Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sanal Operatör Geliyor Adı Ne Olsun ?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• trabfon olabilir gercektende
    # 61 Onur Recep Kivrak
    " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      unal turkce bi isim ver ustat eger kaydadeger bisey olursa hepimiz o konuda mail atalim ne dersin...
      Aslında üzerinde durulursa daha güzel isimler bulabiliriz ama Ahmet abinin örneği güzel.
      Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Ts mobİle
        seÇenekler arasinda en kulaĞa hoŞ gelen bu !
        Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
        #20 COLMAN

Yorum

• Bordo-mavi Cell de olabilir
          .:'TraBz0nSp0r':.
          X ANTİ istanbul X

Yorum

• Parola61 ' i beğenmedi mi kimse ?
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Okuması kolay mı?
              60-70 yaşında bir dedenin Mobile'ı doğru okumayı bildiğini sanmıyorum.
              İsim sade, basit ve Türkçe olmalı. Okunduğu gibi yazılıp, yazıldığı gibi okunmalı.

Cem,
              Ahmet abi bence çok hoş bir örnek vermiş
              70 yaşındaki dedelerimizin kaç tanesinin telefon kullandığı da ayrı bir muamma.
              Türkçe olması konusuna katılıyorum bende,fakat seçenekler arasında bu var.bende kendimi zorladım fakat güzel bir isim bulamadım açıkcası.

Yorum

• TSses, 61.SES, ŞEBEKE61, HAT61, ...

Yorum

• Ötesi berisi yok

TRABZONSPORCELL

Bence böyle olmalı
                  En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 19.03.2009, 17:37.
                  ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                  "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Trabzonsportelekom? 61telekom TS telekom?
                    1

Yorum

• TS Mobile

Okunuşu da güzel kendisi de..1967 yi birz saçma buldum.çünkü 1967 de kurulan çok takım var..Onlardan farkımız olmalı..

TS Mobile güzel bence
                      Bize Her Yer Trabzon
                      BMN Taraftar Topluluğu

Yorum

• Phone61....Ne bilim ben biran önce çıkmasını istiyorum..
                        Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ahmet abi vermis tele61 tv kanal ismi gibi durmuyormu abi telefon61 secenekler arasinda daha iyi gibi gozukuyor

Cem, ben bunu sadece örnek olsun diye verdim, hem okunması kolay hemde söylenmesi...

Şimdi ülkemizdeki operatör şirket isimlerine bakarsak Turkcell, Vodafone, Avea... Eskiden birde Telsim vardı ama artık o tarih oldu...

Biliyorsunuz geçenlerde Fenercell hizmete girdi.Peki Fenercell nedir? hat ismi değil mi? Peki ama koca Fener camiası kendine bu konuda bir marka yaratamadı mı? Tabiki her zamanki gibi hazırcılık yapmış ve Turkcell özentisi Fener'in sonuna cell getirerek hat işini çözmüş ama ya diğerleri nasıl bir marka sunacaklar piyasaya sence.. Kartalcell, Cimbomcell... bence bu isimler, taklit ve dejenere, hazırcılık kokan sıradan isimler...

Biz hep diğererinden farklıyız diyoruz o zaman farkımızı burada göstermemiz gerekiyor.Çıkıcaksın bu işe kafa yoracaksın, ne olacağına tabiki yöneticiler karar verecek ama ülkemizinde içinde bulunduğu durumları göz önüne alarak (TS Club'da dahil) Türkçe isim konusunda bir şey olması lazım.

Yarı Türkçe, yarı ecnebice olmaz o iş.Yani olurda, en azından ben doğru olmadığını düşünürüm.Alt atarfı hat deyip geçerseniz onada lafım yok.Ama alt tarafı hat işi olmayacak bu iş, dünya alem Trabzonspor'un markasını duyacak, görecek. Bize özgü bir şey olması lazım.

Bazen görüyorum insanlar o kadar yozlaşmışlarki iş yerlerine bile bu şekil devşirme isimler uydurularak, ne kadar yozlaştığımızı cümle aleme gösteriyoruz.

Örnek: Simitchi, Kanatchi gibi... Bu şimdi nedir? Yarı Türkçe, yarı İngilizce ya da her ne haltsa...
                          En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 19.03.2009, 18:42.
                          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Ts mobile kulaga daha güzel geliyor
                            Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• Ts Mobile, güzel olur ama bakalım
                              Emekleri çaldın yine.
                              Günahkarsın Fenerbahçe !
                              Ama bu dünyada, ama Ahirette,
                              Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• Sanal Operatör geliyor. Adı ne olsun ?

başlığı değiştirelim.

Sanal Operatör geliyor. Adı Türkçe olsun, ama ne olsun ?
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Yükleniyor...
                                X