Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sanal Operatör Geliyor Adı Ne Olsun ?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ALihaN ERTüRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ts Club'u kabullendik , buna da alışırız demek istedim..Çünkü biz millet olarak yabancı dillerin etkisi altındayız..

eğer seçenekler buysa en güzeli Ts Mobile , ama Türkçe olması daha iyi olur bizim için..
    Yabancı milletlerin etkisi altında olduğumuz zaten ortada Alihan.

Alışırız da ne demek? Seçenekler buysa ''Diğer'' seçeneği daha mantıklı değil mi?

Ayrıca Ts Club ismini de daha kabullenmedik.

Bkz;

TS Club'ın Adı TÜRKÇE Olsun mu? Ne Olsun?

Farklı isim belitmek istiyorsan;

sanaloperator@trabzonspor.org.tr

Karar senin.Sadece öneriydi . . . .
    Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• TS Cell güzel bence
      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Bu başlığı daha yeni gördüm

Trabfon kimin aklına gelmişse helal olsun ona vallahi
        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• TS MOBİLE bence güzel

Yorum

• Trabfon'u kaçırmışım gözden. İlginç ve hoş bir isim
            Malesef oyumu Diğer'e verdim daha önce.
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• TS Cell ve TS Mobile

Hem Türkçe değil hemde söylenirken bende çok büyük bir etki yapmadı.Yani bana birazda itici geldi.Yani bu iki isim herhangi bir operatör ismi olsaydı kesinlikle bu isimlerdeki operatörlerden hat almazdım.Bir albenisi yok!...

Trabfon bile şu iklisinden daha etkili ve güzel...

Bence daha yaratıcı ve daha sade Türkçe bir isim bulmalıyız...Ne bileyim ''Telefon61'' olsa daha güzel olmaz mı? Ya da bu isim uzun olur derseniz ''Tele61'' olsa, nasıl olur?

Telefon hattımızın başına cell, mobile, fon gibi özenti kelimeleri ilave etmeye gerek var mı?
              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• TS mobile verdim ama degesik isimde olabilir...farketmez...sonucta buda hayata geciyor...
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Ts Mobile.
                  En okunması kolay olan bu.
                  Cep telefonu markası gibi duruyor.

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    TS Cell ve TS Mobile

Hem Türkçe değil hemde söylenirken bende çok büyük bir etki yapmadı.Yani bana birazda itici geldi.Yani bu iki isim herhangi bir operatör ismi olsaydı kesinlikle bu isimlerdeki operatörlerden hat almazdım.Bir albenisi yok!...

Trabfon bile şu iklisinden daha etkili ve güzel...

Bence daha yaratıcı ve daha sade Türkçe bir isim bulmalıyız...Ne bileyim ''Telefon61'' olsa daha güzel olmaz mı? Ya da bu isim uzun olur derseniz ''Tele61'' olsa, nasıl olur?

Telefon hattımızın başına cell, mobile, fon gibi özenti kelimeleri ilave etmeye gerek var mı?

Özettir....
                    Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ama olsun ne demek Alihan?

Şimdi böyle düşünüyorsan ilerisini merak bile etmek istemiyorum.
                      unal turkce bi isim ver ustat eger kaydadeger bisey olursa hepimiz o konuda mail atalim ne dersin...
                      # 61 Onur Recep Kivrak
                      " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Kuzmich tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ts Mobile.
                        En okunması kolay olan bu.
                        Cep telefonu markası gibi duruyor.
                        Okuması kolay mı?
                        60-70 yaşında bir dedenin Mobile'ı doğru okumayı bildiğini sanmıyorum.
                        İsim sade, basit ve Türkçe olmalı. Okunduğu gibi yazılıp, yazıldığı gibi okunmalı.

Cem,
                        Ahmet abi bence çok hoş bir örnek vermiş
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Türkçe olsun fikrinin az da olsa destekçisi olması güzel.

Garip garip isimlere gerek yok, basit olsun Türkçe olsun.
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• ahmet abi vermis tele61 tv kanal ismi gibi durmuyormu abi telefon61 secenekler arasinda daha iyi gibi gozukuyor
                            # 61 Onur Recep Kivrak
                            " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Okuması kolay mı?
                              60-70 yaşında bir dedenin Mobile'ı doğru okumayı bildiğini sanmıyorum.
                              İsim sade, basit ve Türkçe olmalı. Okunduğu gibi yazılıp, yazıldığı gibi okunmalı.
                              Aynen katılıyorum. Yukarıdaki isimler, bırak yabancı olmalarını, güzel de değiller..
                              A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Parola 61 olsun, biraz saçma gibi olabilir ama çoğunlukta olanlardan kat kat iyi bence.

Parola61 YAZ sanaloperator@trabzonspor.org.tr ' ye gönder.
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Yükleniyor...
                                X