon boyunca toplam 3 asist yapmışmıdır geçmişte araştırmak lazım
Maç hakkında fazla yorum yapmak istemiyorum ama Tolga ile Colman konusunda bu takımda birşeyler yapılması lazım...Özellikle Tolga.Defansın bu kadar iyi olmasına rağmen yine güven vermiyor...Artık bombadan çıktı başka bir hal aldı...Diyeceksiniz ki gollerde hatası mı var...Olmayabilir ama;Kaleci dediğin bazen güzel kurtarışlarda yapmalı değil mi?Acaba sezon başından beri doğru düzgün top gelmedi diye paslandı mı?
Colman'a gelince bu akşam sahanın en kötüsüydü...Olumlu kullandığı pas sayısı ya 3 dür ya 5...Kaptırdığı toplar kalemizde tehlike oluşturdu.Adam geçme konusunda çok zayif...Geçen haftaki oyununu izledikten sonra büyük bir hayalkırıklığı yarattı...Ama inşallah transferdeki %30 luk hata oranının içinde o yoktur....
Neyse,bu haftada lideriz,şampiyonluk sayacından bir galibiyet daha düştü...Mayıs ayını bekliyoruzNe kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
konya seyircisi BU SENE SAMPIYON ANADOLUDAN diye tezahurat yapti trabzon takimini alkisladi.bu ayri bir güzellikti.selcuk colman kötü oyuncular degil ama pasa kosacak oyuncular yok calim atmaya kalksalar 3 kisi birden basiyo bizde kötü oynuyorlar zannediyoruz.cale ikinci golde veyselin önünü kesmedi.yoksa atamazdi golü.bence cale cok ileri cikiyo solacik olmayinca dönüslerde yoruluyor.ileri cikmadigi maclarda dikkat edin soldan kimse orta bile yapamiyordu.
Yorum
-
Selçuk ilk yarikotuydu, bu sezonki en kotu maçiydi, takim da oyle, ama Selçuk için 1m€'dan fazla etmez demek ayippp, adamin aurelio veya ayhan'dan veya baska milli takima çagirilan on liberolardan ne eksigi varrr ????
hem savunmasi iyi hede oyun kurmasi oyunu okumasi, rakip savunmanin arkasinaattigi paslari gormuyomusunuz, körmusunuz ????Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok komiksiniz.Gerçi dünde Tolga hakkında birşeyler yazıp durmuştunuz ama
Evet para konularına hoca bakmıyor ama ne olursa olsun alınsın diyorBöylede bir durum var.
Ayrıca Selçuk'un maçlardaki yaptığı katkıyı görmemek için ya görmek istememek yada kör olmak gerekir.
Ankaraspor,Ankaragücü maçında göbek oyuncusu olmasına rağmen attığı gollerle,Antal maçında ise yaptığı asist ve oyunla skora direk katkısı olmuştur.Hayırdır ya izlemediniz yada söylemek işinize gelmiyor
Dile kolay bir ortasaha oyuncusu olarak 6 maçın 3 'üne direk katkı,birazcık insaf...
Yorum
-
İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk golde yapacağı birşey yoktu,ikinci golde biraz fazla ilerdeydi ama cale efendide sanki forum avm de gezer gibi geliyordu.tolga süper bir kaleci olmıyabilir ama yabana atılacak bir kalecide değildir.eğer teknik heyet onuru tolgadan daha iyi bulsaydı kesinlikle onur kaleyi devralırdı.kaledeyken insana güven vermez bir hali var gerçekten,fakat kalecilik zor meslektir.kale 7.5 metre.önündeki defans kötüyse kötü gözükürsün.
Yediği golleri boşver be abi.
İlk golde yapacağı çook şey vardı.
Bir kaleci altı pas içinde karambol olursa vücudu ile topa doğru hamle yapar.
Ondan sonra gol olmuş olmamış bi kabahati olmaz.
6 pasta karambol var, tolga geri hamle yapıp açıyı arttırıyor.
O kadar geri ki, tekrar izleyin isterseniz, kalenin içinde ayakları.
Çizgiden geride yani.
Kaleci penaltı dışında çizgiye basmaz abi.
Yan topları bugün gene beni yanıltmadı.
1 doğru 2, hatta son pozisyonu da sayarsak 3 hatalı çıkışı var.
Hala önündeki savunma ile pozisyonların ardından teessüf bildirmeleri dşında konuşmuyor.
Bu kuyruk uzar gider.
Tolganın hala pişmesi lazım.
Umarım yanmaz.
Yorum
-
Kornerlerde arka direkte adam bulundurmayışımız kimsenin dikkatiniçekmedi mi?..Zaten ilk golü o yüzden yedik,golün tekrarında ağzım açık kaldı,arka direk bomboş!..Ama daha sonraki kornerlerde gördüm ki,biz hiç bir kornerde arka direkte adam bulundurmuyoruz,Cale topun ortaya düşmesini engellemek için korner kullanılan tarafta duruyor,Tolga ise tam ortada değil arka direğe yakın durarak arka direğe yüksekten gelen topları da kolluyor,böylece ceza sahasında fazladan bir oyuncumuz oluyor...Bir yaşıma daha girdimYelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
Yorum