Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com Sunar: Konyaspor 2-3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maç çok zorlu olucak ama yeniceğimizden şüphem yoq bünye alıştı galibiyete
    Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
    #20 COLMAN

Yorum

• Bu Maçıda Almamız İice motivassyonu artırır sora 2 hafta soraya gs maçına ii bi hazırlığımız olur...
      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• sabaha kadar 0-0

Yorum

• Jefferson 0 - Trabzonspor 3

Skor Böyle olur
          Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• Şı konyayla gs yenlım tamamdır yaa lider bitiririz ilk yarıyı

Yorum

• Konyayı yenersek Gs maçı bizim için beraberlikle bile bitse yeter.Ama Konyayı kesin yenmemiz lazım.Ben maçın zor olmayacağını düşünüyorum.

Çünkü Konya Gsye farklı yenildi.Şimdi kesin bizim maça asılacaklar ve almak için oynayaccaklar.

Maçlar da kapalı oynanarak alınmıyor.Açık oynayacaklar.Biz de bol bol boşluklar bularak golleri atacağız gibi geliyor bana.

Yorum

• selam arkadaslar benim cekindigim takimlardan biri konya bize cok ders düsüyor .bizi yine heyecanli bir 90 dk bekliyor forvet de isac umutu
                INSALLAH GALIB GELIRIZ CIKISIMIZ SÜRER
                HADIN USAKLAR HADIN
                COSALIM EGLENELIM
                COLMAN CALE YANYANA
                KONYAYIDA YENILIM

SIRA SIRA DAGLARI
                ASIBDA GELECEGIZ
                BORDOMAVI BAYRAGI
                BOGAZA CEKECEGIZZZ

Yorum

• Bu sezon konya yı 90 dakika izleyenlerden Konya hakkında bizi bilgilendirecek var mı?

Yorum

• MÜSLIMAN ALEMININ MUBAREK RAMAZAN BAYRAMI DOSTLUK GARDESLIK ICINDE GECMESINI CENABU ALLAHc.c. demenli ederim

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Konya macinin cok büyük bir önemi var. Milli aradan önceki son mac. Aradan sonra daha iyi oynadigimizi varsayarsak ( daha az Milli oyuncu ), oynanacak GS ve Antep maclarindan alacagimiz 4 Puan ilede Toplam Puanimiz 20´ye cikar.

Ondan sonra 3 benzer takimla oynayacagiz. Istanbul, Hacettepe ve Genclerbirligi. Yani 12. haftaya Minimum Puan kaybiyla girme sansimiz yüksek.

Iste bu avantaji kullanabilmemiz cok önemli.

milli aradan sonra trabzonunumuzun mac kazandigini ben hatirlamiyorum

Yorum

• 61 ömer gardesim ben konya- bolu - altay bunlarin ikisi birinci ligde bulunmu yor ama her zaman bizim basimizin belasi olmuslardi macin sonucu 2-1 bize diyorum

Yorum

• maç3-1 bizim lehimize

Yorum

• asikartalads diyor ki;
                            01 Ekim 2008, 17:13

şampiyon olacaksanız bizden alacağınız üç puan helal olsun. ayakta alkışlamayan namert olsun.Ama gidip bursayada şampiyonmuş havası vermeyin. onlar daha dişli takımla bir sivasla oynadılar yenildiler. trabzonun bunlara gereği yoktur yterki böyle oynasın size üç puan alnızın akı gibi helaldir. şampiyonluk yolunda trabzonspora başarılar.

ajansspor dan alıntıdır. helal olsun güzel yazmış.

Yorum

• Bu hafta konyayi gelecek haftada gazsarayi yeneriz.. Bi problem olacagini dusunmuyorum sahsen..
                              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Antalya macina tahminin 5-0 di. Ilk golu yemeseydik zaten o mac 5-0 bitecekti. Sans iste.

Artik 5-0 bu mac kismetmis. Ezip gececegiz diye tahmin ediyorum. Gokhan 2, Isaac 1, Umut 1, Selcuk 1.

Yorum

Yükleniyor...
                                X