tsell nasıl
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sanal Operatör Geliyor Adı Ne Olsun ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Daha önce de yazmıştım..
Trabfon bence aralarında en esprili ve yaratıcı olanı
Tamamen türkçe olmasını özellikle isteyen arkadaşlar bunu nasıl başaracak bilemiyorum açıkçası..
Tele, Fon, Cell, Mobile gibi bütün ana terimler yabancı kökenliyken biraz zor gibi duruyor..
Hatta Trabzon bile türkçe değil..
Ama illa da zorlayacaksak Konuşgaç61 gibi bir şey üretilebilir belki"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce de yazmıştım..
Trabfon bence aralarında en esprili ve yaratıcı olanı
Tamamen türkçe olmasını özellikle isteyen arkadaşlar bunu nasıl başaracak bilemiyorum açıkçası..
Tele, Fon, Cell, Mobile gibi bütün ana terimler yabancı kökenliyken biraz zor gibi duruyor..
Hatta Trabzon bile türkçe değil..
Ama illa da zorlayacaksak Konuşgaç61 gibi bir şey üretilebilir belki..
Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
Trabfon kulağa hoş geliyor. Ankette bu yönde kullandım oyumu. Aslında daha değişik isimlerde bulunabilirdi. Mesela içinde Bordo-mavi olan birşey. Eğer Trabfon olmazsa TS Mobil de fena değil. O da olmazsa TS Cell olsun bari
İlla hakiki Türkçe isim olması şart değil bence. Zaten buda imkansız. O zaman telefon kelimesini bile kullanmamamız gerek ÖZTÜRKÇE istiyorsak. Zaten bana bu düşünce çok fantazi geliyor.
Yorum
-
İlk olarak refik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTüm FenerLiLer GöRsün Ehue
Bir Trabzon'lu Size "Ne Dedun ?" Diyorsa , Kurduğun Cümleyi Değiştirme Şansı Vermiyor Bilakis Aynı Cümleyi Bir Daha Kurmaya ..... Yiyomu Ona Bakıyodur..
Yorum
-
Türkçe isim olayı biraz zor gibi bu seçenekler arasında o yüzden ya birçok arkadaşın dediği gibi bordo-mavi üzerine yada Great White'ın dediği gibi Konuşgaç61 tarzı bişiler üzerinde yoğunlaşılmalı...Ama bu ankette ilk bakışta Ts Mobile kulağa daha hoş geliyor kanısındayım ve o yüzdende oyum buna...
En son OnOuR tarafından düzenlendi; 23.03.2009, 02:09.TRABZON için 3G = Gıymalı, Guymak, Gaygana
BMN - SAMSUN
Yorum
-
Bence türkçe olmak zorunda değil ozaman ts club da türkçe olsun.Tabiki herşey türkçe olsa ne güzel olur ancak kurumsal kimlik açısından baktığımızda bir isim bir çok şeye mal olabildiği gibi bir çok pozitif etkende yaratabiliyor.
Bence bu noktada Tercihin türkçe olup olmamasından çok Gerçekten GÜZEL bir isim olmasından yanadır.Ayrıca TRABFON türkçe bir isim değildir.Anlamsız bir isimdir ben anlamsız isimlerden yanayım herzaman ancak okunuşu ve pozitif etkisinide düşünmek durumundayız.Trabfon bu etkiyi nekadar yapıyor tartışılır.
Ts cell olmasından yana değilim.Çünkü hem sıradan hemde fener kullanmakta.
Bu noktada TS MOBILE fazlasıyla kurumsal ve kaliteli durmaktadır.Zaten Mobil şeklinde okunur ve uluslar arası bir tanımdır yani aa bu ingilizce demekde mantıklı değil.Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
Yorum