Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com Sunar: Konyaspor 2-3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• konya bize hep ters geliyor
    her zamanki gibi 3 puan arzumuz ve takıma güvenim devam ediyor
    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak lazzz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bir trabzonlunun birr şeyden tırsması cok ilginçç nerelsinn senn ?
      Trabzon Merkez
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ula tamam Konya zor takım iyi takım bize ters gelen takım ama biz de eski biz değiliz

Evellalah bu maçı alırız.

Yorum

• Giray hocadan çekiniyorum. Trabzonsporla oynayacağı zaman çok iyi hazırlanıp bize bileniyor. O yüzden çok zor maç olacaktır. Birde Giray Bulak her Trabzonspor maçından sonra başlar hakemler hakkında ağlamaya bakalım bu hafta ne yapacak.Yine hakemlerden ağlamayacağına şüphem yok.

Yorum

• Düzeltirim hakemlerden ağlayacağına şüphem yok

Yorum

• kaleye tony geçsin tolga eskiye dönüş sinyali verdi antalya maçında

Yorum

• Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Arkadaslar Giray Bulak var diyosunuz cok iyi hazirlaniyomus vs vs sanki bizde Lorant var bizim de teknik direktorumuz Ersun Yanal. Ersun Yanal'in yaninda Giray Bulak kimdir. Konya'nin maci kazanacak tek ismi yok. Tek sansi iste GS macin da yaptiklari gibi 10 kisi defans yapmak. Ayni Antalya maci gibi olacak tahminim ama kadrolari Antalya kadar dayinkli ya da guclu degil o yuzden ilk golu erken attikmi 3 puan bizimdir insallah!

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu resimdeki 5 kisi artik bu takimda degil

Yorum

• Arkadaşlar anlaşılıyor ki takımımızla ilgili kafalardaki soru işaretleri gitmemiş.

Konya iyi takım olabilir ama bizim artılarımız çok daha fazla.TAKIMIMIZA İNANALIM.

Ben çok zorlanacağımızı zannetmiyorum

Yorum

• yeneceğiz yaa başka çare yok ondan sonra gs yı yenerız ılk yarıyı lider tamamlarız sonra sadri başkan transfer de sola mansare sağa mehmet topuz alır ligi açık ara şampiyon tamamlarız

Yorum

• Gese ile oynadıkları maçın tamamını seyrettim.Tabiri cayizse hakem olaya müdahale edene kadar çatır çatır top oynadılar.İşimiz zor hemde çok zor..

Yorum

• İlk olarak kurafspeedy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yeneceğiz yaa başka çare yok ondan sonra gs yı yenerız ılk yarıyı lider tamamlarız sonra sadri başkan transfer de sola mansare sağa mehmet topuz alır ligi açık ara şampiyon tamamlarız
                            vayyyy bee

Yorum

• Eğer kalede Jeff oynarsa Selçuk ve Colman uzaktan bol bol sallasınlar yeter ki kaleyi tutsun top

Yorum

• İNŞAALLAH BEN YANILIRIM ama bu maçta bir baraberlik bekliyorum bundan sonra zor maçlar başlıyor Allah yardımcımız olsun
                                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

Yükleniyor...
                                X