Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• formayı aldım ama Türk bayrağı ile TS logosu bir türlü içime sinmiyor yapıştırma olunca cidden kötü oluyormuş
    Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizim formamızdaki çubuk sayısıyla örnek verdiğin formanın çubuk sayısı aynı değil bu ayrıntı gözle bakıldıgında kenar kısımların boş kaldıgını gösterir yani önemli bi ayrıntı.

Mesela anlatmak istediğim şu şekil...

aslında formaya bakışımıza göre değişiyor dediğiniz şey.
      mesela bizde formanın önünde olan 4 tane çubuk rengi bordo.
      diğer 3 tane çubuk mavi..

tam tersi olsa.. 4 tane çubuk mavi, 3 çubuk bordo olsaydı, bu defa koyu renk daha baskın duracağı için yukarıdaki örnekte olduğu gibi çubuk sayısı farklı demeyecektiniz bence.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Forma Süper.

Benim gibi uzun kollu forma hastaları için ideal.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat bu formayı sen özelmi yaptırdın baya güzel gözüküyor ve üzerinde hiçbir reklam yok
          En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
          En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Forma Süper.

Ali Fuat abi kıskandım valla
            Çok güzelmiş mutlaka alıp forma koleksiyonuma eklemek istiyorum.
            Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• İlk olarak Gökhan Döner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ali Fuat bu formayı sen özelmi yaptırdın baya güzel gözüküyor ve üzerinde hiçbir reklam yok
              Gökhan pek çok insanın bu formadan haberi yok. "Resmi siteden haber yapsanıza!" diye kaç kere söyledim yetkililere bakalım ne zaman yaparlar.

Forma efsane 76 - 77 sezonu formasının birebir aynısı ve resmi satış sitesinde bir haftadır satışta. Fiyatı 60 TL.

Bayrak yanlışlıkla değil birebir aslına uygun olarak bu şekilde yapılmış. O dönemdeki hakem formalarındaki armalarda Türk bayrakları sola bakıyor.

Sırt numarası yeni sezon uygulanan Barcelona fontundan. Benim gibi uzun kollu forma hastaları için ideal bir kolleksiyon nesnesi. Yazın terletir ama sonbaharda ve kışta rahat giyilebilecek güzel bir ürün.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

formayı aldım ama Türk bayrağı ile TS logosu bir türlü içime sinmiyor yapıştırma olunca cidden kötü oluyormuş

Harika görünüyor. Bu formaya laf edeni Allah çarpar.
                "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• Biri bana, biri arkadaşıma, biri sevkiyat müdürümüze ve biri yeğenime olmak üzere 4 adet çubuklu yeni sezon formam kargoyla geldi bugün. Tek hoşuma gitmeyen çubuklu formaların arkasındaki mavi alana sarı renk numara yapıştırılmış
                  ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                  "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

formayı aldım ama Türk bayrağı ile TS logosu bir türlü içime sinmiyor yapıştırma olunca cidden kötü oluyormuş
                    İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Forma Süper.

şu iki forma arasında benim dikkatimi çeken fark RENK TONU
                    yeni formamızda renk daha açık olmuş ve bence olmamış...eski formadaki renk daha hoş duruyor... demek herşeyde açılmamak lazım mış
                    elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Kasım şuanki forma renkleri bizim ana renklerimizi daha iyi yansıtıyor diye düşünüyorum.

Trabzonsporun ana renkleri koyu bordo ve açık mavidir
                      ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                      "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kasım şuanki forma renkleri bizim ana renklerimizi daha iyi yansıtıyor diye düşünüyorum.

Trabzonsporun ana renkleri koyu bordo ve açık mavidir
                        sanırım tüzükte koyu bordo açık mavi yazıyor ama tam olarak şudur diye bir ton belirtilmemiş,
                        ayrıca ben yeni formamızı da beğendim kötü demedim, hatta yeni çubukludan aldım hoşuma da gitti ancak, mavi bu kadar açık değilde biraz daha koyu olsa, bordo biraz daha koyu olsa daha da güzel olurdu diye düşünüyorum ( örn. eski forma)
                        elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Bence yeni formadaki renkler ideal renklerimiz ve çok daha güzel.
                          "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• 25# Alan Carlos Gomez da Costa
                            Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                            / Rize Ardesenli

Yorum

• Bencede yeni formamızdaki tonlar çok güzel...
                              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X