Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formaların bedenleri normal kesim değil mi?

Yorum

• Birazdan ben de koyacam da boyutunu bi türlü küçültemedim
      Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Bedeni büyük olan gri formayı dün değiştirdim ve resmini çekeyim dedim. Ne yazık ki gri formanın göbek reklamı biraz yamuk basılmış gibi. Galiba Mecidiyeköy' deki abimi bir kere daha rahatsız edecem Kusura bakma abim Formalar çok hafif hoşuma gitti.

Yorum

• bayağı belli oluyo reklamın yamuk olduğuğ
          o sağdaki kazaktan sordum samsundaki TS Clube ama mevsimi gelmediği icin bulunmuyor dedi.. sordum Trabzonda var mıdır diye ordada yoktur dedi aslı var mı?
          SAMSUN UNDERGROUND RAP
          55

Yorum

• İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bayağı belli oluyo reklamın yamuk olduğuğ
            o sağdaki kazaktan sordum samsundaki TS Clube ama mevsimi gelmediği icin bulunmuyor dedi.. sordum Trabzonda var mıdır diye ordada yoktur dedi aslı var mı?
            trabzonda var hemde yenileri var
            25# Alan Carlos Gomez da Costa
            Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
            / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              trabzonda var hemde yenileri var
              cok iyi yaa o armalı olan kazağı özellikle istiyorum
              SAMSUN UNDERGROUND RAP
              55

Yorum

• Liverpool Maçından Önce Çekildiklerim:
                Sam Amca ( Maça Girmeden Yakaladım! Adam Gitmiş Kolbastı Tişörtü Almış )

Hamiş

Yorum

• Formalar çok güzel yahu. Şu uzun kollularla antrenman tişörtleri çıksada alsak anasını satayım ya çatladım valla.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Bende yine her yıl olduğu gibi çubuklu aldım.Forma bence kalite olarak çok kötü...
                    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Bugün Kendime Bordo Kardeşime Gri Olmak Üzere 2 Forma Aldım.
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• bordo forma baya canlı gözüküyor fotograf makinesi mi çok iyi
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Forma kalitesi en düşük sezonlardan birini yaşıyoruz her ne kadar ts clup rekora koşsada forma kumaş ve tasarım kaliteleri berbat !
                          # 61 Onur Recep Kivrak
                          " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• bugun bir tane efsane forma , bir tane bere ve bir tane kaskol sipasi verdim 3 gun sonra bir aksilik olmazsa resimleri yuklerim

Yorum

• İlk olarak mehmets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bordo forma baya canlı gözüküyor fotograf makinesi mi çok iyi
                              bordo forma çok güzel internet sitemizdeki renkle alakası yok...

yakından gören herkes bende dahil çok beğeniyor bordo formamızı...
                              Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                              Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Beyaz forma gibi kollardan aşağı mavi çubuk inse bu sezon en çok satılan formamız olurdu bordo formamız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X