Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com Sunar: Konyaspor 2-3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İlk golü yersek de kabak çiçeği gibi biz açılırsak en az 5 lik oluruz. Galatasarayın hücum hattı fazlasıyla iyi
    Yok canım bizim defansa 5 atacak takımda yuhh yani
    TeVeZ Ap0
    RaB'La ARaNa GiReN ŞiFReYi ÇöZ !

Yorum

• Giray Bulak , sezon öncesi ben bu takımı şampiyon yaparım dediği takıma karşı oynayacak

Yorum

• Konya bize her zaman ters geliyor ama bu sefer inşallah öyle olmayacak

Yorum

• İlk olarak Tevez Apo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yok canım bizim defansa 5 atacak takımda yuhh yani
          Belli olmaz Türkiyenin en iyi hücum hattı olan takımına karşı deplasmanda oynnayacağız.. ilk golü biz yersek fark yiyebiliriz. Adamlar bulduklarını atıyorlar. Hadi Barosu egemen-song tuttu diyelim de kewel ı sağ bekte hangi oyuncumuz tutacak bilmiyorum. Ardası , Lincolnü , Topalı , Nondası vs.. İİYİİ tutulması gereken çok adam var. Herne kadar Kewel sola geçtikten sonra Arda da mevkisi gereği form düşüklüğü olsada öldürücü paslar atabiliyor. Çok zor maç. Şampiyonluk için bişileri kanıtlamak istiyorsak Yenmemiz gerekiyor. Konyayıda , Galatasarayıda ama açıkcası bu iki maçtan 4 puan iyidir diyorum.

Yorum

Şu 2 hafta şampiyonluğu ne derece istediğimizi , ne derece hakettiğimizin , ne derece hazır olduğumuzun göstergesi olacak.. Geçen hafta liderliğe çıkıp bu hafta liderlikten inecek bir takımın şampiyon olacağına pekte inanmam acıkcası. Ama yinede Türkiyeye Şampiyonluğun en büyük adayıyız dememiz için konyayı geçtim hadi Galatasarayı İstanbulda yenmemiz şart.
            Konyaspor genelde bizi fazla zor oluyor. Kolay bir galibiyet olacağını kesinlikle zannetmiyorum. Ama ne pahasına olursa olsun almalıyız bu maçı. Ne sebeple olursa olsun ki buna hakem de dahil Zirveye çıktığında ayağı kayıp düşen bir trabzonspor görmek istemiyorum. İnandırıcılığımızı kaybetmiş oluruz. Kazanırız ama zor olacağı kanaatindeyim. Galatasaray maçına puan kayıbı yaşayarak girersek bir anda 4. , 5. liğe inme ihtimalimiz olur. Buda camiamızın içinde olduğu havayı bir anda bitirebilir. Çok tehlikeli maç !
            Sampiyon olmamiz daha dogrusu sampiyon adayi oldugumuzu göstermemiz icin gs macini kazanmamiz sart degil.
            Kazanmamiz gereken mac gs degil konya macidir.
            Eger biz bu hafta galip gelirsek,gs nin bursa macindaki olasi puan kaybindan sonra gs ye karsi 4 puan önde girecegiz.
            Bu da bizim gs karsi rahat olmamizi saglayacaktir.
            Bu ligde kayseri,sivas,bursa ve g.antep deplasmanlari varken konya deplasmanindaki puan kaybi bize yakismaz.
            Kazanmali ve yolumuza devam etmeliyiz.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Konyaspor başlığı altında bile gs maçından bahsediyorsak, taraftar olarak Konyaspor maçını önemsemediğimiz anlamına geliyor. Ve bu çok bir handikap bizim için. Ne zaman biraz iyi gitsek bu olay tekrar ediyor. Umarım yine aynısı gibi sonuçlanmaz...
              FxY

Yorum

Belli olmaz Türkiyenin en iyi hücum hattı olan takımına karşı deplasmanda oynnayacağız.. ilk golü biz yersek fark yiyebiliriz. Adamlar bulduklarını atıyorlar. Hadi Barosu egemen-song tuttu diyelim de kewel ı sağ bekte hangi oyuncumuz tutacak bilmiyorum. Ardası , Lincolnü , Topalı , Nondası vs.. İİYİİ tutulması gereken çok adam var. Herne kadar Kewel sola geçtikten sonra Arda da mevkisi gereği form düşüklüğü olsada öldürücü paslar atabiliyor. Çok zor maç. Şampiyonluk için bişileri kanıtlamak istiyorsak Yenmemiz gerekiyor. Konyayıda , Galatasarayıda ama açıkcası bu iki maçtan 4 puan iyidir diyorum.
                Bencede 4 puan iyidir ...Konyayı rahat yeneceğimizi düşünüyorum...Gs maçında ise Servet Ve meira İkilisine güveniyorum bize karşı bol hata yapacaklardır...
                TeVeZ Ap0

Yorum

• Yine 3'ler 5'ler havada uçuşuyor.Bir akıllanamadık gitti...
                  Yaşasın Rinus Michels,Joan Cruyff, Luis Van gaal, Frank Rijkaard,Yaşasın TOTAL FUTBOL!
                  Haydi Ronaldinho,yine ayağa kaldır bizi!
                  Türk futbolunun Don Kişot'u Trabzonspor,kalbim seninle!

Yorum

• İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Konyaspor başlığı altında bile gs maçından bahsediyorsak, taraftar olarak Konyaspor maçını önemsemediğimiz anlamına geliyor. Ve bu çok bir handikap bizim için. Ne zaman biraz iyi gitsek bu olay tekrar ediyor. Umarım yine aynısı gibi sonuçlanmaz...
                    Sana katılıyorum KOMANDO önce konya maçına bakmalıyız daha sonrası için erken...
                    TeVeZ Ap0

Yorum

• Dert etmeyin bu maçı

Hoca nasıl olsa Giray Bulak

Ersun Hocaya karşı bir duruşu var

Hırslı olacak o maçta

O hırsı çokça hata yaptıracak

En rahat maçımız olacak

Yorum

• İlk 5 hafta içinde en çok korktuğum maç bu.3 puanla dönersek önümüz çok açılır.

Yorum

• İlk olarak SELMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İlk 5 hafta içinde en çok korktuğum maç bu.3 puanla dönersek önümüz çok açılır.
                          Korkma ben yanındayım Selman

Bu maçta 3 puan alamazsak herkese benden çay

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hadi bakalım
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Herkese derken Engin?

Sitenin üye sayısını biliyorsun değil mi?

Yorum

• İlk olarak SELMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İlk 5 hafta içinde en çok korktuğum maç bu.3 puanla dönersek önümüz çok açılır.
                                Katılıyorum. Konya deplasmanı bize hiç iyi gelmiyor. Gs ye kadar kusursuz gitmemiz lazım. Gs maçındaki performansımızı bu maçın skorunun ( oynadığımız oyun değil ! ) Çok etkileyeceğini düşünüyorum.. Şuan lideriz evet ama bu iki maç istediğimiz gibi olmazsa bir anda 5. liğe kadar inebiliriz.Konya maçından çekiniyorum. Sivas , Kayseri , Antep gibi rakiplerle henüz oynamamışken böyle bir maçta puan kaybı yaşamamız İnanılmaz kötü olur.

Yorum

Yükleniyor...
                                X