Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sanal Operatör Geliyor Adı Ne Olsun ?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tsell nasıl

Yorum

• Daha önce de yazmıştım..

Trabfon bence aralarında en esprili ve yaratıcı olanı

Tamamen türkçe olmasını özellikle isteyen arkadaşlar bunu nasıl başaracak bilemiyorum açıkçası..

Tele, Fon, Cell, Mobile gibi bütün ana terimler yabancı kökenliyken biraz zor gibi duruyor..

Hatta Trabzon bile türkçe değil..

Ama illa da zorlayacaksak Konuşgaç61 gibi bir şey üretilebilir belki
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Daha önce de yazmıştım..

Trabfon bence aralarında en esprili ve yaratıcı olanı

Tamamen türkçe olmasını özellikle isteyen arkadaşlar bunu nasıl başaracak bilemiyorum açıkçası..

Tele, Fon, Cell, Mobile gibi bütün ana terimler yabancı kökenliyken biraz zor gibi duruyor..

Hatta Trabzon bile türkçe değil..

Ama illa da zorlayacaksak Konuşgaç61 gibi bir şey üretilebilir belki
        "Konuşgaç61" Fena Değilmiş ..
        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• bende trabfon dan yanayım..gülümseten bi isim..
          Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
          Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• Trabfon kulağa hoş geliyor. Ankette bu yönde kullandım oyumu. Aslında daha değişik isimlerde bulunabilirdi. Mesela içinde Bordo-mavi olan birşey. Eğer Trabfon olmazsa TS Mobil de fena değil. O da olmazsa TS Cell olsun bari
            İlla hakiki Türkçe isim olması şart değil bence. Zaten buda imkansız. O zaman telefon kelimesini bile kullanmamamız gerek ÖZTÜRKÇE istiyorsak. Zaten bana bu düşünce çok fantazi geliyor.

Yorum

• Ts Mobile ilk tercihim...Hem okunuşu,Şöylenişi kolay..Akılda kalıcı...Ama Türkçe değil...

O yüzden hem bizim oranın sivri zekasını yansıttığı için,hem herkesten farklı olduğu için

İsteğim TRABFON olması yönünde...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Trabfon olmalı...

Çok olumlu tepkiler alıyor haberiniz olsun.
                "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• Bende oyumu Trabfon'a verdim.
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.

Yorum

• Bu Resmi Face'de ProFiLime YükLedim Tüm FenerLiLer GöRsün Ehue
                      Bir Trabzon'lu Size "Ne Dedun ?" Diyorsa , Kurduğun Cümleyi Değiştirme Şansı Vermiyor Bilakis Aynı Cümleyi Bir Daha Kurmaya ..... Yiyomu Ona Bakıyodur..

Yorum

• Türkçe isim olayı biraz zor gibi bu seçenekler arasında o yüzden ya birçok arkadaşın dediği gibi bordo-mavi üzerine yada Great White'ın dediği gibi Konuşgaç61 tarzı bişiler üzerinde yoğunlaşılmalı... Ama bu ankette ilk bakışta Ts Mobile kulağa daha hoş geliyor kanısındayım ve o yüzdende oyum buna...
                        En son OnOuR tarafından düzenlendi; 23.03.2009, 02:09.
                        TRABZON için 3G = Gıymalı, Guymak, Gaygana

BMN - SAMSUN

Yorum

• Bence türkçe olmak zorunda değil ozaman ts club da türkçe olsun.Tabiki herşey türkçe olsa ne güzel olur ancak kurumsal kimlik açısından baktığımızda bir isim bir çok şeye mal olabildiği gibi bir çok pozitif etkende yaratabiliyor.

Bence bu noktada Tercihin türkçe olup olmamasından çok Gerçekten GÜZEL bir isim olmasından yanadır.Ayrıca TRABFON türkçe bir isim değildir.Anlamsız bir isimdir ben anlamsız isimlerden yanayım herzaman ancak okunuşu ve pozitif etkisinide düşünmek durumundayız.Trabfon bu etkiyi nekadar yapıyor tartışılır.

Ts cell olmasından yana değilim.Çünkü hem sıradan hemde fener kullanmakta.

Bu noktada TS MOBILE fazlasıyla kurumsal ve kaliteli durmaktadır.Zaten Mobil şeklinde okunur ve uluslar arası bir tanımdır yani aa bu ingilizce demekde mantıklı değil.
                          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Başlıkta Türkçe olması tercihimizdir deniyor ? Türkçe bir seçenek var mı ki?
                            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                            Ali Kemal Denizci

Yorum

• ---edit---
                              En son Uğurtan tarafından düzenlendi; 23.03.2009, 08:37. Sebep: saçmalamışım..
                              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Trabfon en başından beri vardı yanlışınız var
                                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                                Ali Kemal Denizci

Yorum

Yükleniyor...
                                X