Formaların bedenleri normal kesim değil mi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..
Daraltma
X
-
Bedeni büyük olan gri formayı dün değiştirdim ve resmini çekeyim dedim. Ne yazık ki gri formanın göbek reklamı biraz yamuk basılmış gibi. Galiba Mecidiyeköy' deki abimi bir kere daha rahatsız edecemKusura bakma abim
Formalar çok hafif hoşuma gitti.
Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebayağı belli oluyo reklamın yamuk olduğuğ
o sağdaki kazaktan sordum samsundaki TS Clube ama mevsimi gelmediği icin bulunmuyor dedi.. sordum Trabzonda var mıdır diye ordada yoktur dedi aslı var mı?25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonda var hemde yenileri varo armalı olan kazağı özellikle istiyorum
SAMSUN UNDERGROUND RAP
55
Yorum
-
Forma kalitesi en düşük sezonlardan birini yaşıyoruz her ne kadar ts clup rekora koşsada forma kumaş ve tasarım kaliteleri berbat !# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak mehmets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebordo forma baya canlı gözüküyor fotograf makinesi mi çok iyi
yakından gören herkes bende dahil çok beğeniyor bordo formamızı...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum